Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | maj 22, 2012

Skötväska, check

God tisdag min vän. Hoppas att allt är väl. Jag är i full färd med att planera det sista inför vår tjejkväll i Göteborg på torsdag. Det har kommit galet många anmälningar så nu är det anmälningsstopp!

Åh, vi ska ha en superkväll. Ser så mycket framemot den 🙂

Liv väntar på att få gå till förskolan. Hon har satt sig i en solstol på terassen och väntar.

Byxor kan vara en bra idé att sätta på sig innan vi går.

Igår kom min skötväska/handväska som jag har beställt. Åh, den doftar läder. Älskar doften av äkta läder. Snygg och praktisk är den också. Den är lika mycket en handväska som skötväska. Så man behöver inte ha en snorig, bajsande liten bebbe för att ha den 🙂

Den är av märket Littlephant. Camilla Lundsten som gör Littlephants fina saker vann Årets Barnmöbel av Family Living.

Visst är den fin?

Messangerbag waves grey/grey.

Littlephant har även andra modeller, mönster och färger på sina väskor men också kuddar och massor av annat fint. Love it!

20120522-115249.jpg

Önskar dig en fin dag.

All kärlek ❤

 

 


16 kommentarer16 kommentarer om “Skötväska, check”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken tur att jag har anmält mig då ; )

  Skall bli så mysigt att får träffa er ”live”.

  Ha en underbar dag, det skall jag ha, jag fyller nämnligen år idag ; )

  Kram kram

  Svara
 • Grattis:-)

  Svara
 • Grattis på födelsedagen;)

  Svara
 • Grattis!!
  Ha en jättefin dag 🙂

  Svara
 • Ska bli kul att träffa dig också!

  Grattis på födelsedagen ❤

  Kram

  /H

  Svara
 • Tack ALLA snälla för gratulationerna ; )

  Svara
 • Väskorna va jättesnygga!!

  Svara
 • ska bli så jätteskoj på torsdag 🙂
  å va ja längtar tills på torsdag
  Hannah glöm inte ta med dig sommar kläder hit, vi har sån skön underbar värme här nere 🙂

  kram

  Svara
 • Hej!så jättefina väskor,har så dåligt med väskor så jag kanske ska slå till på en av dessa jag med.vad kul att så många anmält dig,tänker ofta på när vi träffades på förra bloggträffen i växjö,så kul att prata öga mot öga,trevligt ora tdnat.önskar er en lika trevlig kväll i Götet.ska tänka på er från ullared,ska jag hälsa till morgan o gänget??.hoppas du mår bra Hannah,tiden går fort,snart liten bäbis igen,mysigt.kramar

  Svara
 • Snart dags att packa BB-väskan också 🙂 Jag trodde jag hade all tid i världen till det när jag var i samma vecka som du är nu men två veckor senare så kom en liten liten tjej 🙂 Hade varken säng, skötbord etc bara lite kläder eftersom jag hade tänkt handla allt sista månaden…

  Svara
 • Hej!

  Vad roligt att det är sååå många som har anmält sig till torsdagen! Ska verkligen bli jätteroligt att träffa er alla. Håller tummarna för att svärföräldrarna ännu en gång ska ställa upp som barnvakt….. Min man är borta och ”päronen” hjälper mig dagligen, de är världens bästa! 🙂

  Jättefin skötväska du har beställt. Jag har beställt mina rosa träskor idag! Och jag ska hämta dem på lördag när jag hälsar på min syster yster i Malmö.

  Njut i solen och ta väl hand om dig!/Kram

  Svara
 • Ååh vad fin vart kan man köpa den färg kombon?
  Hittar den inte på nätet, vill ha till
  Min lilla 3a som
  Kommer om 10 veckor.

  Svara
 • Gå in på littlephant-länken som jag skrev. Där hittar du alla återförsäljare i Sverige. Annars finns den bl a på Designtorget, R.O.O.M, NK baby, Länna möbler.

  Kram kram

  /H

  Svara
 • Tack söta!

  Svara
 • ohh vilken fin skötväsa, är ju nästan lite beroende utav skötväskor så jag kan ju lätt köpa mig en till 😀

  Föressten har anmält mig till tjejkvällen men inte fått någon bekräftelse? Det kanske man inte ska få eller hur funkar det?

  Svara
 • Nope, ingen bekräftelse.

  Kram

  Svara