Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:48 | maj 21, 2012

Proppmätt

Jag har verkligen världens bästa grannar. Tones son kom precis över till mig med en korg med våfflor. Dessutom Tones goda våfflor med smör och brunost på.

20120521-174637.jpg

Nu ligger jag likt en proppmätt Pascha i vår utesoffa och jäser 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Proppmätt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken lyx:) här blir det också våfflor, wilma ringer å berättar stolt att hon minsann fixat våfflor alldeles själv till oss när vi kommer, sött:) Vilka underbara bebiskläder du köpt, man blir ju helt sjuk, tur man känner massa folk som får bebisar så man kan stilla abstinensen, å få köpa lite bebiskläder:) kram kram

  Svara
 • Åh, det ser ju riktigt smaskigt ut. Jag har aldrig smakat brunost, måste köpa hem och prova 🙂

  Svara
 • Åh vad gott!!! Jäs på du bara 🙂

  Svara
 • Mums! Men brunost? Det har jag aldrig smakat! Är det gott?

  Vilka underbara bilder från er dag i Uppsala. Tänkte på dig idag när du skulle mäta magen. Så skönt att du fick lugnande besked! Lilla snärtan mår finfint därinne.

  Kram på dig fina du! ❤

  Svara
 • Lyxlirare, mys du bara, jag är bara lite avis!

  Svara
 • Hej Hannah härligt o höra att bebis i magen mår bra,jag är som dig på det sättet när det gäller att bli jätte orolig så fort något inte är som man tänkt sig,men nu vet du och kan njuta av bebben i magen,å fiiin mat sjunker ner ser jag hihi. Jag undrar om du läser några av mailen som skickas till er(förstår att ni får massa) men om du skulle ha tid över skulle jag bli så glad om du kunde läsa mitt som jag skickat.Skickat ett mail om om en tanke/ide. KramKram Tessan

  Svara
 • Vad gött och vilken lyx! En äkta norsk delikatess! Du har inte blivit bjuden på våffla med korv än? 😉

  Svara
 • Åh vilka gulliga grannar!! Skönt att allt var bra med magen!

  Ha en bra kväll!

  Svara
 • Åhhh gu så gott det lät med brunosten på våfflorna, måste jag testa. kram towe.

  Svara