Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:06 | juni 13, 2012

Skolavslutning, Succé och Sool

God kväll. Allt väl?

Har haft en trevlig dag med skolavslutning, bio och nu en skön kväll i solen på altanen.

Är i vanlig ordning sjukligt trött och dessvärre blir mitt humör därefter. Är dock bra på att hålla tillbaka och det är nog tur det…. för min omgivning 🙂

Idag undrade Mio om jag kunde rita av massor av Disney-figurer till honom. Jag svarade att jag inte orkade sitta och rita just då för man blir så trött när man är höggravid. Sa att jag behövde lägga mig och vila. Han tittade på mig och svarade, Men du är ju inte gravid i armen!

Ha ha ha 🙂

Lite bilder från dagen kommer här. Vi börjar med succétårtan.

Hembakad tårtbotten med vaniljkräm och jordgubbsmos.

Färdig! Grädde, jordgubbar, mini-gelehallon, marshmallows och maränger. Kan nog inte bli mer barnvänlig.

Liv blev folkskygg och likt en liten Greta Garbo gömde hon sig bakom mina solglasögon.

Det hängde blygrå moln precis över den plats på skolgården där avslutningen hölls. Men molnen skingrade sig och solen sken på oss alla under hela förmiddagen.

William och alla i hans klass fick ta emot ett fint diplom av sin lärare.

Fikadags. Ser du vår tårta?

Inte för att skryta men vilken tårta tror du blev populärast 🙂 .

Åh, det är en riktigt vacker kväll. Blå himmel och strålande sol.

Vad gör du ikväll?

Jag ska nog grilla kyckling och halloumi, göra en sallad och njuta av kvällen.

All Kärlek ❤

 


12 kommentarer12 kommentarer om “Skolavslutning, Succé och Sool”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Visst är det något speciellt med skolavslutningar! Underbart för barnen med ett helt sommarlov framför sig och stämningsfullt med Den blomstertid nu kommer…

  Förstår att din tårta blev succé, den såg ju jättesmarrig ut 🙂

  Hoppas du får en mysig onsdagkväll och att maten smakade bra!

  Kramar Bella

  Svara
 • Va kul med skolavslutning 🙂 Viska gå på Theas första avslutning imorn.
  Jag ska snart dra täcket över huvudet och hoppas att morgondagen blir bättre än idag!! Jag backade in med bilen i en gubbe (i bil) idag, typiskt!!
  Kram Lotte

  Svara
 • Åh! Befinner mig fortfarande i Oslo och alla bara visar upp en massa bilder på en massa godsaker, när jag här inte är i princip något som är onyttigt. Tårtan såg sjukt god ut, bra jobbat Hannah! 🙂

  Svara
 • Vilken fin skolavslutningsdag ni fick!! Vi har våran imorgon kväll, men sen ska barnen gå några timmar på fredag fm i skolan. Hade nåt med antal läsdagar per termin att göra…..

  Förstår att din tårta blev succé!! Bara skulor kvar på tallriken! 🙂

  Kram!!

  Svara
 • Haha, han e för söt Mio! I och för sig har han ju rätt, du är ju inte gravid i armen.. i första hand i alla fall… 😉 Det e så roligt med barns kommentarer. Kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vi har också en jättefin kväll… på Mallis, Alcudia ;-)!
  Kram
  Lindha

  Svara
 • Åh, vilken skön kommentar från Mio:) Förstår om det är tungt just nu, MEN nu är det inte långt kvar!

  Ikväll har jag varit ute på en jogginrunda (min tredje sedan jag startade). Jag har förbättrat mig jättemycket jämfört med första rundan för en dryg vecka sedan så jag är riktigt stolt över mig själv:) Sen var det läggning av barnen, bloggade lite och nu ligger jag framför tv:n, med datorn i knät och läser bloggar. Är ju inget att ha på tv:n alls idag!

  Kram

  Svara
 • Vilken härlig skolavslutning och vilken UNDERBAR tårta, det gjorde du grymt bra Hannah!! Det är ju drömmen med alla de godsakerna på 🙂
  Låter mysigt med grillning och kvällsmys på altanen. Jag har powerwalkat i kvällssolen idag, skönt det också 🙂

  Ha en fortsatt fin kväll!!

  Svara
 • Såg smarrig ut tårtan, nästan så man skulle fixa en sån själv 🙂 men barnen är hos sin pappa så imorrn ska jag och Filippa gå till kyrkan och titta på Coffes skolavslutning, Tyvärr krockar ju den med Terese som går istan, så Pierre (barnens pappa) åker dit direkt efter. Sen är det SOMMARLOV och flytt tjohooo, ha de gott, kram

  Svara
 • Grymt jobbat 🙂

  Svara
 • Hej! Visst är det jobbigt att försöka att hålla igen sin ilska och grinighet. Jag kände sist att jag varken hade lust eller skulle klara av att hålla inne. Jag svor och sa fula ord men inte så högt. Var volontär på ett katthem. Tur att katterna inte förstår vad jag säger ha ha. Varför får inte vuxna människor ligga på golvet, sparka med benen och skrika ?! Det är inte bra att hålla inne irritation och ilska. Man borde göra som barnen bara släppa loss ha ha. Lägga sig på Icas golv och släppa loss. Då ringer dom psyket direkt ha ha. Jag brukar ta en rask promenad och muttra för mig själv. Pinsamt om det kommer någon. Dom tror väl att man är psykotisk eller något liknande. Då får dom väl tro det huvudsaken är ju att jag inte är det…..ännu ha ha Man kan ju bli galen för mindre ibland. oftast så är det ju hälsan eller andra människor som gör en arg.
  Nej i morgon så ska jag vara så glad och trevlig på katthemmet. Mycket kärlek till katterna från glada och trevliga volontären.
  Glada hälsningar AGGE

  Svara
 • Hahaha! Underbart! Den gick fort åt, den där tårtan!!! Blev sugen på att göra en själv med flickorna sen! Kram!

  Svara