Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | maj 28, 2012

Vardags sminkning

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att veckan har börjat bra.

Får många frågor om mitt smink så jag tänkte börja denna måndag med ett sminktips.

Har under en längre tid använt mineralpuder från Palina. Har tidigare använt i.D minerals men är mycket mer nöjd med Palinas.

Nu har jag även provat deras concealer och mascara. Kan varmt rekommendera det.

Palina är ett svenskt märke som är utvecklat av svenska makeup-artister och hudterapeuter.

Mineralpudret finns både i fast och lös form.

Har lagt en enkel dag-make-up. Grundat med concealer under ögonen och runt näsvingarna sedan har jag svept mineralpuder (det lösa) över hela ansiktet. Duttat rougen pretty på den bulliga delen av kinderna och ramat in ögonen med Palinas svarta mascara. På läpparna har jag Dior Addict nr 214.

Helt utan smink.

Tycker att pudret täcker mina pigmentfläckar bra. Ändå har jag bara använt ytterst lite. Till kvällen och fest blir det mer av allt.

Nu ska jag iväg.

Önskar dig en fin dag.

Stor Kram ❤


21 kommentarer21 kommentarer om “Vardags sminkning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • WOW, du är ju så jäkla fin alltså!

  Jag som jobbar med makeup blir faktiskt imponerad hur pass bra det täcker dina pigmentfläckar!!! Mineralprodukter brukar det vara väldigt svårt att täcka såna fläckar med, det brukar krävas bra concealer och en flytande foundation OCH ett täckande puder. Jag har själv ett gäng i pannan. Känns som jag måste prova det där märket. TACK för tips!

  Puss & kram

  Svara
 • Varsågod snygging!

  Puss ❤

  Svara
 • Hej Fiina Hannah och Tack för en underbar blogg!!
  Första gången jag skriver ett inlägg, fast jag har följt dig ett tag =)

  Det sminket verkar ju nice, jag använder själv bara i.d idag, vart kan jag hitta Palina?
  Är det samma prisklasser?

  Ha en únderbar dag och vecka!

  Kraamis
  Marie <3

  Svara
 • Kul att du lämnar ditt första avtryck här. Hoppas de blir fler 🙂

  Det är billigare än i.D men dyrare än typ L´Oréal.

  Gå in på hemsidan http://www.palina.se och kika. Där hittar du återförsäljare, priser och webbshop.

  Kram

  /H

  Svara
 • Supersnyggt, fräscht, men ändå så enkelt! Du är fin utan smink också, en sann skönhet 😉 Jag kör på ungefär samma vardagssmink som du, mascara och rouge och mest under vinterhalvåret kör jag även med mineralpuder. Det känns fräscht för huden, går snabbt och ser friskt ut, men på fest blir det mer av allt 🙂

  Hoppas att du får en kanonbra måndag med allt som hör den till! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill börja med att tacka för den jätte-trevliga bloggträffen i Göteborg!:)
  Tänkte beställa ett mineral puder på Palinas hemsida, galet svårt vilken färg
  man ska ta bara. Vilken ton/färg använder du? Kram!

  Svara
 • Tack själv. Det gläder mig att du fick en fin kväll!

  Jag har färgen Barcelona nu när jag är solbränd men i vintras använde jag färgen Paris.

  Stor Kram

  /H

  Svara
 • Vacker utan spackel och vacker med spackel du är jätte fin Hannah tack för tipsen kram på dig

  Svara
 • Oj vad snyggt! Önskar bara att jag såg ut med smink, som du gör utan. Har massor av pigment fläckar :(. Ska nog testa det här märket. Men som någon annan frågade, vad har du använt för färg på pudret? Du ser ganska solbränd ut (fint), finns det ljusare färger än den du har? Kram!

  Svara
 • Du är snäll du 🙂

  Nu när jag fått färg så använder jag färgen Barcelona men i vintras så passade färgen Paris, min då blekare, hudton bättre.

  Kram ❤

  Svara
 • Så otroligt vacker du är, måste ockå testa det märket!!! Undrar en annan sak bara, gör du något speciellt för att ha så otroligt klara ögonvitor? Själv ser jag alltid lite röd o trött ut i ögonen… Skulle så gärna vilja hitta något som ”piggar” upp ögonen! Tack för en inspirerande blogg!

  Svara
 • Tusen tack fina Du!

  En vit kajalpenna på insidan av ögats fransrad (undre) piggar upp blicken och ögat. Liten dutt med highlight i ögonvrån piggar också upp dina ögon.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Det var ett bra/kul inlägg när du sminkar dig, kul att se förändringen! Verkar till att vara bra produkter. Använder sällan smink men detta ska jag nog investera till de gånger jag vill sminka mig : …. kramar

  Svara
 • hej!

  vilket fint resultat med sminket! jag undrar om du
  brukar använda clear eyes till ögonen?
  Jag skulle vilja testa det, men det får ju inte säljas i sverige , så jag blir
  lite tveksam till det…
  men man ser ju onekligen mycket piggare ut:)

  kramkram

  Svara
 • Hej,

  Jag använder det inte nu men har provat det. Brukar köpa med mig det när jag varit i USA eller England. Perfekt dagen efter ett par glas vin 🙂

  Inget man får använda varje dag men någon gång då och då tror jag inte gör något.

  /H

  Svara
 • du är så himlans VACKER!! 🙂 med och utan smink!

  just nu testar jag ME mineralpuder. testade ID förut men gillade icke… såg på palinas hemsida att det såldes på salongen där jag går och gör bla ansiktsbehandlingar! kan nog minnas att valde mellan just ME och palina förra våren men då hade de slut på min nyans i palina så då blev det automatiskt det andra märket.

  jag brukar ha flytande foundation på vintern och mineralpuder på sommaren. har känslig hy som reagerar mot kyla så då tycker jag att en flytande bas täcker bättre.

  det var bra tips du gav i detta inlägg 🙂

  Svara
 • Fräknar är himla snyggt från en fräknig tjej till en annan 🙂

  Svara
 • God morgon fina Hannah!

  Vad fräsch du är! Jätte kul med lite tips på smink för själv känner jag att jag ofta använder det ”gamla vanliga”. Jag har en liten fråga om det corallfärgade nagelacket som du ofta har – vilken färg och märke har du på det?

  Önskar dig en fin dag!
  STOR KRAM

  Svara
 • Hej vännen. Det har jag köpt på Gina Tricot. Hittar det inte nu, typiskt! Men du ser nog vilket det är om du går till butiken. Prisvärt och sitter bra.

  Kram kram ❤

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en underbar blogg, kommer daligen in och läser 🙂

  Jag använder Id:s mineralmakeup och vid festligare tilfällen Lancomes teint Miracle. Har torr hy som tyvärr lätt får finnar.. Har den sista tiden upplevt att både Id:n och Lancomen täpper till mina porer och gör att jag får mer finnar än vanligt. Har därför funderat på att köpa ett annat märke. Såg att du använt både Id och Lancomes teint Miracle innan.

  Är nyfiken på vad du tycker gör att Palina är bättre än Id. Du är sååå vacker både utan och med makeup! Palina framhäver ditt vackta ansikte!
  Funderar på att prova Palina istället för Id, men ville först höra med dig vad det är som gör att du föredrar Palina framför Id 🙂

  Ha en fin dag!

  Kram Jessica

  Svara
 • ”I also think that everyone here and on 30BAD should ask themselves WHY they embraced the belief that a healthy diet is eating 3000kCal a day of mostly bananas and dates. It’s not only whether I trusted the wrong science, it also brings questions like… how LOST was I at that time of my life?”

  Svara