Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:47 | maj 26, 2012

Degmage

God lördag min vackra vän. Hoppas allt är väl. Vad har Du för dig  helgen?

Vi hade en skön hemmakväll igår då vi grillade och tittade på Let´s dance. Känns som något större delen av vår befolkning också gjorde 🙂

Grillad kyckling, halloumi och majskolv med sallad och goda röror.

Mitt middagssällskap.

Efter middagen var det vattenkrig som gällde.

Idag vakande jag och Liv klockan 10. Kan inte fatta att vi sovit så tungt och länge. Har inte hört ett ljud. Kanske beror det på mina öronproppar i storlek XL?! Peter och pojkarna hade varit uppe länge och förberett inför fotbollsträning och match. När jag och Liv kom ner så kom Peter hem med varmt nybakat bröd och kanelbullar från konditoriet.

Nu en limpa senare kan jag knappt andas. Känns som om bullen på min mage innehåller en stor degklump 🙂

Nu ska vi fara och heja på William som har match.

Hej på en stund.

All kärlek ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Degmage”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tror faktiskt jag ska ha en ”inte göra något”-helg…bara göra det som är kul, strunta i det sandiga golven, bara gnugga ett litet titthål i det smutsiga fönstren och lägga en duk över disken. Ta det lugnt och mysa/leka med dottern, man lever ju bara en gång så varför tillbringa dagen med tråkiga saker när man kan ha kul 🙂

  Jo, såg majskolvarna, är det färska m ”skal” ? Jag har sökt efter de riktiga majskolvarna men hittar inga (i Sigtuna)…ja jag vet konstiga fråga men jag älskar riktiga majskolvar, med massor av smör o lite salt på mmmmm…det är sommar för mig 🙂

  Svara
 • Bra! Skit i alla krav och städning och njut av dagen och din dotter.

  Nä, det är förkokta som jag köpt vakumförpackade på Coop. helt ok men inte lika goda som färska tyvärr.

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag kan också nästan föräta mig på nybakat:)

  Våran dag ser lite ut som eran. Fotbollsmatch för den ena killen och vi andra hejar på. Sen är det ju heja Loreen ikväll. Heja heja!

  Vilket närvarande middagssällskap du hade igår 🙂

  Ha en fin dag!

  Varm kram <3

  Svara
 • Vilken underbar morgon!!
  Idag ska jag shoppa sandaler till barnen och leka massor ute i solen. Ikväll blir det vin, skaldjur och Eurovision 🙂
  Ha en underbar helg!!
  Kram

  Svara
 • Smaskigt det såg ut!! Rörorna, var det nåt du gjort själv eller köpt? Tipsa gärna om du har nån god på lager!

  Mysigt med Bloggträff!! Kan ni inte ta nån i närheten av Stockholm snart!!??

  Ha en trevlig lördag!!

  Kram, Carina

  Svara
 • Det är färdiga röror som jag köpt. Hummus och chilli creme fraiche.

  Kanske bloggträff i Stockholm i höst.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah! Ett litet tips till dig och dina bloggvänner… Kolla in denna häftiga pallen, hade passat perfekt i ert fina hem 🙂
  http://www.stpria.com

  Svara
 • Tack för det coola tipset 🙂

  Kram

  Svara
 • Den här helgen ser inte alls ut som alla andra, imorgon flyttar jag till Norge för ett tag och känns lite konstigt att lämna Sverige för första gången. Men samtidigt, är man ung måste man testa sina vingar! 🙂

  Hoppas du har en bra helg! =)

  Svara