Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:01 | juni 10, 2012

Slutspurten

Hoppas att du har haft en fin helg.

Nu ska jag försöka sova. Ville bara titta in och önska dig en god natt.

Om några veckor sover jag nog inte så mycket bättre men jag kommer att vara lyckligast i världen 🙂

20120610-225834.jpg 20120610-225849.jpg 20120610-225935.jpg 20120610-230017.jpg


5 kommentarer5 kommentarer om “Slutspurten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu längtar man ju såå, enligt min app har jag 38 dagar kvar 🙂
  Jag sover också väldigt dåligt nu och är trött hela tiden känns det som.
  Tur att det bara är ett fåtal veckor kvar tills man får träffa underverket <3
  Sov gott, kram!

  Svara
 • Ja nu är det inte långt kvar innan lilla livet kommer till världen, spännande! Du får fortsätta vila kroppen mycket inför vad som komma skall för snart kommer en ny fin liten människa till världen 🙂

  Svara
 • Ja tänk, snart är alla dessa väntande veckor över. Jag minns att jag tänkte att detta var sista gången jag skulle vara med om en graviditet. Jag minns att jag verkligen låg och kände hur det kändes att ha honom där inne i magen. Försökte liksom insupa varje sekund. Det var såklart lite svårt för att man var så sjukt slut i kroppen, less, trött, hade ont och mådde illa. Men de få stunderna jag lyckades var så härliga. Idag minns jag just dom stunderna som tydligast och inte bara hur jobbigt det var för vi är ju gjorda för att glömma det jobbiga och onda när det kommer till graviditeterna.

  Hoppas du inte behöver ha så ont dessa sista veckor och att du får vila mycket. Iiih, snart är hon här det lilla underverket.

  Puss & Kram

  Svara
 • Oh vad spännande! kollade min app idag och jag har 38 dagar kvar! börjar bli lite nervöst särskilt eftersom det är första ggn men längtar något otroligt efter hon i magen! känns som det sniglar nu på slutet…det har gått så himla fort fram tills nu
  kram

  Svara
 • Å det är ju inte alls lång tid kvar nu.Tänk att man kan längta så mycket efter en människa som man aldrig har träffat =) Jag önskar bara att tiden kunde gå lite fortare för våran hel. Vill inte vänta till augusti!

  Hoppas det blir fint i Livs rum. Kram Kram

  Svara