Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:02 | juni 7, 2012

Lottafin från Spira

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Nu är det dags för en tävling. En riktigt fin sådan 🙂

Vem vill inte vinna den här ljuvliga blusen från Spira?

Lottafin heter modellen och är i ett tunt skirt material med vackert fall.

 

Jag har den och fullkomligt älskar den. Det kommer du också göra.

Så det enda jag önskar att du gör, om du vill ha en chans att vinna, är att lämna ett mysigt och varmt kärleksminne i kommentarsfältet OCH svara på denna frågan:

Spira är skapat av två svenska tjejer som även äger den underbara butiken Cirkus. I vilket köpcentrum hittar du butiken Cirkus?

Senast torsdag den 14:e juni vill jag ha ditt svar.

Lycka till ❤

 


79 kommentarer79 kommentarer om “Lottafin från Spira”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett av mina finaste kärleksminnen, än så länge, delar jag med min blivande sambo. Något så enkelt och kanske litet i vissa ögon, men ack så stort för mig. Efter 3 månaders förhållande bestämde vi oss för en gemensam semester till Thailand, och på planet så han de 3 stora orden för första gången. Nu, 4 månader efter resan, har vi bestämt att flytta ihop och leva resten utav våra liv tillsammans och jag har aldrig varit lyckligare! 🙂

  Den vackra toppen kan hittas i Väla Centrum, Ödåkra.

  Lycka till med familjelyckan, och den nya lilla medlemmen hannah!
  Tack för en fantastisk blogg, du sprider så mycket värme och kärlek ifrån dig!

  Svara
 • Åh! Den är ju helt underbar!! Hoppas hoppas jag vinner :-))
  VÄLA Centrum finns deras butik Cirkus i!

  Kram kram Helena

  Svara
 • Men! Jag glömde ju det viktigaste! <3
  Mitt allra bästa kärleks minne är inte från ett specifikt tillfälle utan är från en både inre och yttre resa som sträckte sig över ca 4 månader. Vi hade haft det riktigt knöligt länge och var nära skilsmässa. Men för att ge 'oss' en ordentlig chans så valde vi att resa iväg 4,5 månad tillsammans med våra två barn för att se om det gick att hitta tillbaka. Under dessa fantastiska månader så lyckades vi hitta den stora kärleken i våra hjärtan OCH till varann. Lycka!!!!

  Svara
 • I VÄLA Centrum i Ödåkra 🙂

  Svara
 • Affären ligger i VÄLA centrum om jag minns rätt, brukar handla där när jag hälsar på min systers familj! Det bästa kärleksminnet upplever jag just nu med min älskade sambo, vi ska få vårt första barn i juli! Efter 6 missfall så är vi äntligen i v.33 och jag har fått rätt medicinering! År 2012 har varit det bästa och käraste och varmaste kärleksminnet och tänk, det blir ännu mer kärlek när bebis har kommit!!!

  Svara
 • Heej!

  Svaret på frågan är Väla Centrum.

  Så till ett kärleksminne. Idag är det exakt 4 års sedan jag blev tillsammans med min älskade sambo. Vi träffades på en släktmiddag. Min bror är nämligen gift med min sambos syster…ja, jag vet det är komplicerat:) Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. En vecka efter den middagen åkte jag i smyg till honom och vi spenderade en helt fantastisk helg tillsammans. Det pirrar i hela mig när jag tänker på den helgen. Han hade planerat en utflykt till marsstrand o vi låg på klipporna o bara tittade på varandra. Vi var lika förvånade både två att vi hade hittat vår självsfrände. Redan den kvällen kom orden: Jag älskar dig!
  Sedan dess har vi varit ett par och för 9 månader sedan fick vi en dotter. Vi berättade självklart för vår släkt efter några veckor:)

  Tack för en underbar blogg

  Kramar

  Svara
 • Hej Hanna!

  Tack för en fin och bra blogg 😉
  Cirkus ligger på Väla Köpcentrum.
  Mitt bästa kärleksminne är när min sambo kom och hämtade upp mig på mitt jobb som överraskning för att när vi kom hem i trappen sa åt mig att vänta där, några minuter senare öppnade han dörren och då såg jag en fin gång av värmeljus och rosenblad på golvet, det ledde in i lägenheten och på vägen hade han lagt ut små lappar där han skrivit ner massor av fina saker som han älskar hos mig, när jag gått in hela gången så sa han: vänd dig om, och där stod han på ett knä och en ring han själv tillverkat (av ett skosnöre då han vet att jag gärna väljer ring själv) vi är förlovade men väntar ett tag till med att gifta oss då vi nu väntar vårt första barn <3

  Massor av kärlek och värme / Therese

  Svara
 • Svaret är Väla centrum och jag skulle gärna vilja vinna blusen/toppen, den var jättefin.

  Tack för en fin blogg, började läsa din samtidigt som Matplatsen landade härinne och jag beundrar er båda som är så öppna och delar med er av era fina liv.

  Ett kärleksminne, får bli kärleken till sommaren och frihetskänslan som jag alltid får på sommaren framförallt när ajg är på mitt landställe. Att ligga på bryggan på mitt landställe och bara njuta av den blåa himlen och fantisera om vad de små vita molnen bildar för mönster. elelr liggandes i hängmatten med en go sommarbok. Tänk vad långt borta alla bekymmer är då. Brukar försöka ha kvar den bilden i minnet till de långa vinterdagarna i februari eller de mer jobbiga dagarna när livet inte är så enkelt.

  Hoppas du och alla andra bloggläsare får en fin och härlig sommar, själv börjar jag min semester redan på lördag och jag ska bara njuta, hoppas alla passar på att göra just det- Njuta av ledigheten som vi så väl förtjänat!

  /Åsa

  Svara
 • Svaret är Väla centrum!

  Mitt finaste kärleksminne är utan tvekan mitt barns födsel, vad kan slå det? Inget??? 5 år sedan men blir fortfarande alldeles varm vid tanken. Så grymt häftigt! Denna lilla kladdiga minifigur med rött hår. Idag en stor kille med ett varmt hjärta och många funderingar över livet:)

  Svara
 • Circus finns på Väla Centrum strax utanför Helsingborg där jag bor.

  Ett av mina varmaste kärleksminnen är kärleksbrevet jag hittade under min huvudkudde samma dag som min nuvarande man för 17 år sen skulle åka till USA och vara borta i ett år. Ett kärleksbrev som rymde allt han kände både just då och inför framtiden. Detta brev har sen dess legat i min plånbok, är vältummat och välläst och tårarna rinner även idag av lycka när jag läser det.

  Svara
 • Väla Centrum finns butiken Cirkus.Jaha jag har många fina minnen men min man men jag ska berätta ett som fortfarande ger mig rysningar i kroppen.Vi träffades för 22 år sedan när mitt liv var mer än turbulent och en ny man var inte ens att tänka på.Men iallafall så träffade jag min nuvarande man på en kräftskiva men var väl siså där intresserad;) Men han gav sig inte och uppvaktade mig gång på gång utan något större intresse från min sida.En dag ringer det på dörren,jag öppnar och på knä står han med världens största rosbukett och undrar om jag vill gifta mig med honom.Jag glömmer det aldrig så länge jag lever.Idag är vi gifta sedan 20 år tillbaka.Han är världens bästa extrapappa och världens bästa Morfar och Farfar och VÄRLDENS BÄSTA MAN.Han är den stora kärleken i mitt liv och idag är jag glad för att han inte gav upp.

  Svara
 • Hej,

  Vilken fin tunika! Hoppas att den rymmer en liten gravidmage 😉

  Svart på frågan blir att butiken finns på Väla Köpcentrum.

  Jag har ett minne, förutom mitt bröllop och mina barns födslar, som jag skrattar gott åt men som samtidigt handlar om kärlek. Min man och jag skulle förlova oss på nyårsafton 2006 och vi var precis nyiflyttade i vår lägenhet. Vi renoverade som tokar hela tiden för att vårt rum skulle vara klart till nyårsafton och den stora kvällen.

  Fint blev det och klara i tid blev vi också. Maken pyntade rummet med rosblad på golvet och sängen och vi förlovade oss som vi planerat. När vi sedan skulle gå och lägga oss, i vår nya och nyss ihop monterade säng så brakar det till. Benen går sönder och sängen viks på mitten. Vi rullar båda ner som i en ficka på sängen och hamnar i en stor klump. 🙂

  Skrattandes drar vi ner våra madrasser och bäddar på golvet istället och skjuter röran till morgondagen. Vi var ju trots allt nyförlovade och då är kärlek och närhet det enda som betyder något. 🙂

  Ha det så fint!

  Mvh
  Hannah

  Svara
 • Affären ligger i Väla Centrum, Helsingborg!

  Mitt bästa kärleksminne är när jag blev tillsammans med min sambo Peter 1997. Jag var 17år gammal & han skulle fylla 20. Det var midsommarafton & vi var bjudna på samma fest! Vi var ett stort gäng som cyklade ner till en underbar plats som låg precis vid vättern! Vi åt gott, skrattade, flörtade lite 😉 & dansade hela kvällen! När en av Dilbas låtar spelades gick vi ut hand i hand & stod under en stor ek, precis vid vätterns strand, solen var på väg ner & precis där kysstes vi för första gången!
  Sen den kvällen har det varit vi & i år firar vi 15år tillsammans, varav 12år som förlovade & vi har fått 3 underbara barn! Ålskar min familj över allt annat!!

  Svara
 • Väla centrum ligger butiken i. Ett av mina finaste kärleksminnen är när min son då ca 5-6 år ( nu 17 ) var tvungen att följa med mig till jobbet ett par timmar. Jag jobbar som undersköterska, skulle jobba kväll och hade talat om för min son att det var viktigt att han var tyst när det skulle vara överrapportering till oss som jobbade kväll. Han var så duktig, satt helt tyst i soffan men efter ett tag böjer han sig fram o viskar -mamma jag älskar dig!! Blir fortfarande varm i hjärtat när jag tänker på det 🙂 Kram Lotta

  Svara
 • i butiken Väla ligger den.

  Bästa kärleks minnen är den dagen min blivande man fria till mig! Trodde aldrig att jag skulle bli gift som jag har längtat efter.

  kram Mitta

  Svara
 • Hej fina!
  Butiken ligger i Väla Centrum.
  Mitt finaste kärleksminne var på min allra första morsdag som mamma. Vår son föddes i april. Tyvärr hade han kolik och skrek sig med ond mage igenom de första 6 veckorna av sitt liv. Allt var kaos och vi tog oss inte utanför dörren. Men på morsdag, då lugnade magen ner sig och han var för första gången lugn och nöjd och jag och min man kunde ta honom med på en utflykt för första gången. Solen sken och vi satt i en liten bergsklippa vid havet. Jag tror aldrig jag varit så lycklig som då. Familjekärleken var stor som aldrig förr!

  Svara
 • Svaret är Väla centrum.

  Mitt bästa kärleksminne måste nog vara när jag och min man hade gjort en massa utredningar ang. barnlösheten…fick det hårda slaget att chanserna är väldigt små att få ett eget barn, min man tog mej i sina armar och sa vi kommer alltid att ha varandra, bara för att vi inte kan få barn kommer han inte att älska mej mindre, just då kännde jag mej väldigt lycklig lottad och när det känns tufft tänker jag alltid på min kloka gubbes ord 🙂 Det är kärlek för mej.

  Nu ska jag packa resväskan för på lördag åker vi till Turkiet.

  Tack för en fin blogg 🙂

  Svara
 • Man kan köpa Spira i butiken Circus i Väla Centrum.

  Mitt finaste kärleksminne utspelade sig för 6 år sedan, den dagen vår son föddes.
  Han bestämde sig för att se världens ljus hastigt och lustigt, ganska exakt på utsatt datum. Men som sagt, hastigt och lustigt kom han! Värkarna började klockan 09.15 på morgonen hemma, och då vi har 18 mil till närmsta BB så skulle vi få ambulans.
  Amulansen befann sig dock 8 mil från oss, och sonen föddes hemma i vår dubbelsäng ca 40 minuter senare! Den enda assistans jag/vi hade var min sambo, den blivande pappan.. Den känsla som fyllde rummet när sonen var ute, allt gått bra och vi kunde andas ut går inte att beskriva… KÄRLEK!

  Ha en fin dag Hannah!
  KRAM

  Svara
 • I Väla Centrum!

  Mitt finaste kärleksminne är från när min nya kärlek och jag var till Paris för två veckor sedan. Vi har fått mycket påhopp på grund av vår relation men vi vägrar låta oss nedslås av detta utan passade på att förlova oss på Triumfbågen!
  Oerhört romantiskt och jag är så lycklig över att han älskar mig OCH mina fem barn! Sådana män växer nog inte på träd….

  Svara
 • Åh vad fin 🙂 …..
  Butiken finns i Väla Centrum .

  KramKram

  Svara
 • Mitt allra finaste minne är från alla hjärtans år i år. Min pojkvän och mina två söner 5 och 7 år gick ner på knä och friade<3 Vill du gifta dig med oss!? Och självklar ville jag det, så nu är jag fru:)

  Vilken underbar blus! Den skulle jag gärna vilja vinna. Kram sandra

  Svara
 • Vilken fin blus!
  Svaret är Väla Centrum.

  Jag har många fina kärleksminnen från familj, vänner och såklart från min fina familj.
  Delar med mig av mitt allra senaste som verkligen värmde i hjärtat.
  Igår kväll vid nattning av barn säger mig 3årige son när vi kramas godnatt och han håller fast mig såhär:
  -Mamma, jag vill ha dig hela natten. 🙂

  Tänk vad små ord kan göra en lycklig..

  Svara
 • Butiken finns i Väla Centrum.

  Fick ett fint kärleksminne att spara i hjärtat i morse. Vår äldste son (3,5 år) smög ner till sin mormor i gästrummet, kröp ner under hennes täcke och låg där och gosade och fnittrade tills frukosten var klar. Sådan äkta och hjärtlig kärlek! Vet att hon uppskattar det extra mycket eftersom att hon förlorade sin make (min älskade pappa) för knappt ett år sedan<3 Glad att se mina barn så fulla av kärlek!

  Kram till dig, fina Hannah!

  Svara
 • Oh, vill haaa! 😉

  Ett av många vackra kärleksminnen är från 1 april 2011, det var dagen då vi skulle få möta vår son och lillebror på ett barnhem långt, långt bort. Vi klädde oss fint och gjorde oss redo för en varm taxiresa till andra sidan av den stora staden. Väl där fick vi skriva under pappret där vi lovar att älska, ta hand om och försörja vårt barn och lillebror. Därefter sätter vi oss på rad och väntar på lillebror. Den färgglada leksaksbilen och den mjuka kaninen väntar i famnen på storebröderna. Genom dörrspringan ser jag VÅR son komma gåendes mot oss med blommor och fotografi i handen. Där och då svämmar hjärtat över av kärlek och tårar, glädjetårar. Att se sitt barn komma gåendes mot oss föräldrar och syskon var otroligt vackert. Ett minne jag sparar i hjärtat för evigt! Att få ta honom i famnen sedan – magiskt.

  Lisa

  Svara
 • Oj då, svaret på frågan då: Väla centrum!

  Svara
 • Svar på frågan: VÄLA Centrum

  Minne: Vi skulle ha möhippa och kvällen skulle avslutas hemma hos mig. Det kräver lite förberedelser, som att städa. Kände mig lite risig, förkyld och snorig. Men nästan 20 tjejer skulle komma och jag kände bara ett fåtal av dem. De flesta vet nog hur det är, man får lite panik, vill visa upp en ”perfekt fasad”. så man städar, köper nya blommor och piffar lite här och där. Mitt piff slulle ske fredag kväll då jag jobbade hela dagen. Men när jag kom hem vid fem på eftermiddag möttes jag av ett skinande hem. Min man hade väl känt av min stress och städat och fixat i hela huset. Istället för att städa hela kvällen kunde jag lägga upp benen i soffan och njuta av en stor godispåse. Jag lovar att den bättre kärleksförklaring kan man inte få!

  Kram från Johanna

  Svara
 • Vilken helt underbar blus, en riktig VILL HA till sommarens sköna stunder i soffan i Strömma Kanalbar. 🙂

  Rätt svar är: Väla Centrum

  Det finns rätt så många mysiga och romantiska stunder, en var när vår gemensamma lilla Millie föddes…MEN den som slår alla är när Magnus friade till mig på hotellrummet på Bomans i Trosa.

  Han bad mig att sätta mig på sängen efter det att vi hade haft spa avdelningen i en timme och även avnjutit varsin helkroppsmassage. Celine Dion spelade i bakgrunden och han började plocka fram lappar som han skrev på och gav mig en åt gången…olika händelser, som hur vi träffades och hur allting bara föll sig naturligt att det blev vi…på sista lappen stod det:

  ”så därför undrar jag om du vill gifta dig med mig i vår?”

  Självklart svarade jag ja, TOTALT ovetandes och jag hade inte misstänkt någonting då hotell vistelsen var en förlovningspresent från hans föräldrar till oss.

  Det var i november 2010 och vi gifte oss 21 maj 2011 <3

  Två dagar senare efter frieriet opererades min dotter Majas tumör bort och är sedan den dagen HELT återställd och cancerfri. 🙂

  Ett otroligt fint minne under en väldigt jobbig tid! <3

  All lycka till den nya lilla bebisflickan och en stor kram

  Svara
 • Väla centrum i Helsingborg.

  Bästa kärleksminnet delar jag med min sambo då våran underbara son Albin föddes för 1,5 år sen. Det största som hänt oss.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  ÅÅÅ va fin! Den skulle jag bli såå glad för!
  Rätt svar är i Väla centrum.

  Ett minne jag vårdar varmt är när jag skulle sova hemma hos han som sen kom att bli min man för första gången. Jag var 19 år, bodde hemma och han som är 10 år äldre hade flyttat tillbaka in i sitt barndomshem efter att hans pappa blivit sambo på annan ort. Inredningen var sliten och mycket var standard från när huset byggdes 1973 så för att imponera på mig målade han om väggarna i sovrummet, i en djupröd färg från Alcro som heter ”KÄRLEK” och dessutom hade han snappat upp att jag nämnt att jag tyckte det var mysigt med ett stort täcke i sängen och köpt det o nya påslakan. Gulligt! Kunde man känna sig annat än varmt välkomnad?

  I år firar vi 10 år tillsammmans, 2 som gifta, och har efter mycket kämpande blivit stolta föräldrar till 2 fantastiska killar. Ibland när det känns som om man bara går om varandra i vardagen och barnen tar all energi man har, brukar jag försöka stanna upp och tänka på hur det var när vi träffades, vad hos honom det var jag föll för och hur han ansträngde sig för min skull och för att jag skulle trivas. Jag är så lyckligt lottad som har en så fin man! <3

  Tack än en gång för din härliga inspirerande blogg, ta hand om dig o magen!

  Svara
 • Väla i Helsingborg

  Mitt starkaste kärleksminne är när jag första gången fick min förstfödda i min famn. Det är det nog för alla men jag var bara 20 år, jag blev med barn…jag blev mest rädd, när man är 20 och det inte är planerat så infinner sig inte det där lyckoruset jag upplevde med mina två senare graviditeter. Men jag vill så gärna ha detta lilla barn. Mitt unga hjärta var lyckligt men otroligt rädd.
  När denna lilla vackra flicka kom, då sköljdes jag över en sån total lycka att & att en kärlek till en annan människa kunde vara så stark hade jag inte en aning om. Den förälskelsen har suttit i, i 19 år och första gången jag fick se och lukta på min lilla flicka visste jag att det här är för evigt <3 /stor kram Malinapralina

  Svara
 • Svar: spira kan man köpa på Väla centrum. Mitt finaste kärleksminne är nog när vi var ute med vår båt och var ute på en av våra favorit plattser. Det är en ö som är så vacker och allt är så vackert runt om kring vattnet är stilla och det var varmt i lufter solen har varit uppe hela dagen och börjar så smått att går ner.. Himmelen är alldeles rosa och det skimmrar så fantastiskt fint i vattnet. Vi har ätit en härlig middag på klipporna. Vi är brunbrända och härligt sommar blekta i håret. Vi tre sitter och bara myser i varandras famnar och vi ville bara att tiden skulle stå still. Det är svårt att förklara att en sådan stund. Och att det kan vara så mycket kärlek den. Med den stunden kan jag så mycket längta efter mitt i vintern. Och förhoppningsvis får vi vara med om det igen denna sommaren. Fast nu är vi fyra!!

  Svara
 • Hello hello,

  Rätt svar är,taaaadaaaaaa Väla Centrum utanför Helsingborg (det är min syster som sminkat modellen:=)

  Hmmmm…. kärleksminnen, har turen att ha ganska många men ett av dem är kanske första gången jag träffade min nuvarande sambo. Jag och min allra bästa vän åkte till London efter studenten, vi hade 5 dagar på oss att hitta ett jobb annars flög vi raka vägen tillbaka till Sverige. Dag 123 gick vi mest runt och lämnade våra CV, dag 4 ringde chefen på Regent Palace Hotel och sa att vi var välkomna på íntervju, båda 2!!!!Nervösa, naiva och på vår bästa svengelska vandrade vi in på hotellet. När vi kom fram träffade vi de 2 som skulle intervjua oss, mitt första intryck av ”chefen” var oj vilken tråkig farfarströja den här gamle chefen har på sig (tilläggas bör att jag var 19 och han var endast 24 jag trodde att han var 35+). Idag, 12 år senare är jag världens lyckligaste jag fick men ”gamle chef” han har flyttat till Sverige, har lärt sig svenska flytande och är en fantastisk pappa till våra 2 pojkar!!! det trodde jag inte den dagen för 12 år sedan när jag skulle på min allra första intervju:=)

  Svara
 • Väla Centrum! 🙂 Fick googla fram det ha ha men så ser jag ju att andra redan svarat men du ska veta att jag kämpade ändå! 🙂

  Mitt bästa kärleksminne är när min man berättade för mig om att han ’ÄNTLIGEN ville skaffa barn med mig! Jag minns den otroligt pirrande känslan när han äntligen sa de orden. Nästan så jag börjar gråta nu av den lyckokänslan och lättnaden när han sa det. Det är för mig den största kärleksförklaring man kan få.
  Jag hade en så enorm barnlängtan som bara dem som har det kan förstå. Och när han då sa att han kunde vänta minst 5 år till (då hade vi redan varit tillsammans några år) då kändes det som en evighet och längtan var så stor att jag kände att jag inte kunde vänta ens halva den tiden. Mne jag la ner mitt tjat och en dag kom det!
  Nu njuter vi av vår 20 månaders Isak och han vill till och med ha syskon snart! Tänka sig och det pirrade faktiskt i magen även denna gången. 🙂

  Vad kul att upptäcka detta märket Spira! Helt i min stil och blusen är ju en dröm! 🙂 Vackert och kärleksfullt!

  Svara
 • Hej,

  Svaret är VÄLA CENTRUM

  Ett av mina finaste kärleksminne är när min 4 åriga son sitter i mitt knä och berättar för mig alla han älskar.. Jag älskar mamma, pappa, Maja, mormor, morfar, farmor, farfar, Emil, Casper, Ellinor, moster Åsa, faster Lina, Mats…Sen funderade han lite och lade till: Också älskar jag mig själv ♥
  Blev så lycklig och varm i mitt mammahjärta av att han lade till sig själv också.

  KRAM Eva

  Svara
 • Väla centrum i Helsingborg!

  Åh, vilken underbar blus!!!

  Ett av många fina kärleksminnen med min älskling är när han gick ner på knä och friade till mig i Central Park i New York. Vi satt och hade en supermysig champagnepicknick i gröngräset och efter ett tag ville min kära att jag skulle ställa mig upp och posera för lite bilder med kameran. Då passade han på att gå ner på knä och fria. Jag grät av lycka och sa självklart ja. Resten av kvällen firade vi med god middag i Little Italy och med drinkar på några skybarer. Samma kväll bestämde vi oss också för att jag skulle sluta med p-piller. Tre månader senare var jag gravid och ett år efter förlovningen kom vårt efterlängtade charmtroll Maximus!

  Tack för en fin, ärlig och inspirerande blogg!

  kram Madelene

  Svara
 • Hej!!

  Mitt finaste kärleks minne är ifrån min bröllops dag när jag står i brudsviten på hotelet och har precis blivit färdig sminkad, håret klart och klänningen på, och min 4 åriga son som ska leda mig ner for altaret tillsammans med min far tittar på mig och säger med världens bredaste leende – mamma vad vacker du är.
  Jag försökte hålla tårarna tillbaka men det gick ju såklart inte. Nu väntar vi våran andra lilla krabat den 12e agusti och det ar kärlek varje gång jag känner sparkarna och puffarna innifrån magen. Kan knappt vänta tills vi får pussa på vår nya familjemedlem. Barn ar verkligen Guds största gåva.

  Grattis Hanna till nummer fyra!

  Svaret på frågan är: Väla Centrum

  Svara
 • Hej
  Underbar tävling:)
  Väla centrum

  Bästa minnet är en överaskningsresa till Berlin min man ordnade för mig under småbarnstiden!
  Det är lätt att man glömmer att vårda kärleken under den tiden, detta var för 10 år sedan, men den var ack så uppskattad då! Idag är barnen 23, 20 och 15 år:) åren går och kärleken består <3
  Håller nu tummar och tår att jag denna gåva får
  Kramiz

  Svara
 • Cirkus finns i Väla i Helsingborg!

  Ett av mina kärleksfullaste minnen; min sambo jobbar periodvis utomlands och just vid detta tillfälle skulle han vara borta i sex veckor. Jag storgrät när taxin kom å hämtade honom fram på småtimmarna och var fortfarande rödgråten när min väckarklocka ringde några timmar senare. Går upp och ut i badrummet där jag möts av en liten men ack så kärleksfull lapp 🙂 Fortsätter till köket för lite frukost där det ligger ännu en lapp och senare i hallen hittar jag ännu en <3 Behöver jag säga att tårarna fortfarande sprutar men nu av kärlekslycka? 🙂 "Det är de små, små detaljerna som gör det!"

  Svara
 • Cirkus ligger i Väla Centrum i Helsingborg

  Ett av mina finaste kärleksminnen är när jag stod i köket i en kall dag i vintras. Jag stod framför brasan i köket och friade till min sambo & han sa ja!! så mkt kärlek!!

  Svara
 • Svaret är: Väla köpcentrum, underbara kläder!!

  Ett fint kärleksminne jag vill dela med mig av handlar om syskonkärlek!!
  Igår skulle storebror Simon 15 år ta sin moped och åka och träffa lite kompisar, lillasyster Alva stod ute på bron och vinkade trånande…
  Efter en halvminut kommer han tillbaka och frågar då om hon vill följa med på Max =D och käka glass med honom och polarna!?
  Gissa om det var en stolt tjej som hoppade upp där bak!!
  Brorsan med hjärtat på rätta stället.

  Lycka till med allt som ni har framför er!!
  Kramar fr Sara

  Svara
 • Svar:det ligger i Väla köpcentrum
  Mitt kärleksminne är när jag ficj mina älskade tvillingar Hannah o Caroline(jo, haha, hon är faktiskt döpt efter dig)Jag hade tvillingtransfussionssyndrom och de hade bara 50 % chans att överleva o 40 % fick någon typ av skador och men….men ut plockades de iaf 6/8 1998…..friska o krya och de överlevde, Dock fick då min älskade Hannah en cp-skada men fortfarande…alla odds emot oss och nu är vi en liten lycklig familj, tar vara på alla dagar!!
  kram til ldig Hannah och din fina familj,får tårar i ögonen ibland när jag ser bilder på lilla Liv, hon ser så otroligt lycklig ut den lilla tjejjen
  <3

  Svara
 • Hej!

  Rätt svar är Väla Centrum.

  Ett fint kärleksminne tycker jag är från den underbara Astrid Lindgrensagan ”Ronja Rövardotter”. När Mattis sitter och gråter på stenen utanför Björngrottan, och när Ronja kramar om honom utbrister han ”jag har mitt barn”. Jag tycker att den sagan skildrar kärleken mellan förälder och barn såååå vackert.

  Ha en fortsatt fin dag!

  MVH, Hanna

  Svara
 • I Väla Centrum!

  Ett av mina favorit kärleksminnen är när jag hade kommit hem från BB med Laura (Zoran var inte med på förlossningen utan var hemma med Evelina) och jag kom ut från toaletten och såg att Zoran stod och vaggade Laura i famnen och grät tysta tårar.
  När jag frågade honom varför han grät svarade han mig ”Jag fick så dåligt samvete för innan hon kom trodde jag aldrig att det var möjligt att jag skulle kunna älska henne lika mycket som Evelina… men det gör jag!” Då föll det så mycket tårar från oss båda, tårar av ren och skär kärlek, den bästa man kan ha!

  Svara
 • Väla Centrum!

  I augusti var jag och min sambo i New York då han skulle delta i Brandmanna-VM. Han hade i hemlighet planerat för att fria om han skulle komma på pallen i Terränglöpning 1 mil. Jag och många av kollegorna hejade såklart för kung och fosterland och vad vi kunde se låg han i ledning efter halva loppet. Det gav honom pepp så när han försvann in i skogen för andra gången och sprang i ensamhet gav han allt. När det var ca 250 m kvar såg vi honom komma springandes och jag gjorde mig redo med kameran och omfamning. Men han kom tyvärr aldrig i mål då han tappade medvetandet och blev fullständigt utslagen, overheated. Han pratade ”grekiska” i ca 40 min innan han till slut kunde svara på vad han hette. Ilfart med ambulans genom New Yorks gator och med världens bästa kunde jag väl aldrig ha förberett mig för och tårarna rann konstant samtidigt som hans fina kollegor tröstade mig. När vi väl låg på sjukhuset och han återfick medvetandet berättade jag vad som hänt, att vi tror att han låg i topp när han tuppade av. Då tog han mod till sig och berättade om sina planer, att han tänkt fria till mig om han kom på pallen och att han sprang för den där medaljen. Och sen friade han. LYCKLIGA JAG! Idag har vi en bebis på g, är i v 33 och har precis flyttat in i vårt nya hus. Livet leker 🙂

  Svara
 • Svar: Väla centrum

  När ja o min man träffades var de kärlek vid första ögonkastet!
  Vårat finaste kärleksminne var på bröllopsdagen när vi kysstes
  och bytte ringar. Och vi har världens finaste dotter 🙂 !!!!

  Gillar verkligen din blogg Hannah! Kramar

  Svara
 • Hej!
  Spira blusen går att hitta hos Cirkus på Väla Centrum i Helsingborg.

  Kärleksminnen……ja, det finns många, men……
  Starkaste kärleksminnet var och är när vår son Harry föddes.
  Jag har fått sagt till mig av läkare sedan jag var 15 år gammal att jag nog inte kommer att kunna bli mamma och levt lite med den tron.
  Träffade min sambo för 10 år sedan och berättade för honom hur det var. Ändå bestämde vi oss för att försöka och för tre månade rsedan kom vårt kärleksbarn/kärleksminne.
  Jag är inte purung (38), så detta var det ästa som har hänt oss, kan inte titta oss mätta på detta lilla liv.
  Hoppas att vi även kan ge Harry ett syskon, kärleksminne nr2.

  Ha en trevlig helg!
  Kram Katarina O

  Svara
 • Hej! På Väla Centrum ligger Cirkus

  Har fyra barn från 31 år till 11 år, varav 3 är vuxna och flyttat hemifrån!
  Älskar att fixa i hemmet, bjuda hem barnen på mysiga middagar… Tyvärr så räcker inte alltid orken till med min kroniska värk som gör sig påmind dagligen! Men med mina härliga och underbara barn (barnbarn) gör att livet blir så mycket enklare och härligare =)

  Det bästa kärleksminnet är dett av de senaste sms jag fick av min son…

  Mamma det är inte konsigt att du är trött i bland …
  ”när du bär på ett hjärta av guld”

  Svara
 • Mitt vackraste kärleksminne är när jag träffade min nuvarande sambo första gången.. vi hade inte setts innan, bara pratat i telefon och via nätet, så det var såklart nervöst hur det skulle vara i ”verkligheten”!
  Jag minns tydligt när han svängde in på min parkering på sin motorcykel, jag tyckte han var galet snygg i sitt skinnställ och så tog han av sig hjälmen och log sådär magiskt mot mig..
  Vi åkte iväg en runda på hojen, stannade för att köpa glass och satte oss länge och pratade i gräset. När vi skulle åka igen stal han den första kyssen… 🙂 han stannade länge hos mig den kvällen och sedan dess har vi varit oskiljaktiga!

  Vi firar snart ett år tillsammans och vad skulle då passa bättre än att jag bär den vackra, romantiska blusen från Spira?! 🙂

  Butiken Cirkus ligger i köpcentrumet Väla, strax utanför Helsingborg.

  Tack för en underbar blogg, Hannah, du sprider så mycket värme och glädje!
  Kram Frida

  Svara
 • Svar:City och Väla Centrum

  Kärleksminne måste vara när vi döpte vår son.
  Jag födde vår son i januari 2001 , vi gick över tiden o han ville inte komma ut.
  Efter vi blivit inlagda på Nyårsafton 2000 ( milleniumskiftet ) såg alla fyrverkerier fr pildammsparken i Malmö, mitt emot BB i Malmö.
  Sedan blev vi igångsatta den 4:e på morgonen med piller & dropp. Jag öppnades succesivt men ingenting hände, hade rejält ont o eftersom jag var på gränsen till Havandeskapsförgiftnin ( preklamsi ) så ville de inte chansa så till slut , ett dygn senare efter igångsättningen så blev det Kejsarsnitt. Han vår fine son som var 54 cm lång & vägde 4180 g. Han var jättefin!
  Men eftersom inte förlossingen gått som jag ”förbetett” mig , ville föda naturligt så hamnade jag i en förlossningsdepression.
  Men först när vi döpte vår guldklimp 1 april så kände jag en enorm lycka!
  När prästen lyfte upp honom framför alla gäster o oss familjen kände jag en enorm glädje! O det var så skönt eftersom jag hade haft så dåligt samvete innan över att jag inte kände den enorma lyckan när han föddes!
  & är så tacksam för att allt gick bra. Kan inte tänka mig ett liv utan honom!

  Tack för en bra blogg!

  Svara
 • Butiken finns i Väla.

  Ett av mina härligaste kärleksminnen är när jag och min nuvarande man hade varit tillsamman i ca tre veckor och allt var så där underbart pirrigt nyförälskat som det bara kan vara :). Det var januari och snöstorm och vi gick en lång promenad längs med vattnet och hamnen i Göteborg och pratade om allt mellan himmel och jord. Tillslut gick vi in på ett litet franskt, söndagsöppet café och drack varm choklad. Den känslan att sitta där inne med snön yrande utomhus, hålla varandra i händerna, planera framtiden, vara galet förälskad och så fantastiskt lycklig får mig fortfarande att bli alldeles varm i hjärtat :)!!

  Svara
 • Svar: Cirkus hittar du på Väla i Helsingborg.

  Kärleksminne eller förklaring måste vara nåt som man fått från barnen ett sms kan komma ibland ”I love Y mom!” eller efter det att man haft en enorm diskussion med sin 10åriga dotter sen kommer ett sms ” förlåt lova att du aldrig lämnar oss det skulle bli kaos härhemma då” eller när min 5 åring inte vill sova ligger hon i sängen & sjunger ”jag reser mig igen” av Thorsten Flinck.
  Det finns många minnen & förklaringar som man fått detta är några.

  Ha en bra dag Hanna & vila nu innan lilla bebben kommer.
  Ilse

  Svara
 • I Väla Centrum!
  Mitt finaste kärleksminne är när min kärlek arbetade på en Volvomässa i New York och fixade flygbiljett till mig att komma över dit när han var klar och ha några dagars semester tillsammans. Jag var trött och sliten efter ca12 timmar på flyg (gravid i 3e månaden). Vi tog en promenad och hamnade på Top of the Rock, Rockefeller Center och tittade på utsikten. Helt underbart, men blåsigt. Jag skulle precis vända mig och gå in när jag hör honom säga ”Älskling”. När jag vänder mig om fick jag nästan en chock. Där står han snygg som alltid, med en ring och frågar om jag vill gifta mig med honom!! Klart jag ville 🙂 !!! Jag kommer aldrig glömma den dagen! Nu fyra år och tre barn senare så är vi i full gång med att spara till och planera bröllopet 🙂

  Svara
 • Butiken finns i Väla centrum.
  För fyra veckor sedan fick jag och min älskling en liten dotter. När jag var i vecka 32 åkte min sambo till alperna för en veckas skidåkning. Han velade från början fram och tillbaka om han skulle åka eller inte och tyckte synd om mig eftersom jag inte fick flyga kunde jag ju inte åka med. Jag tyckte hela tiden att han skulle åka och njuta av den sista resan innan han blev pappa. Så han åkte iväg men innan dess gjorde han det finaste någon gjort för mig. Han hade gömt paket på olika ställen i hela vårt hus och varje dag han var borta fick jag ett sms vart jag skulle leta efter dagens paket. Det gulliga var också att sakerna i paketen inte bokstavligen var till mig utan till vår ofödda dotter. Tycker det är så fantastiskt gulligt att han varit och köpt små bebiskläder! Veckan blev med hjälp av detta inte alls så lång och tråkig utan honom! Och det är ett fint kärleksminne att kunna berätta för lillan när hon blir större!
  Lycka till Hanna med din lilla! Styrkekramar

  Svara
 • Butiken finns i Väla Centrum

  Pappa. Min fina pappa. Han var den första jag tänkte på. Han har gett mig så många fina och varma minnen. Det vi gjorde tillsammans var inga dyra storslagna saker. Vi tog många cykelturer tillsammans och jag fick alltid välja väg. Han läste för mig på kvällarna med sin fina röst. Vi åkte skidor och han envisades alltid att ha med sig apelsin för att det var så nyttigt och gott. Jag tyckte det var kladdigt, så han skalade den alltid åt mig. Vi gjorde utflykter på isen och han drog mig i pulkan fort, fort. Han vispade ihop lite ägg och socker när jag var sur och sugen på något gott. I hans knä var jag alltid trygg. Jag brukade sitta och titta i ett gammalt album från det att han och mamma var unga, på 60-talet. Jag tyckte att han var finast i världen! Han var förstås också starkast i världen (trodde jag). Han brukade aldrig vara arg och sträng på mig, men fick ändå min fulla respekt. Mot honom ville jag aldrig vara dum. Nu är han snart 70 år och jag försöker ge tillbaka till honom vad han har gett till mig. Han var min idol när jag var liten. Det är han än.
  Charlotte

  Svara
 • Butiken finns i Väla centrum.

  Mitt bästa och varmaste kärleksminne var när jag träffade min sambo. Vi träffades genom en gemensam vän sommaren 2008. Vi skulle ut på en veckas segling i två olika båtar och när vi första dagen skulle lägga till stod min fina N där och tog emot mig och båten. Vi visste direkt att det skulle bli vi båda två.

  Tänk att det var så svårt att förklara något av det mest självklara i ord!

  Tack för din blogg och dina fina ord.
  /Hannah

  Svara
 • Svar: Väla

  Kärleksminne: När jag som 18-åring fick ta emot min nyfödda dotter i famnen. Nu är hon 15 år och jag älskar henne så mycket. Tänk att kärleken kan vara så underbar.

  vh
  Mamma Monika

  Svara
 • Svar: Väla

  Kärleksminne: När vår 3-åriga dotter och hennes Gammelmormor sitter och myser ihop med fnitter, kramar & pussar i favoritfåtöljen. Tyvärr gick hon bort förra julen vid en högaktningsålder på 92 år. Men vår dotter pratar fortfarande om Gammelmormor som sitter bland molnen och tittar/vakar över henne.

  Kram!

  Svara
 • Hej Hanna,
  Svaret på frågan är Väla Centrum!
  Ett av mina absolut bästa kärleksminnen fick jag uppleva som 19 åring under en semester tillsammans med min pojkvän.
  Hittade en jättevacker ring i en liten affär som jag blev väldigt förtjust i, men inte riktigt hade råd att köpa.
  När jag vaknade upp dagen innan vi skulle åka hem, så satt ringen på mitt finger, min pojkvän (som han var då) sa att -igentligen så var det menat som en förlovningsring men att det var för tidigt eftersom vi vid den tidpunkten hade varit ett par i drygt 1 mån. tid…
  I år har vi varit tillsammans i 17 år, (gifta i 13 år), och har två pojkar, 15 och 10 år gamla.
  Tack för din underbara blogg.

  Svara
 • Cirkusbutiken har säte på Väla Centrum, ödåkra.

  Många av mina fina kärleksminnen har jag tillsammans med min sambo och mina barn. Det finns så många härliga stunder som jag aldrig ska glömma. Det är de vardagliga sakerna som kramar, pussar, gos och kel som jag ÄLSKAR!! Bara att kunna vara tillsammans blir till många underbara kärleksminnen för mig :).

  Mvh Sandra

  Svara
 • Svar: Väla centrum i Ödåkra, Helsingborg.

  Min finaste kärleksminne:
  Jag glömmer aldrig den dagen jag stod på Sturups flygplats med fjärilar i magen en februarikväll 2004. Jag hade träffat Johan flera gånger under uppväxten och gymnasiet. Det blev aldrig vi två trots attraktionen och känslorna fanns där. En kväll ”möttes” vi i en forum och började prata med varandra. Tills den kvällen i februari jag landade på Sturups flygplats för att få träffa honom IRL. Jag glömmer aldirg pirret i magen. Jag var så nervös. Plötsligt kom han och vi kramades. Sen gav han mig en puss. Jag blev paff. Dagen därpå hälsade jag på honom och såg honom när han öppnade dörren. Det var liksom att luften sprakade och vi visste. Nu nästan 9 år senare är vi fortfarande tillsammans, gifta och väntar vårt 2:a gemensamma barn. Vi har det underbart. Men den dagen kan jag inte glömma då allt bara var av fluffiga rosa moln och full av kärlek – den ögonblicken man bara visste att det skulle bli vi två för alltid. <3

  Svara
 • Butiken ligger i Väla centrum!
  Ett fint kärleksminne/minnen som jag har och som jag plockar fram ibland är kärleken mellan mig och min mormor som tyvärr inte är i livet längre.
  Hon bodde i Danmark och jag i Sverige och vi kunde riktigt längta efter varandra och att få ses och tillbringa tid ihop. Vi behövde inte göra något speciellt egentligen, de finaste och mysigaste stunderna var när vi spelade kort i timmar och åt ostbågar. <3

  Svara
 • Svar: Väla Centrum Helsingborg

  Ett av mina finaste kärleksminnen inträffade 6 nov 2010. Jag och min Simon hade precis börjat dejta. Vi var vid detta tillfälle båda i Stockholm på besök hos olika vänner. Vi träffades 30 min på stationen och tog en kaffe tillsammans. Båda var sådär barnsligt förälskade. Simon missade stiga av tunnelbanan, för det var så pirrigt. När han väl kom fram så satt vi och drömde oss bort med vårt kaffe. Så mycket spänning och nervositet och spirande kärlek. Allt kändes så nytt och fint, vi sa ej så mycket, folk rusade på starionen. Men våra ögon fanns vara för varandra. Kan inte sluta le när jag tänker på det. Vi drömde oss bort, så han fick springa till sin buss. Hann med! Detta var kärlek och är kärlek. Ett av våra minnen och fler blir det.
  Lycka till i graviditeten, snart är det dags. Härligt! Förstår din längtan efter att få träffa din dotter, snart är det dags. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Cirkus ligger i Väla Centrum.

  Mitt kärleksminne måste vara då min numera man lurade ut mig på en kvällspromenad en helt vanlig tisdag i mysbyxor. Vid en sjö med utsikt över staden och strålkastare som lyste upp det pampiga konstverk som ligger precis där, gick han ner på knä och friade! Det var enkelt men fint och trots att jag är så svår att lura var det väldigt oväntat! Och det är ju faktiskt oftast just mysbyxor som mannen min ser mig i;)

  Trevlig helg!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Svaret på din fråga är Väla Centrum i Helsingborg. Håller tummarna för vinst, underbar fin topp. Kanon att bära nu till sommaren.

  Ett Kärleksminne av många är när jag kommer hem från arbetet en kväll efter att ha haft personalmöte o jobbat länge på dagen, då möts jag av många många ljus i hela vardagsrummet o nedsläckt. En stor blombukett o ”våran” låt hörs med hög volym i hela rummet. Min älskade sambo hade skrivit ett kärlekskort till mig som även de stod vid blombuketten o han hade även dukat upp god fika. Vilken underbar känsla att komma hem till! Jag blev obeskrivligt berörd o ett starkt lykorus kom genom hela min kropp just den stunden!

  Kram!

  Svara
 • Det rätta svaret är Väla Centrum i Helsingborg.

  Hoppas du och magen mår bra och att du får en fin helg med de dina.

  Kram!

  Svara
 • Svar är Väla centrum i Ödåkra.

  Mitt bästa kärleksminne är att jag och min sambo var tillsammans när vi var tonåringar. Men av olika anledningar så skildes våra vägar åt. Jag fick 2 underbara barn med en annan man och efter 13 år tillsammans så skildes våra vägar åt. På en återträff med min gamla klass så träffades jag och min ungdomskärlek varandra igen. Det kom då fram att vi under alla dessa år tänkt och funderat på varandra hur det gått för oss två. En tid senare så började vi dejta varandra och kärleken som vi kände för varandra för länge sedan kom tillbaka. Jag är så lycklig idag att jag får vara tillsammans med den man som jag var tokkär i när jag var tonåring och att vi har fått våran älskade Meja som idag är 3 år gammal. Önskar att vi hade träffats igen tidigare så att Mejsan hade fått en lilllebror som hon så hett önskar, men vi jobbar på det, fast vi börjar bli till åren komna. Men eftersom allt har blivit så underbart och vårt lilla älskade barn finns tack våran fantastiska kärlek till varandra kan jag säga att jag lever min dröm, och det är nog för mig. Ödet ville det här och det är jag evigt tacksam för.

  Svara
 • Svaret är Väla center.
  Ett av många kärleksminnen med min man är en av våra första dejter,vi var i Köpenhamn, där vi i sommar regnet satte oss på en jätte mysig resturang och satt där i 5timmar de bytte personal vid två tillfällen men vi satt kvar och bara pratade och åt och drack gott. Underbart!!

  Svara
 • Underbar tävling!Deltar såklaart! 🙂

  Kärleksminne.Första jag kommer att tänka på är när det senast var Farsdag här i Finland och min 6-åriga son skulle förklara för sin pappa hur mycket han älskar han:Pappa,du är som en god och mjuk bulle! Hi,hi!Jag tyckte det var sååå sött!

  KRAM på dej fina Hanna!

  Svara
 • Jag tänkte att din Peter kan får berätta om mitt och Fredriks fina kärleksminne… Du vet det att Fredrik var halt, puckelryggad, kort och nördig! Peter gillar ju den storyn så mkt! Det är ju äkta kärlek 😉

  Svara
 • Hej Hanna!

  Svaret är : Väla Centrum i Helsingborg.
  Ja mina kärleksminne är då min man stoppar små olika kärlekslappar lite varstans hör hemma. Man blir så otroligt glad att hitta demm som står små kärleksord på . Det började när vi träffades och fortsätter faktiskt ännu efter 16 år nderbart mysigt DET är käleksminne DET. 🙂
  håller tummarna för vill såklart vinna.
  ha nu en jätte mysig lördag med de dina. hoppas på bra väder oxå då vi har regn här nu kram kram

  Svara
 • Mitt svar är Väla centrum!

  Mitt finaste och abslout märkligaste kärleksminne är när jag för nån månad sen fyllde 18 år. Jag och mina två vänner skulle ha fördelsedagsfest i hop. Jag hade inga större förhoppningar på kvällen utan tänkte att det skulle väl bli roligt. Dansa hela kvällen och träffa andra vänner. Men då steg han in i genom dörren och jag kände hur min kropp bubblade. Jag och mina vänner gick ut på dansgolvet och dansade och då kommer han. Till låten ”Vart har du köpt din tröja”. Vi börjar närma oss varandra och han tar mig i handen och dansar med mig.Han kom närmare mig och kysste mig och höll händerna om mig. Han tog mig med storm. Vi dansade och kysstes hela kvällen. Hans tindrade ögon gjorde mig svimfärdig hans stod där i sin vita skjorta och var min för den kvällen.För just den kvällen var de bara han och jag. Från den kvällen var jag inte okysst. På min 18 dag kom han och gjorde mig till en prinsessa för en kväll. Innan vi skiljdes åt gav han mig en mjuk puss på munnen och tog sina händer runt om mig och vi skiljdes åt. Jag vet inte om jag kommer träffa han igen men han finns i mina drömmar varje natt, han var en prins den kvällen och jag hans prinsessa.

  I den här blusen skulle jag bli en riktig prinsessa!

  Tack Hannah för att du finns! Kramar

  Svara
 • Väla centrum

  Finaste kärleksminnet jag har är när jag och min man bestämde att det skulle vara ”vi”. Vi kom från samma vänkrets och jag hade gjort slut med min dåvarande pojkvän tillika min mans vän en vecka tidigare. Att bli tillsammans skulle innebära att vi stod ensamma eftersom vi visste att vår kärlek inte skulle ses med blida ögon av någon av våra vänner. Så satt vi där mitt i natten höll hårt om varandra och bestämde oss. Rädda men fulla av kärlek båda två. Tolv år senare ska vi om en vecka fira födelsedagskalas för vårt andra barn. Kärleken spirar fortfarande och jag är precis lika kär som den natten.

  Svara
 • Väla centrum i Helsingborg
  Mitt finaste kärleksminne skedde för 1,5 år sedan när jag på nyårsafton åkte till Sydney för att hälsa på min familj som jag var aupair hos två år tidigare. Jag hade dagen inna julafton fått göra en akut men inte så allvarlig operation och behövde efter det besöka en sjuksköterska varje dag i ca två månader. Läkarna tyckte inte att jag skulle åka till Australien men jag ville annorlunda. Jag anlände till Sydney kl 6 på morgonen på min födelsedag och barnen (5, 8, 9 och 11 år) stod på trappan och väntade på mig. På dörren hängde en stor teckning som alla fyra hade målat på mig och dem och det stor ”Happy Birthday, Merry Christmas, Happy New Year och Get well soon”. Alla barnen hade köpt varsin present till mig för sina egna pengar, bl.a. ett halsband med ett hjärta, och bakat en stor chokladtårta (både jag och dem älskar choklad). Jag fick välja en restaurang vi skulle åka till på kvällen och när jag skulle åka till sjuksköterskan för omläggning av mitt sår ville alla barnen följa med.
  Resan var helt fantastisk och jag hoppas kunna åka till dem snart igen!

  Svara
 • Jag har ett underbart kärleksminne som har etsat sig fast. Jag har en son som är 3 år. Hans pappa har nyligen börjat arbeta i Norge och är borta två veckor i sträck. Första gången han kom hem från Norge väckte vi vår lille son på morgonen och lyfte in honom i vår säng. Du vet hur det är med 3-åringar, man vet inte riktigt hur de ska reagera och vi hade siktat in oss på att han skulle bli lite arg eftersom pappa hade varit borta så länge.

  Men min sambo fick det bästa välkomnandet man kan få! Med små pliriga ögon och sömndrucken röst kramar vår son sin pappa hårt och säger ”Jag älskar dig”. Jag blev så rörd och lycklig att jag började gråta.

  Svaret på frågan är Väla i Helsingborg.

  Kramar

  Svara
 • Butiken finns i Väla centrum utanför Helsingborg.

  Min finaste kärleksminne är när jag kom hem efter sex veckors lång sjukhusvistelse på grund av en allvarlig sjukdom. Kom hem dagen före julafton och min älskade make hade julpyntat och gjort så fint samt fyllt kylen med läckraste julmaten, trots att han stor del av tiden varit bortrest i jobb. Jag både grät och skrattade av lycka att fått kommit hem, att sjukdomen vänt till det positiva samt att huset var fyllt med mina mysiga tomtar, strålande adventsstjärnor och ljuvligt doftande julmat!

  Svara
 • Svar: Väla centrum utanför Helsingborg
  Fantastisk blus, romantisk och vacker och ser så skön ut. Vore toppen för mig som har kronisk värk i leder och muskler och även beröringssmärta. Det gör att jag bara kan bär mjuka och sköna kläder mot huden.

  Kärleksminnen är för mig förenat med smärta och stor glädje.
  Första är när min man planerat att fria till mig på en strand i Thailand. Champagnen var på kylning och ringen i bakfickan och jag hade salmonella…han gick ner på knä och friade så romantiskt i solnedgången och jag tackade JA och sprang sen på toaletten! Nice…ha ha
  När vår förstfödda son kom till världen efter 40 timmars förlossningsarbete och sugklocka på det, mådde han väldigt dåligt och den första diagnosen vi fick var ett handikappat barn med ständig smärta i hela kroppen. Så mycket kärlek och smärta förenat med sorg. Vi klarade det tillsammans, förstår inte hur stark man blir när man måste. Efter två år av daglig provtagning och ständiga operationer, sjukgymnastik, ledortroser och massage blev han friskförklarad och mår i huvudsak bra idag och kan tom spela fotboll och äta själv. Så kom vår dotter, kejsarsnitt och pytteliten men vilken lycka i all oro!
  Det här är stor kärlek, lycka, glädje och sorg i kombination! Det är det viktigaste och finaste som hänt mig.

  Svara
 • Hejsan
  Svar:I Väla centrum finns deras butik Cirkus i.
  Jag har många varma kärleksminnen,men det absolut varmaste och finaste var då vi för exakt 20 år sen lovade att älska varandra tills döden skiljer oss åt<3.
  En helt fantastiskt varm försommar dag den 30 maj i en fullsatt kyrka med familj och vänner ,familjen har utökats med 5 underbara barn.Och i år har vi firat 20 års jubileum!
  Önskar få vinna denna ljuvliga och mycket fina blusen som är helt i min smak!
  Kram Christina

  Svara
 • Mitt finaste kärleksminne är när jag var 15 år gammal. Aldrig förut hade jag varit i kontakt utav någon form av kärlek, förutom på film såklart. Plötsligt började en kille, som bodde i en stad 4 timmar bort, och som jag träffat på en fotbollscup ett halvår tidigare, att skriva till mig på Internet. Samtalen blev med tiden allt längre och längre, och från att skriva från Internet övergick dem i långa telefon samtal och sms. Mina föräldrar var alltid sura på mig för att min mobilräkning var så hög, men alla pengar gick åt att smsa och ringa till honom. Efter 1 år utav kontakt via sociala medier, så bestämde vi oss för att fråga våra föräldrar om tillåtelse att han skulle få komma och sova över under en helg på sommarlovet. Nervöst frågade jag mina föräldrar, att som 15 åring fråga sin mamma om tillåtelse att en kille ska få komma hem till en, är inte alltid det enklaste. Båda föräldrarna var från en början tveksamma, vi hade ju aldrig träffats tidigare, men efter att ha funderat en stund sa dom tillslut ja.

  När vi väl möttes på buss stationen i centrala stockholm så är känslorna svåra att beskriva. Jag hade stått och sminkat mig och plattat håret i över två timmar. Magen pirrade och benen skakade. Men när vi väl kramades var det som att ingenting annat betydde något. Vi låg hela kvällen i soffan och pussades och pratade. När han dagen efter åkte hem, så kommer jag ihåg att jag var väldigt ledsen. Men våra konversationer fortsatte, dom fortsatte i nästan ett år till, och fjärilarna i magen försvann inte, dom blev bara fler. Han var min första kärlek, och det var ett bevis till både mig själv, men också för alla andra, att kärlek kan faktiskt ske utan att man behöver träffas i verkligheten.

  Svaret på frågan är att den fina toppen går att finna i i Väla Centrum <3

  Svara
 • Svar: Väla centrum i Ödåkra (Helsingborg).

  Mitt största kärleksminne var för 13 år sedan när jag träffade min helt underbara hund för första gången. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och det sa ”klick” på en sekund. Denna dag förändrade mitt liv och ännu idag finns denna underbara vovve i mitt liv. Varje dag är jag tacksam för dagen då hon kom in i mitt liv och tog oss alla med storm. Detta är mitt allra finaste och varmaste minne jag har och som jag än idag lever på och kommer alltid att göra det… Den dagen fann jag inte bara min själsfrände utan även min bästa vän, som jag kommer älska för evigt…

  Lycka till med eran kommande familjemedlem!

  Stor kram och lyckönskningar, Sofie

  Svara