Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:50 | juni 8, 2012

Ikea

Hej igen 🙂

Har tagit en tur till Ikea. Sitter nu och vilar benen och magen med en kopp kaffe och cheesecake.

20120608-104758.jpg


11 kommentarer11 kommentarer om “Ikea”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • låter smarrigt 🙂 billigt är det också att fika på ikea.

  en liten klagan bara, när man scrollar ner på sidan så hänger ”bannern” eller vad den kallas, (rubrikerna ”hem,bloggarna, välgörenhet, barnvagnar osv”) med ner och skymmer text och bilder. hur mycket man än scrollar ligger den bannern kvar på samma ställe i min dataskärm. Ska det var så? jag gillade bättre när den låg fast upptill och man fick scrolla upp på sidan igen för att exempelvis byta blogg.

  Trevlig helg

  Svara
 • Åh Ikea! Härligt fika och underbar lunch. Vad köpte du? KRAM

  Svara
 • Ja Ikea är kanske inte det mest optimala nu:) . Kommer ihåg när jag själv gick där med stor mage å nån frågade när det va dags, å mitt svar va: för 2 dagar sen…..:) men vad gör man inte för att få tiden å gå:) kramis

  Svara
 • Vad lustigt! Då var vi nog där samtidigt. Dock på olika ställen tror jag. Jag var på IKEA Kungens kurva. Du var väl inte där?! Då blir jag lite ledsen att jag missade dig i så fall. Fick med mig en massa kuddar, matlådor, koppar och annat smått. Ska bli kul att se vad du fyndade 🙂

  Kram <3

  Svara
 • Åh, jag skulle också vilja ta en tur till IKEA! Hoppas du hittar något bra och välbehövligt 🙂

  Svara
 • Hoppas du hittade något fint på Ikea, man kommer aldrig därifrån tomhänt! hihi

  Döskallearmband – http://www.luciadesign.webshoponline.se/doskallearmband.aspx

  Svara
 • IKEA kan vara som terapi för själen om man får gå i lugn och ro utan barn! Hoppas du hittade nåt skojsigt! Sällan man kommer hem tomhänt i alla fall! 🙂

  Kram, Carina

  Svara
 • Skönt. Här hemma blev det rabarberpaj ikväll. =)

  Svara
 • Gokväll fina! Sitter här som en dyngsur slickad katt efter att lassat in skräp i bilen i öösregn. Kopplade innan av hos frissan och gjorde mig lite ljusare till sommaren,,hos frisören hade de massagestol i hårtvätten, DÄR fick jag som tur var sitta länge under flera behandlingar, somnade med gapande fågelholk..haha..pinsamt! Bra att du vilar emellanåt, men förstår att du vill fixa o dona med allt inför lillbäbisens ankoms, minns hur det var. Spännande med Livs målning i rummet. Nu ska jag röja vidare, låååång to dooo lista inför studentfirandet nästa fredag…måtte vädergudarna vara med mig.. Önskar er en go helg!

  kram från cityland

  Svara
 • Va åxå på ikea idag =)) Alltid lika kul hihhii.. min kompis tog åxå cheescaken hahaha coolt!! Själv e jag inte förtjust i det. Men kycklingfileén är ju sååå god där =))

  Trevlig helg

  Svara
 • Mmm vad gott det såg ut:)
  Ha nu en jättefin heg!!
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara