Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | maj 25, 2012

Tjejkvällen Del 1

Hej igen. Jag vet att jag tjatar men det är så härligt med värme och sol 🙂 och syrenerna som står i blom. Älskar syrener. De doftar ljuvligt och är så vackra. Även äppelträden blommar något helt otroligt vackert. Jag höll på att glömma häggen. Doften från hägg är sommar för mig.

Nu ska du få se bilder från vår tjejkväll. Tack än en gång till alla vänner som kom. Jag hade en underbar kväll och hoppas att Du också hade det.

Nästa träff får nog bli när jag har fött och då tar vi oss längre upp i landet tycker jag.

Från att bara ha gjort en ansiktsbehandling i hela mitt liv har jag nu njutit av tre stycken på några få månader. Härligt. Jag och Fnulan inledde vår torsdag i Göteborg med en ansiktsbehandling av Jessica på AlléKliniken.

Sedan bar det av mot Hedin Bil i Mölndal för att packa goodiebags och förbereda inför kvällen.

300 goodiebags! Bästa Madde, som varit med på varje bloggträff och hjälpt till, följde med Fnulan för att än en gång hjälpa oss. Peters syster, systerdotter, Frisk och Skönhet Louise och Marianne kom också och gav oss några hjälpande händer.

Goda snittar gjordes på plats.

Världens bästa Fnulan, jag och lilla Liv som kvällen till ära hade sin Snövitklänning.

Marita från me&i är också en fantastisk person i vårt team.

Delar av vinstbordet.

Ingen tjejkväll utan Samuel. Samuel förgyllde kvällen med sin musik och röst. Han är så fin.

Det var en lång kö av härliga tjejer som väntade på att få komma in.

Jag och Fnulan välkomnade alla. Festen kan börja!

Snart kommer Del 2 🙂

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Tjejkvällen Del 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såååå snygg klänning du har på dig!! Vart hittar man den :)? … kramar

  Svara
 • Den har jag köpt på en butik som heter Jackie i Sollentuna och är av märket Ilse Jacobsen.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Vilken vacker klänning, på en väldigt vacker kvinna 🙂

  Svara
 • Åh, vad snäll du är. Tack 🙂

  Kram

  Svara
 • Jag håller med föregående kommentatorer; SKITSNYGG klänning och du var sååå snygg i den!

  Jag skulle också vilja gå på en bloggträff någon gång för det verkar ju jättetrevligt 🙂

  Svara
 • Åh Hannah du är så underbar och såå fin! Längtar tills nästa gång, det är en sådan ära att få hjälpa dig/er med allt som behövs, och jag gör det så gärna. Du är en sån otroligt fin människa rakt igenom och du är en förbild för mig och så många mer. Hoppas bilfärden hem gick bra och att du nu sitter på en solstol och inte rör en fena och bara mår bra, för det förtjänar fina du.

  Puss och Kram <3

  /Madde(som brukar hjälpa till) 😀

  Svara