Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | juni 18, 2012

Lurvärkar

Hej min vän. Nu är det måndag och vi har en ny vecka framför oss. En bra vecka, eller hur?

Tänk att det redan är midsommarafton på fredag. Känns som om halva sommaren redan har gått.

Jag har haft förvärkar hela natten. Blev nästan glad för en stund och trodde att det satt igång, men icke! Det var bara lurvärkar.

Idag har jag ont och bebis ligger och trycker på en nerv så det strålar ner i benen. Kan knappt gå. Måtte hon komma snart.

Har gått in i vecka 37 nu, så det närmar sig.

Har du haft en bra helg?

Igår gjorde jag verkligen ingenting. En söndag precis som den ska vara.

Allt detta gömde sig i goodiebagen från Palina i lördags.

Dessa söta mjuka Uggisar fick "magen" av Victoria. Hon fick också söta kläder som lilla Olivia valt med omsorg.

Nu börjar min stand up-debut närma sig. Nästa vecka har jag tre dagars TV-inspelning. Huvva! Det ska bli kul men ack så nervöst. Tror i alla fall att jag lyckats få ihop ett bra stand up-manus.

Nu gäller det bara att memorera allt. Tänk att stå inför en fullsatt teater, flera hundra människor, komma ihåg allt, stå ensam och prata med strålkastare i ansiktet i fem minuter, plus att det även spelas in för att sändas på bästa sändningstid på 5:an i höst. Inte nog med det jag ska få alla att skratta. Kan du tänka dig en värre utmaning?! Sätter inte det igång mina värkar så lär de aldrig komma igång 🙂

Imorgon ska jag träffa Kristoffer Appelquist och gå igenom lite inför nästa vecka. Tack och lov för honom!

Nu ska jag, magen och min ischias lägga oss en stund.

Önskar dig en bra start på veckan och denna måndag.

All Kärlek ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Lurvärkar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sååå spännande att det SNART är dax, kan förstå att du längtar, det är en underbar känsla. Tänk att du skall bli fyrbarnsmamma, det kan man verkligen inte tro ; )

  Hoppas att du får en skön dag trots värk. Själv slutar jag snart och skall hämta lillkillen som skall gå på sommarsimskola, sen tar vi en myseftermiddag.

  Kramis

  Svara
 • Jag får nästan svindel av att läsa om det – grymt imponerad av dig som vågar. Kommer gå galant! De kommer skratta så de kissar på sig 😉 (om de inte övat på tok för mycket med kulorna)

  Stor kram och tack för allt i helgen ♥

  Svara
 • Trist att du inte mår så bra men snart har du förmodligen världens sötaste lilla bebis att snusa på 🙂

  Lite lustigt, för exakt 5 år sedan den 18 juni gick jag in i graviditetsvecka 37 och hade lite förvärkar. Morgonen den 19 juni vaknade jag av att vattnet gick så den 19 juni föddes min underbara Smilla. Imorgon blir hon 5 år!!!

  Kanske kanske är det din tur imorgon 😉

  Stor kram och ha en härlig midsommar!!!
  /Annelie

  http://www.niehoffs.blogspot.com

  Svara
 • Åhh, jag är själv i vecka 37 nu med min första , men har inte haft förvärkar än…Har dock varit sjukt trött de senaste dagarna, man hoppas att det är normalt! Jag är inte van vid det!

  Lycka till ! Hoppas din bebis kommer snart, min får gärna stanna lite till! 🙂

  Tack för en givande blogg!!!

  Svara
 • Vila i massor i dag och ta hand om dig…var ju inte sååå länge sedan jag själv var där…nästan så att jag känner hur det molar till i kroppen…sympativärkar när jag läser det du skriver. 😉

  All lycka till din stand-up, modigt!!

  Ha en fin dag 🙂

  Kram

  Svara
 • Ta hand om dig fina Hannah.Passa på och vila så mycket det någonsin går.Kanske blir det en liten Midsommarbebis;) Nu ska jag göra stan och en massa ärenden.Idag skiner solen det tackar vi för.Lycka till idag.Puss o kram.

  Svara
 • Gud vad du är modig som ställer upp på den där stand-up grejen.
  Jag hade kissat ner mig av nervositet!!

  Vilka söta små uggisar lillan i magen fick :).

  Ha en fortsatt bra och förhoppningsvis smärtfri dag!
  KRAMAR

  Svara
 • Hej kära Hannah! Lycka till med allt. Vi gifte oss i lördags och allting blev helt underbart!

  kram Therese i Norrköping

  Svara
 • Fina Hannah, läser din blogg dagligen och känner att jag måste skicka en liten hälsning. Du verkar vara så ödmjuk, omtänksam och bra på alla sätt. Dessutom, och kanske bäst av allt, verkar du vara en underbart kärleksfull mamma. Att du är vrålsnygg även som höggravid är mindre bra för oss vanliga dödliga dock;) Stort lycka till med bebis och framtida planer! Kram från trogen läsare.

  Svara
 • Hjälp, jag som knappt vågar prata framför 2 pers, jag e väldigt imponerad:) Hoppas det onda ska gå över snart, men tyvärr e det ju skitjobbigt sista veckorna:( kram på dig!!

  Svara
 • Jag har varken haft förvärkar eller fött barn, men jag kan tänka mig att de där lurvärkarna kan inte är speciellt sköna, inte smärtan dagen efter heller för den delen! Håll ut Hannah, snart är lillan ute och ni får alla mysa med henne 🙂
  Jag håller alla mina tummar och tår att stand up:en blir bra och att alla garvar läppen av sig när du står på scenen, det kommer garanterat gå skitbra!

  Hoppas bebis flyttar sig från nerven och att du slipper värk hela dagen!
  Kram och ha det gott!

  Svara
 • Wow du är så otroligt modig som antar såna utmaningar!! Om jag var du skulle jag göra allt jag kunde för att värkarna skulle sätta igång INNAN så att jag var tvungen att befinna mej på BB istället för på den där scenen haha. Men jag är säker på att DU kommer att klara det galant! Stort lycka till och hoppas du slipper ha så ont framöver. Kram

  Svara
 • Lycka till! Jag tror det kommer att gå toppen!! Vem vet, kanske lillan vill ut snart så du inte hinner……
  Är nästan lite avis….vill också ha en liten att snusa på i nacken! Det finns verkligen inget mysigare!! Man måste verkligen ta vara på småbarnstiden! Livet med en nyfödd går så fort…..

  Kramar i massor!!

  Svara
 • Är det redan vecka 37? Åh, då är det inte många dagar kvar innan lilla bebisen kommer! Heja dig som antar sådana utmaningar, du gör mig verkligen imponerad. Om du klarade att vinna över en mästare i datorspel så ska nog det här gå vägen också, det är jag övertygad om! KRAM

  Svara
 • Hej fina! det där med lurvärkar är ”lurigt”, gick en hel vecka o trodde att nu, nu, nu! Här har jag haft fullt upp, hade studentfest för Julia i fredags, strååålande sol och såå lyckat, kan inte vara mer än glad o nöjd, men bloggfamiljen har jag hunnit följa men inte kommentera, så nu är det dax. Så spännande att förlossningen närmar sig…snart får ni träffa erat lilla underverk. Vila o hoppas ischiasen ger med sig, usch vilken smärta…lycka till med inspelningen, det fixar du.

  kramis

  Svara
 • Din utmaning kommer du klara helt toppen för du verkar så himla bra och lugn! Kommer i alla fall sitta bänkad och kolla! Du inspirerar verkligen (även yngre människor , jag fyllde precis 17 )

  Och vad spännande med vÄrkarna , hoppas hon kommer snart så ni får träffa henne! Kan tipsa om ett namn med i som andra bokstav – Nicole . Inte allt för vanligt, har fler bokstäver (som William) då Mio och Liv har 3 var.
  Kram på dig och ha det så bra!

  Svara
 • Jag börjar svettas bara jag tänker mig in i situationen. Hade inte vågat stå där. Jag gillar inte stå i centrum. Men du är van 🙂 Lycka till!

  Svara
 • Jag räknar då bara ner dagarna tills jag får flytta hem till Sverige igen! ;D Det är först när du är borta som du inser hur bra det är hemma, Sverige är helt enkelt bäst! 🙂 Bara en vecka kvar! Hoppas det går fort.

  Hoppas du får en bra vecka 🙂

  Svara
 • Åh fina du, jag vet ju precis hur du känner dig! Hoppas hon vill titta ut snart lilla hjärtat!!
  Du kommer klara sså-uppandet galant!
  KRAM

  Svara