Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:45 | juni 14, 2012

Bajskolv

God kväll vacker. Har än en gång intagit liggande läge. Slötittar på Criminal Minds, hetsäter min nya favoritglass och skriver till dig.

Krämig gräddglass full av krossade Oreo-kakor.

Har tagit det lugnt och slappat hela dagen med tröttheten har mig ändå i ett hårt grepp.

Hur har din dag varit?

Köpte rosor på ICA som gjorde mig lite gladare.

Majskorv, bajskorv, majskolv. Gulingen har många namn.

Majskolv med smält smör och salt. Gott!

Var rädd om dig.

Godnattkram ❤

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Bajskolv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God kväll söta Hannah.Det känns som det var väldigt länge sedan.Jag har haft fullt upp med skolavslutningar,syster som är hemma på besök från Las Vegas och en tur med förkylningar och div.skit.Hoppas det är bra med dig förutom grav.krämpor och ont i halsen(; Nu närmar det sig med stormsteg tills bebisen kommer.Spännande.Nu har vi haft tre fina sommardagar i Skåne men idag kom Hösten igen.Inget kul alls och frysa inomhus den 14 Juni,bläää.Snart stundar en massa lediga dagar och då hoppas vi på mycket sol,grill och massor med mys med familj och vänner.Önskar dig en fortsatt härlig kväll och hoppas glassen smakade;) Var rädd om dig vännen.Puss o kram.

  Svara
 • Mmmm, gott med majskolv!!
  Tyvärr har jag också blivit förkyld 🙁 Svider i hela halsen ock känner mig risig och irriterad. Så tråkigt, precis innan midsommar och semester! Har hållt mig frisk länge trots massor av stress men nu kunde jag tydligen inte stå emot längre. Kan bero på att jag varit själv hemma hela veckan med lillprinsen samtidigt som jag haft fullt upp med jobb och annat. Sover mycket dämre då 🙁 Men vi får väl kurera oss Hannah! 🙂 Du har gjort helt rätt som sovit länge idag. Jag ska nog lägga mig nu, extremt tidigt för att vara mig…
  Krya på dig!

  Kram kram

  Svara
 • God kväll fina!
  Den där glassen såg smarrig ut, själv råkade jag lyfta på locket till godisskålen ikväll och då var det kört 🙂 Jag har varit ganska trött idag också faktiskt. Intog soffläge direkt efter middagen och där har jag stannat resten av kvällen 😉
  Söta Liv med sin bajskolv, det är ju sååå gott med en grillad majskolv, smält smör och salt, mm!

  Ha det gott med glassen och hoppas att du får sova ut inatt!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas du är piggare imorgon och att vädret är fint så att du och barnen kan hitta på något skoj nu när sommarlovet är i full gång. När jag såg dina blommor på bilden här över så kom jag på att din kära svärmor var och handlade blommor på mitt jobb idag! Kände direkt igen henne från dina bilder och hejade glatt på henne precis som att vi två kände varandra sedan innan :). Nästa gång kanske du är med och då hoppas jag innerligt att jag jobbar så att jag får prata med dig. Jobbar bredvid din favvobutik lågprisladan i Boarp så chansen är kanske inte omöjlig ;). Kram på dig! 🙂

  Svara
 • Hej! Ja inte har jag sluppit denna elaka förkylning heller. Har känt mig hängig med huvudvärk. känt av öronen och halsen. Det här viruset har satt sig mer på psyket än andra influensor och virusar jag haft under årens lopp. Först kände jag mig deppig, sedan var jag arg en hel dag och på syrrans middag kände jag mig gråtfärdig för att jag kände mig hängig. Var hängig en gång för mycket. Ibland så orkar man inte hålla humöret uppe när man inte mår bra.
  Nu mår jag bra och känner mig glad igen. Det är jag så¨tacksam för. Hoppas du får må bättre snart också. Krya på dig!!!
  KRAM AGGE

  Svara
 • Hej! Javisst blir man gladare av vackra blommor i sitt hem. Köpte en solros men den blev lika hängig som jag var. Gillar gula blommor. Blir glad av färgen.
  Krya på dig Hanna

  Svara
 • Mmmm glassen ser jättegod ut! Nu blev jag sugen på att äta glass ikväll, min favorit är Mövenpicks Vanilla. Här på Nya Zeeland finns det dock inte lika mycket att välja på som i Sverige, inte ens Ben and Jerry finns här!! Hoppas du kryar på dej snart!

  Svara
 • Den där glassen spontanköpte jag nyligen och den var verkligen supersmaskig… Mums. Ikväll blir det dock Cookie dough icecream framför tv:n under fotbollsmatchen.

  Svara