Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:18 | maj 23, 2012

Typiskt oss!

Några mil från Göteborg börjar jag och Peter prata om vilket hotell vi ska bo på. Hm, kanske Avalon? De har ju så goda räkmackor. Eller kanske Gothia Tower så vi kan titta ut över Liseberg? Nej! Inget hotell kan vi bo på för ALLT är fullbokat.

Export och Logistik-mässan har intagit stan.

Så typiskt oss. Inte trodde vi att det skulle vara några problem en onsdag. Men närmsta hotell med lediga tum ligger i Trollhättan. Tjohoo, eller inte.

Tur att jag har med filt och kudde. Det får bli en natt för oss tre i bilen 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “Typiskt oss!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Prova med hotell Fars Hatt i Kungälv, ca 15 min norr om Gbg! :-))

  Svara
 • Alingsås är flera mil närmre 🙂

  Svara
 • Välkomna till min gamla hemstad Trollhättan… Dem bygget om vägen mellan Trollhättan och Gbg tar sin extra tid och köra… Hoppas ni hittar något närmare … Tråkigt tråkigt att allt va fullbokat….:( kör ny försiktigt och önskat er en fortsatt trevlig kväll…. Kram

  Svara
 • Ni kan bo hos oss, vi bor I Mölndal! Bara att höra av sig ;o)

  Svara
 • Eller kungsbacka?
  TRrollhättan är ju för långt ifrån.

  Jessica

  Svara
 • Prova med Stenungsbaden, fyra mil norr om Göteborg,

  Lycka till fina Hannah
  kram

  Svara
 • Är det verkligen så illa??! Finns det inte ett litet rum till er på det nya hotellet i gamla postterminalen? Tycker gott ngt hotell kan var snälla o fixa ett fint rum till er, säg att de får superbra reklam här på bloggen 😉

  Kram på er!

  PS: Jag bodde min min jumpsuit från H&M MAMA förra sommaren, EFTER förlossningen hehe..

  Svara
 • Testa Pensionat Skäret på Styrsö. Fantastiskt ställe! http://www.pensionatskaret.se
  Lycka till!
  Kram
  Ulrica

  Svara
 • Hahaha, förlåt att jag skrattar. Men näääääej! Jag och Tony har råkat ut för exakt samma sak när vi skulle åka till Helsingborg en sommar för längesen. Det var Helsingsborgsfestivalen och vi skulle boka hotell på vägen ner. YES…. eller NOOOOOO! Vi fick faktiskt på riktigt sova i bilen!!! 🙁 Sov väl 2 timmar på hela natten. Så fruktansvärt. Dagen efter fick jag kontakt med en gammal barndomsvän som vi kunde bo hos den sista natten. Jag grät nästan av lycka! 🙂

  Hoppas ni hittar något i närheten snart!!

  Puss & Kram

  Svara
 • Borås måste väl vara mycket närmre än trollhättan? Kom å plinga på vettja ;P

  KRAM

  Svara
 • http://www.flygplatshotellet.se – nytt hotell i närheten av Landvetter Flygplats 🙂

  Svara
 • Varmt välkomna till Kungsgatan 4. Mysig lägenhet och sängplatser för både vuxna och barn. Jag finns på 0768055055, blir bara glad om ni hör av er,

  Många kramar Pernilla fast

  Svara
 • Antar att ni hittat boende nu, hade jag vetat hade jag gärna dragit i mina kontakter för att få in er på Avalon eller G (jag är First Hotel trogen)
  Trevlig kväll /

  Svara
 • Hoppas ni hittade något, annars är ni välkomna ut till Skärhamn.

  Svara