Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:22 | maj 23, 2012

Glasstopp

Hej min vän. Resan mot Göteborg fortsätter. Vi har ingen stress så vi tog ett långt, skönt stopp i Laxå. Vi satt länge i solen och åt mjukglass.

Skulle kunna bo i den den här mamma-jumpsuiten från H&M. Inga byxor som hasar ner eller tröja som korvar upp sig. Bara en mjuk skön sparkdräkt 🙂 .

Undra om man kan suga upp glassen genom rånet?

Varför måste jag alltid vara värst?! En mjukglassbananasplit.

 

Hör av mig när vi är framme.

Kram ❤

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Glasstopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mmmm, ser gott ut. I Göteborg är det också fint väder så en glass på altanen har precis avnjutits. Gick in för det var FÖR varmt.
  Vi ses i morgon. Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Men gud vad gott det där såg ut!!!!!!!!!!!!!!!! gaaaah! 🙂

  Svara
 • Åh så gött med glass!!

  Svara
 • Haha….Åh vad roligt! Laxå!!! 🙂 Mina gamla hemtrakter……Född och uppvuxen där 😉 Även Lotta Engberg är där ifrån 🙂 Onödig fakta i och för sig….men en ”kändis” har vi lyckats skrapa ihop……

  Och jag ser att ni stannade vid Grindstugan……men synd att ni missade pizzorna och framför allt kebabtallriken…..En av Sveriges godaste 🙂 Men nu är jag bosatt i Norrland sen 6 år tillbaka, men ett stopp där i sommar blir det garanterat när jag hälsar på mamsen och pappsen……Kraam!

  Svara
 • Mmmm, vad gott det såg ut!! Hoppas den smakade lika gott som det såg ut! Jumpsuiten såg helt underbart skön ut, den hade man nog lätt kunnat leva i 🙂

  Svara
 • haha brukar stanna i laxå då jag åker hem, mot nynäshamn. Men enbart för de har en massa gott godis i en godisbutik där 🙂

  Svara