Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:34 | juni 14, 2012

Fåret Dolly

Hej min vän. Tack för uppiggande hälsningar. Det verkar vara fler än jag som är dålig. Det går väl ett pruttvirus nu. Usch!

När Liv kommit iväg till förskolan och pojkarna var sysselsatta med sitt så stoppade jag in mina öronproppar, satte mobilen på ljudlös och sov i tre timmar. Vaknade klockan två! Får alltid ett litet sting av ångest när jag sovit mitt på dagen, trots att det var mer än behövligt. Vaknade dock mycket piggare och hade inte lika ont i halsen.

Sömn är bra. Som jag svarade en gång på mellanstadiet när jag fick frågan vad jag hade för hobby… att sova 🙂

Nu är det snart dags för fotbollsträning för Mio och fotbollsmatch för William. Önskar att jag kunde klona mig själv.

All Kärlek ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Fåret Dolly”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men så sköööönt! Det är härligt att sova ”ifatt” lite även om jag brukar må som en påse skridskor när jag vaknar efter att ha sovit på dagen. Undra varför man mår så pissigt? Fattar inte.

  Själv så jobbade jag vid datorn till kl 1 inatt, sen drabbades jag av insomnia och stressade upp mig så det bara sjunger om det. Låg vaken till typ tre och så var det bara att kliva upp halv 7 i morse. Antar att jag ska ligga som en grönsak på soffan ikväll och försöka sova hela kvällen. Det måste ha varit nå prutt i luften igår som du säger. 🙂

  Kämpa på min vän, dagarna tickar på och snart är hon redo för världen! ♥

  Ps: Att bero på att klona sig. Nu har ungarna sommarlov och med det så slängde jag upp taxi skylten på taket idag och började min taxirörelse som jag ska köra nu under 8 veckors tid. Hej hopp…. 🙂

  Puss & Kram

  Svara
 • Sjuk eller inte så är du alltid lika vacker Hannah 🙂 kram

  Svara
 • Hej.. Klart du ska vila nu när kroppen säger det, bara några få veckor kvar tills er prinsessa är hos er.. Ta tillvara på tiden nu och ta hand om dig.. Kram

  Svara
 • SOVA är ju det bästa!!! Min Max sov väldigt, väldigt lite första året eller 1.5 året, men sen jäklar kunde han sova middag 3 timmar, och ändå somna gott på kvällen!!!! Gissa om jag jublade!!!! Då la jag mig till med ovanan att lägga mig jag med…. så himla skönt!!! Men visst är man lite halvgroggy när man vaknar och inte vet om det är dag eller natt…. Kan dock kvitta. Det är jäkligt skönt med middagslurar ibland 🙂

  Puss och kram, fina!!

  Svara
 • Hannah, du måste kolla in den här videon! Det är så häftigt och jag som ska få bebis snart också tror att vi kommer ha stor nytta av det här.
  http://youtu.be/nv3-74EFtWQ

  Svara
 • Hej!
  Tycker att sova låter som en bra hobby för det är bra för hälsan och för humöret. Sova är så skönt. Drömmer så spännande drömmar. Det är som att titta på en spännande film.
  God natt AGGE

  Svara
 • Haha, jag säger också ofta att sova är min favorithobby.

  Hoppas du känner dig piggare snart… Ha en fin helg!

  Svara