Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:59 | juni 6, 2012

Tingeling

God kväll min vän. Hoppas att allt är väl och att du har haft en fin dag. Har du firat vår nationaldag?

Jag har vilat och varit riktigt seg hela eftermiddagen. Åt mitt chips med dip och somnade 🙂

Imorgon ska du få en tävling av mig då du kan vinna en vacker sommarblus från SPIRA. Den är ljuvlig så glöm inte att titta in.

Måste bara visa två bilder på Liv som inte kan göra en annat än glad.

En fundersam liten Tingeling.

Imorgon kommer konstnären Linn äntligen hit och ska börja med Livs sagovägg.

Både jag och Liv längtar.

Dagarna går så fort. Redan på onsdag nästa vecka har pojkarna skolavslutning. En hel sommar av ledighet, bus och lek har de framför sig. Jag har tagit på mig ansvaret att baka en tårta till Williams klass. Det är tradition att äta jordgubbstårta på avslutningen. Håll tummarna för min tårta så William slipper skämmas 🙂

Såg kvällens avsnitt av Grey´s igen. Grät lika mycket den här gången. Fyyyy, vad sorgligt när Lexie dör. Såg du det?

Jag hoppades på en nya avsnitt redan till hösten, men de har inte ens börjat spela in säsong 9 🙁

Nu ska jag sova.

Godnattkram ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Tingeling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina Liv, hon är så söt med sina älskade vingar 🙂
  Jag håller alla mina tummar och tår för att tårtan blir bra, men det är jag övertygad om att den kommer bli och alla kommer säga ”mmm” när de får smaka på den!
  Jag missade första 20 minutrarna av Greys idag, så himla irriterande! Men jag fick veta att Lexie dog kraschen, jättetråkigt! Jag som hade trott på ett lyckligt slut för henne och Sloan ändå 🙁 Tänk att man kan gå in i en serie så djupt 🙂 Hoppas verkligen att de spelar in nya avsnitt genast!

  Ha det gott och ta hand om dig!

  Svara
 • Åhhh sötaste lilla liv!!! Åh ja jag såg och gröt floder… VilL se den nya säsongen nuuuu!;)
  Sov sött vackra Hannah!
  Kram K

  Svara
 • Å hon är helt underbar finaste Liv, tänk att Liv ska bli storasyster, känns inte som de va längesen hon kom till världen, och snart kommer en liten flicka 🙂 Va ja längtar 🙂

  Grey´s är verkligen en serie som man fastnar i 🙂 Just nu har jag kollat färdig på säsong 5 (IGEN) ;P

  KRAM

  Svara
 • Neeeeeeej Hannah!
  Inte avslöja, jag hade ju inte sett avsnittet!

  Svara
 • Förlåt 🙁

  Usch det var ju dumt att skriva.

  Kram

  Svara
 • Jag med mina ammningshormoner grät som ett barn! Vad kommer hända nu liksom, orka vänta ända tills i höst 🙁

  Fina bilder på lilla Livan 🙂

  Kram

  Svara
 • Fina liv <3 Å snart har du två vackra prinsessor & två stiliga prinsar 🙂
  Vill du ha tips på god tårta? Ja du får det nu vare sej du vill eller inte 😉 Gjorde en sån för ett tag sen när svärmor fyllde 70 & den var mkt uppskattad. Ja, jag brukar göra ungefär samma tårta varje gång men varierar dekorationen lite.
  Istället för att göra eller köpa en vanlig rund tårtbotten som ofta känns lite "grov" eller hur man ska beskriva det , så gör jag rulltårtsbottnar. Om du gör 2 st & delar så du har 2 lika stora delar & 2 delar dom blir lika stora som 1 av dom andra. Förstår hur jag menar va?
  Sen mixade jag halvtinade jordgubbar som jag hade i frysen med florsocker tills det var helt slätt. Smetade ut ett tunt lager över första botten, blir jätte saftigt & gott. Sen har jag på hemgjord vaniljkräm, lägger på dom 2 halva bottnarna & gör lika dant, på med sista hela botten & bred ett tunt lager med grädde runt hela. Ställ den gärna i kylen tills nästa dag så den saftar till sej ordentligt, men inget måste när det är jordgubbsmos på bottnarna. Spritsa sen med grädde & garnera med jordgubbar 🙂 Hur gott som helst!
  Ett tips som jag fick en gång & som jag brukar göra är att ha i gelantin i vaniljkrämen medans den är varm. Den blir fastare då & det blir inge rinn & kladd när tårtan börjar skäras upp.
  Långt tips blev det, hoppas du har nån nytta av det jag skrivit, lycka till med tårtan, kram Petra 🙂

  Svara
 • Tusen tack! Den lät himmelskt god. Ska ge mig på att göra den.

  Stor kram

  Svara
 • Då vet jag vad som händer där hehe, ligger efter med 2 säsonger men hoppas att jag tar mig tid att koppla av framför datorn nu när jag börjar jobba halvtid.
  Har också foglossningar från hell och är bara i v23..
  Har dina foglossningar vart värre med efterföljande barn precis som jag har det?
  Kram på er 🙂

  Svara
 • Ja, tyvärr. Foglossningen har blivit värre och värre. Nu fjärde är omänsklig.

  Hoppas du blir bättre. Grattis till bebis i magen 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Åh sötaste Liv! Hur gullig får man bli?

  Jag somnade en stund under Greys så jag såg inte just när hon dog… 🙁 Tony berättade i alla fall att jag skulle ha gråtit ögonen ur mig.

  Usch jag hade en hemsk kväll igår. Min pappa åkte in på sjukhus. Utgången blev i varje fall bra och pappa är ok men det var några oroliga timmar. Hela min kropp värkte (tror jag fick en släng av nåt dessutom). Men vad man blir orolig, man påminns om hur livet är skört. 🙁 Usch, sovit dåligt men har massor att göra på firman så det är bara att pallra sig till jobbet.

  Klagomur blev det idag. FILÅT…. 🙂

  Kram min vän

  Svara
 • Åh nej, vad hemskt! Men tack och lov att pappa blev bra. Ja, man får sig nog en wake-Up när någon man älskar blir sjuk. Vill inte ens tänka tanken.

  Försök att vila i alla fall. Tror du behöver det.

  Tänker på dig.

  Varm kram ❤

  Svara
 • vi får snällt (?) vänta till april 2013 ..då kör säsongen igång i USA igen.. jag är en sån där som orkar inte vänta in sverige,så jag ser alla serier via nätet =) … lite kul och teasa folk med vad som kommer att ske..(utan att avslöja iofs )

  Svara
 • 6 Juni är min mammas årsdag då hon gick bort för 3 år sen. Hoppas en dag kunna fira denna dagen men nu känns det ju svårt av naturliga skäl. Men trevligt att läsa om andras firande. Men blir så glad av att se värmen hos andra. En värme som man kanske inte lika mycket fått uppleva som liten. 🙂

  Kram Sojka! ♥

  Svara
 • Nej, vad tungt 🙁 Måste göra mycket ont i hjärtat.

  Tänker på dig.
  Varm stor kram ❤

  Svara