Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:37 | maj 22, 2012

Mina gamla hoods

Vilken dag! Åh, jag älskar att värmen har kommit till oss. Gör solen och värmen dig också glad?

Visst, jag känner hur jag sväller av värmen och det är inte så trevligt. Vätskan fyller min kropp 🙂 Mina fötter ser ut som de ska explodera, men hellre det än att huttra och tränga på sig byxor för att inte frysa.

Har ätit lunch, i mina gamla hoods Kungsängen, med Jessica och Fiddeli.

Vi tog igen veckor av missat skvaller och myste i solen 🙂

Har varit och handlat precis. Vad tror du jag ska göra?

Först ska jag göra något lite roligare. Sätta min vackra Hortensia i en kruka på terassen. Älskar Hortensia.

Stor Kram ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Mina gamla hoods”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vacker blomma, men så sketans svår att få å överleva, jag säger bara: lycka till;) . Nu ska jag till kulturum å kolla wilmas dans, spännande:) Brukade inte nån av dina pojkar uppträda där? Ha en skön kväll…kram jennie

  Svara
 • Du ska STÄDA.Min favoritsysselsättning;) Gud så söt hon är lilla Fiddeli.Visst är dett underbara väder helt underbart.Så mycket bättre humör man blir på och känner sig så GLAD.Tänk vad lite sol och värme kan göra.Ha en fortsatt skön dag.Var rädd om dig Hannah.Puss o kram.

  Svara
 • Jag är så avis på den otroliga värmen som ni har fått, jag väntar fortfarande på den dagen då det är dags för shorts och linne 🙂 men i helgen skall jag vara i Sthlm och då håller jag alla mina tummar och tår för att det goa vädret ni har håller i sig 🙂

  Ha en fortsatt fin dag fina du!

  Svara
 • Hej på dig i värmen!
  Jag älskar också hortensia! Du kanske redan vet det, men här får du ett tips som gör det lättare att hålla den levande!
  Vattna bara underifrån! Lyft på blomman och häll vatten i själva ytterkrukan. Då lever den lättare, den kan inte slurpa i sig vatten ovanifrån och då ruttnar till slut rötterna!
  Lycka till, kram på dig härliga Hannah, jag är så glad att du finns!
  Kram Louise i Malmö!

  Svara
 • Tusen tack för tipset! Det kan jag behöva 🙂

  Kram

  Svara
 • Hortensia är så fint! Kolla gärna in min stora hortensia på min blogg. 🙂

  Jag måste bara fråga en sak. När jag var tonåring så var jag barnvakt till två barn vars föräldrar som skulle gifta sig. Paret hette Niclas och Elaine. En av gästerna var en av systrarna Graaf och hennes partner. Kom i håg att jag tyckte det var så sjukt coolt. Haha! Var det du?

  Svara
 • Ha ha, nej det var nog min syster.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ohhhh vilken liten söt bebis 🙂

  Och kungliga dopet var så himla fint i dag, Victoria strålade och ”danska” Mary.

  En liten sammanfattning inne hos mig:
  http://www.islandsmamma.se/?p=8501

  TREVLIG KVÄLL söta fina 🙂

  Svara
 • Åh, jag älskar också värmen och solen. Tyvärr blir jag lite harig när jag har en liten bebis som jag inte vill ska vara för mycket i värmen. Det passar inte alltid ihop med min tvååring som helst bara vill vara ute nu. Ett tips för svullna fötter är de gamla elektriska fotbaden från åttiotalet. Jag fick ett sådant när jag var höggravid under sommaren och det lindrade väldigt skönt! Kul att ni var i Uppsala i helgen, om du har tid nästa gång du kommer hit så bjuder jag på fika på stans nyöppnade (och nu bästa café) Guntherska. KRAM

  Svara
 • Härligt ser ut som restaurangen bredvid Alexandra som den hette då jag bodde i Kungsängen. Var på tidiga 90:talet innestället att vara på. 😀

  Svara
 • vilken söt bebis!

  Kungsängen är också mina gamla hoods haha, bodde på Bergvägen när jag var liten 🙂

  Svara
 • Där bodde jag i min första egna lägenhet. en etta med kokvrå och sovalkov.

  Svara
 • Visst är det HÄRLIGT med detta vädret. Idag tog jag cykeln till gymmet innan jobbet, underbar start på dagen ; )

  Kram kram

  Svara