Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:29 | maj 19, 2012

Dagens bloggtorka

God lördag min vän. Åh, jag njuter av helg och fint väder. Har nyss ätit frukost och nu ska vi gå ut på altanen och fixa med utemöblerna.

Marianne och Urban kom igår. Älskar att ha de här. Älskar att ha mycket folk och familj hemma. Kanske därför jag är gravid med mitt fjärde barn. Kollektivtyp 🙂

Jag är även en sådan där typ som alltid stoppar in smörkniven och osthyveln i kylen med paketen. Snuskigt tycker vissa och andra gör likadant.

Har du osten i en fin ostkupa och aldrig skulle överväga att lägga in osthyveln på ostpaketet? Sätter du smörkniven i disken eller drar du av smöret på smörpaketkanten och lägger in kniven också?

Något jag däremot inte tillåter på min ost är skidbacken 🙂 .

Tack för att Du finns!

Kram ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Dagens bloggtorka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon, vilken härlig dag. Jo jag är också en av dem som tyvärr stoppar in osthyvel/smörkniv i kylen, haha varför vet jag inte, bara blir så. 🙂

  Ska dra iväg ut med familjen, åka till hem & hobby och kolla efter lite skriv & läs böcker till Filippa, hon har blivit så duktig på bokstäverna och börjat skriva lätta namn på datan, jätte kul. Ps en fråga, vilka spel har du laddat hem till Liv på din iphone, har du ngr tips?

  Svara
 • Jag kan lägga in smörkniv och osthyvel i kylen om det ska användas snart igen =) Kan även dra av smöret på kanten om det inte är brödrester i smöret =D Varför slösa liksom?
  Tillåter heller inga skidbackar!

  Svara
 • Nej nej nej ingen kniv eller osthyvel i kylen.Inga backar på osten och inget kladd i smöret.Torkar t.o.m av kanterna från smörpaketen innan jag sätter tillbaka den i kylen.Min kyl är organiserad med burkar i stl.ordning mm.mm. Ja jag är liiite knäpp jag vet haha.Min garderob är också väldigt välorganiserad;) PEDANT VAR ORDET.Ha en skön helg med familjen.Puss o kram.

  Svara
 • inga smärknivar ell oshyvlar i kylskåpet… de åker direkt in i diskmaskinen efter användning.
  å absolut inga skidbackar i osten .. men inte så lätt me 2 tonårspojkar hahaha..

  Svara
 • Är likadan haha lägger alltid in smörpaket med smörkniv, är bara jag o pojkarna som använder den ändå,

  du gör det som du tycker känns bäst för dig 🙂 du är underbar Hannah

  Svara
 • Jag gör exakt som du, orkar inte diska osthyveln eller smörkniven efter varje gång. Smörkniven är dessutom av trä så det är bara bra att den har lite smör på sig så att den inte torkar och spricker:-)

  Svara
 • Jag stoppar alltid in smörkniven och osthyveln i kylen med paketen! Visserligen spolar jag av smörkniven innan, men ändå. Blir alltid irriterad på min pojkvän som lägger smörkniven och osthyveln mitt på diskbänken när han är klar, haha.

  Svara
 • Nää, det tycker jag är jätte konstigt och ohygieniskt. Har dock sett det hos folk men trott att de gjort det av misstag i morgon stressen eller något….
  Men då är det alltså med mening och det finns många av er. :=)

  ja, man gör ju som man själv vill såklart och tur är väl det.

  Ha en fortsatt bra helg.
  kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Köper bara färdighyvlad ost så jag slipper svara på hyvelfrågan 🙂 smörkniven åker däremot med in i kylen! … Och innan jag började med skivad ost så stoppade jag även osthyveln i kylen. Mobilen, brödet och mössan har jag också lagt i kylen men det har varit under mer stressade förhållanden än vad du verkar leva under en dag som denna 😀

  Kram

  Svara
 • Jag // vi köper bara skivad ost så där går hyveln bort, men……..smörkniven torkas bara av på en bit papper sen åker den med in i kylen :-)))

  Hälsningar Trelleborg

  Svara
 • Haha! Jag trodde att jag å min man var dom ända som gjorde så med osthyveln å smörkniven:-) det glädjer mig att vi är fler!! Det blir ju inte så mycket disk heller. Dagen här i Märsta har varit bra. Målat vårt lilla staket,tagit en lååång promenad och vart hos mamma och ätit rabarberpaj:) Mums!! Nu sover barnen,så det blir nog en film om en stund! Önskar er en skön kväll! Kram

  Svara
 • Hej!
  Osthyveln och smörkniven in och ut i/ från kylen. Det är väl ingen fara om dom mest ligger i kylen.
  Härligt att sommaren kommit till stan.
  Kram AGGE

  Svara