Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:45 | maj 29, 2012

Zzzzzzz

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Har varit på utvecklingssamtal på förskolan nu på morgonen. Liv är så fin. Hon har ett stort hjärta ❤

Nu är jag hemma igen och i sängen 🙂

20120529-094210.jpg

Är så groteskt trött. Har massor jag måste göra men förmår mig inte att hasa mig upp.

Önskar jag hade en kaffekokare vid sängen 🙂

Kram


10 kommentarer10 kommentarer om “Zzzzzzz”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah når man er på Bloggfamiljen på [email protected] sitter nervöst och väntar på svar från er på ett mail jag skickat för en tid sen :)Önskar dig en fin dag vackra du Kram

  Svara
 • Halli Hallå,

  Den där tröttheten känner man igen. På slutet är man rätt less på sin kropp och längtar bara efter det som döljer sig på insidan.

  Jag fick min lilla tjej den 6:e Maj (8 dgr före BF) och när jag väl förstod att det var på riktigt kände jag mig så redo. Vi kom in till KS 19:50 och 21:40 var hon ute! Min tredje fina skatt.

  Följer dig varje dag och ser med spänning fram emot det som komma skall!

  Styrkekramar och ett stort Lycka till!

  Mvh Linda
  http://superlinda77.blogspot.se/

  Svara
 • Hej fina Hannah. Det såg man på henne att hon var en fin liten tjej i torsdags. Det är sååå härligt när dom kan vara med oss vuxna på våra saker. Jag är med helt slut idag och jag är inte ens gravid ; )

  Vila och ta det lugnt, det behöver man ibland, lyssna på din kropp.

  Kram kram

  Svara
 • Här är en till som är helt slut, ligger minus på sömnkontot så det sjunger om det. Men men, jag sover bort höstar och vintrar så man får stå ut. Kom att tänka på en sak, när jag var gravid och dippa lite i järnvärdet blev jag sådär trött. Orkade ingenting och mitt kom faktiskt helt plötsligt, från att ha varit jättebra till att bli dåligt på bara några dagar. Köpte blütsaft som många tycker smakar pung (men jag gillade det, säger väl ett och annat om mig bara kanske…:)) jaja, i alla fall, då blev jag piggare på bara några dagar.

  Åh hoppas orken kommer till dig snart min vän!

  PUSS & KRAM

  Svara
 • Lilla goa Livan snart storasyster;) Ett gott hjärta. Ja hon har ju att brås på den lilla .Igår hade vi Sommar här och idag är det bud på att ta fram vinterjackan igen.Kallt,blåsigt,regnigt och allmänt bläää.Känner mig också trött och ur gängorna idag.Jag har gjort dom viktigaste sysslorna men resten skiter jag i;) Nu ska jag ta mig ut och köpa mig en sladdertidning lägga mig i soffan och bara slappa.Ha en skön dag fina du.Var rädd om dig.Puss o kram.

  Svara
 • Snälla vackra Hannah, lyssna på kroppen nu och vila…glöm alla måsten…sånt kan vänta..vila nu så du och bebis får ork och kraft inför vad som komma skall. Kram!

  Svara
 • Hej finaste <3

  Åh, vad jag känner med dig. Den där tröttheten kan vara så jobbig. Styrkekramar till dig från mig.

  Klart Liv har ett stort hjärta. Vem har hon fått det ifrån tro???

  Ta hand om dig Hannah!

  All kärlek <3

  Svara
 • det såg riktigt skönt och gosigt ut 🙂

  använder du någon typ av ”silver”-produkter till håret? (silver-schampoo, färgbomb?) eller vad använder du till håret?

  kram & hoppas du får en härlig tisdag!

  Svara
 • Det finns ett ordspråk som säger ”Egentligen måste man ingenting” det tog jag på allvar igår och idag känner jag mig så pigg !! Man kan inte göra saker jämt, livet går inte ut på vem som städat eller fixat massa saker mest…livet går ut på att njuta av det.Det finns ett dumt ordspråk som säger att man inte ska skjuta upp saker men det ordspråket är värdelöst, självklart kan man skjuta upp saker, jag gör det ibland och det går alldeles utmärkt! Man ska lyssna på sin kropp, säger den att den vill vila så vilar man. 🙂

  Svara
 • Sådan mor, sådan dotter 🙂 Du får passa på att vila nu innan den lilla knodden kommer för då har du fullt upp med henne hela dagarna + tre till 😉

  Ha en bra dag!

  Svara