Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:49 | maj 25, 2012

Tack för att Ni var med och gjorde vår kväll!

Hej i solen! Det var många som var med och gjorde vår kväll så bra som den blev. Många som ville skämma bort er med fina gåvor och vinster. Så jag vill passa på att tacka alla fantastiska sponsorer.

TACK ❤

Brilliant Smile, Alexiskliniken – Använde Brilliant Smile-produkter och snabblekte några lyckliga tjejers tänder. Envy – Gjorde vackra frisyrer på dem som önskade det. Me&I – Letade upp nya säljare och gav oss bra priser på deras fina kläder. Chevrolet – De fixade lokal och god mat med kaffe och dryck. MakeupStore – Gjorde tjejerna lite extra fina. Photoperfomance – Tog mingelbilderna Samuel Gajicki – Stod för underbar sång och underhållning under kvällen.

Våra fantastiska priser var produkter från;

Alexiskliniken : en gratis tandblekning. Me & I: 2 set med kläder. Du & Jag : 3 st koftor. Logo-skal : 2 st goodiebags med skal. Meddo : 2 st presentkort. Willvin : 2 st skötväskor. Brilliant Smile : ett paket hemmablekningskit. Plain Vanilla via Creative Lounge : flertal armband och halsband. Studionele : 3 st valfria grafiska tryck. Allékliniken : 2 st presentkort. Dermoshop : Lyxprodukter till duschen. C-skincare : hudvårdsprodukter. Line By Maria : 3 myckespaket. Burts B : Produktpaket. Röhnisch – Kit med träningskläder. Af Swedala – Vackra sängkläder. iPunkten – iPhonereparation. Klädfabriken – presentkort på 1000 kr.

Och i våra fantastiska goodiebags så gömde sig:

Memira – vattenflaska + erbjudande. Dermoshop – Smink. Palina – Läppglans. Lindt – Choklad. MakeupStore – Smink. Brilliant Smile – Två tandblekningskrämer. Me & I – Strumpor. Röhnisch – Nycklring. Burts B– Läppbalsam och erbjudande. Hannahs DVD. Och även bra rabatter från Envy, Studionele och Babywalls.

Nu ska vi grilla! Mmmm!

Puss och Kram 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “Tack för att Ni var med och gjorde vår kväll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fy vad mysigt, hoppas verkligen jag kan va med nästa gång, om det är lite närmare:) . Gott med grilla, ville det här med, men vi va så korkade så vi slängde vår grill på vårstädningen innan vi köpt ny:) det blir att åka till Maxi imorgon…:) krm kram

  Svara
 • Åh, tänk om man bott i Göteborg och inte i Uppsala. Nu blir det räkor och Lets Dance. KRAM

  Svara
 • Ååå vill oxå gärna vara med på en blogg kväll me dej ser jätte trevligt ut:) nästa gång bi kommer närmare så dyker jag upp… Va vacker du e i din klänning!!!! Hoppas din Peter inte var alltför trött idag… Hoppas grill maten smaka super och att ni har en trevlig kväll… Kram

  Svara
 • Tack för igår och tack för den välfyllda goodiebagen! Du var fantastisk vacker i din klänning:)

  Jag blev imponerad av dig att du orkade gå omkring och mingla, för det såg ut att vara lite tungt med magen, trots att den ser så liten ut. Men jag om någon vet ju att foglossningar kan vara fruktansvärt smärtsamma, även fast magen inte är så stor.

  Blev också imponerad av lilla Liv, som var otroligt lugn hela tiden. Jag kan ju bara jämföra med min Linus som är jämngammal. Han hade varit högt och lågt och överallt och tröttnat efter en halvtimma. Hon var en riktigt söt och go lite prinsessa/presentuppackare;)

  Kram Cissi (mammanmax)

  Svara
 • Tack för en fantastisk kväll! Så roligt att få träffa bloggfamiljen och känna den värme ni sprider. Ni är grymma! 🙂 Ha det gott!

  Svara
 • Ni verkar ha haft en toppen dag! Tänkte bara fråga dig hur du gör när du går från mörkhårig till blond? Jag har själv färgat håret mörkt och vill nu bli ljus igen, men frisören säger alltid att det inte går om man först inte gör avfärgning och så vidare.. Åhhh jag som så gärna vill bli ljus till sommaren.

  Svara
 • Hej min vän. Ja, din frisör har rätt. Man måste göra så. Jag har avfärgat mitt hår för att bli bli blond igen.

  Kram

  /H

  Svara
 • Åhh tack för ditt svar! Då fanns det alltså ingen ”genväg” till ljusare hår 😉 Kram på dig!

  Svara
 • Men åååååh vad härligt ni ser ut att ha haft det! Å vad glad jag blir att det låter som att det nästa gång blir lite uppåt i landet! Vad fiiiiiin du var i din klänning, ser ut som en Missoni? Vilken kämpe du är som orkar mingla och stå upp i flera timmar när du har så ont. Det bor en järnlady i dig tror jag. Du kanske är lite finsk i grund och botten, med sån äkta finsk sisu (som verkar ha fallit bort från mina finska gener). 🙂

  Tack för alla härliga bilder!

  Puss & Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah,

  Jag måste höra med dig,vart har du köpt den svarta gravidkudden du visade upp här i bloggen för ett tag sedan?Är gravid och sover dåligt om nätterna och är i stort behov av en sådan.

  Svara
 • Grattis till graviditeten! Tyvärr får man dålig sömn på köpet 🙂

  Jag köpte min gravidkudde på Jollyroom.se

  Kram ❤

  Svara