Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | maj 25, 2012

Vill du bli säljare?

Hej vacker. Vilken underbar dag! Känns som om man är utomlands. Mår du bra?

Jag ska sätta mig i lugn och ro och ladda in alla bilder från vår Tjejkväll i härliga Göteborg igår. Jag får nog göra flera inlägg, så inte sidan hänger sig, för jag har tokmånga bilder 🙂

Men först tänkte jag tipsa dig om att bli säljare för me&i.

Nu har me&i börjat sin rekrytering av höstens nya säljare. I höst kommer många kul överraskningar, såsom större vuxenkollektion, där Du som säljare kan välja om du vill sälja både barn och vuxenplagg, eller endast vuxen plagg.

Vill du veta mer, så mejla till [email protected]

Anna Niklewski vann bloggfamiljens säljtävling tidigare i vår, och fick då en härlig helg i Stockholm och hon och jag träffades inne i stan över en fika.

 

Här är en intervju med Anna om varför det är så bra att vara säljare för me&i.

Berätta Anna, varför är det toppen på me&i och hur man jobbar som hemförsäljare: 

Vi har en provkollektion som jag visar på träffar hemma hos meandiglada värdinnor och deras vänner. När, var och hur beror på vad som passar värdinnan, gästerna och mej. Oftast har jag träffar på vardagkvällar kl 19 eller på helgen – antingen brunch vid 10.30 eller en eftermiddagsfika vid 15. Jag visar fina matchningar och så får alla som vill prova kläderna! Vi har ju inte köptvång men jag hävdar bestämt att vi har provtvång på en del plagg och det slutar inte sällan med att både barn och vuxna har svårt att skiljas från favoritplagg som yogabrallorna och frågar om de kan få ta med dom hem direkt 🙂 Vi har ju massor av supersnygga damkläder så ibland har jag träffar där tjejerna på träffen shoppar loss nästan bara till sig själva. Det är kul att vi har så mycket fina damplagg för det känns verkligen som att alla kan hitta något som dom gillar i vår kollektion!

Ett riktmärke som säljare är att man har 1 träff i veckan per säsong. Det har de senaste säsongerna passat mej att ha ca 50 träffar per säsong och Meandilönen är en viktig del av vår inkomst. En förutsättning för att det ska fungera bra över tid är att man hittar ett upplägg som fungerar för hela familljen.

 

 

Vilka är fördelarna med att vara säljare?

En stor fördel av att vara hemförsäljare tycker jag är att jag kan planera min egen tid. Jag jobbar ungefär halvtid med Meandi under säsongerna och denna tid lägger jag upp som det passar mej och familjen. Just oss passar det att jag har intensiva perioder med träffar var och varannan kväll och sen pausar några veckor för att sen köra ett gäng täta träffar till. Det hade ju inte funkat på ett annat arbete att säga ”men vet du, just nu passar det familjen att jag är hemma mer så jag tänker bara jobba två kvällar denna månaden så tar jag igen det nästa månad istället”. Men här fungerar det och jag kan på så sätt styra både över min egen tid och över hur mycket som ska komma i lönekuvertet 🙂

 

 

Varför har du valt just me&i?

Jag älskar våra fina kläder! Jag är stolt över våra färgstarka, coola och sköna plagg. Och så känner jag att jag kan stå bakom hela konceptet med småskaligheten, de familjeägda fabrikerna och tänket bakom varje plagg och kombination. Allt detta har jag förstått är viktigt för mina kunder också!

 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här