Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:21 | juni 20, 2012

Tar dagen som den kommer

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Har kommit tillbaka till rummet efter en lång god frukoststund. Efter frukosten satte vi oss vid vattnet, drack kaffe i solen och njöt av lugnet. Nu sitter jag nyduschad i morgonrock och skriver till dig. Har inget jag måste göra utan tänker ta varje minut av dagen precis som den kommer.

Det kändes konstigt att inte vakna av en Livanfot i huvudet eller att någon av pojkarna tassar in i ottan och frågar om de får spela dator. Har bara vaknat av en bebisfot som fastnat under ett revben 🙂

Det är faktiskt lite svårt att komma ner i varv. Jag kommer på mig själv att omedvetet stressa. Men nu ska jag skärpa till mig.

Gårkvällens middag på klubbhuset var mycket god och trevlig.

Mamma åt en köttbit...

... och jag åt lax.

Red velvet cake och cheesecake gick också ner.

Från vår terrass såg vi den vackra solnedgången över Stockholm.

 

Önskar dig en fin dag.

Stor Kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Tar dagen som den kommer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bra att vara medveten om stressen så att man kan göra någonting åt den. Att bara ta dagen som den kommer i lugn och ro kan vara ett sätt. Det ser iaf helt underbart ut där ni är och maten, mmm!

  Ha en mysig dag med mammsen och gör så lite som möjligt 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad mysigt ni har det. Välbehövlig paus för dig så du får ladda batterierna i lugn och ro. Jag kan bli stressad när det är för lugnt och det inte häder nåt. Jag har nog också lite problem att stessa ner 🙂

  Ta hand om varandra!

  Varm kram <3

  Svara
 • Så mysigt ni har det då…..Önskar dig och mamma Linda en underbart fin dag.
  Koppla av och njut. Stor varm kram.

  Svara
 • God eftermiddag fina Hannah.Hoppas ni har det toppen du och Mamma Linda.Det ser riktigt fint ut där ni bor.Jag var inne och kollade om det möjligtvis fanns plats för två Skåningar i Sommar men det såg svårt ut;( Det där med stress är inte helt enkelt.Jag vet om någon och vad mycket skit det kan göra med kroppen som man inte tror.Jag lever allt som oftast med inre stress och har idag en förtidspension på halvtid.Mer än två planerade grejor på en dag så är min kropp och huvud i kaos.Inget kul alls.Hoppas ni får en fortsatt härlig dag.Kram på dig och var rädd om dig.

  Svara
 • Önskar dig en härlig dag med din mamma och hoppas du får vila upp dig och hämta kraft innan din förlossning.
  Så vacker utsikt ni har.
  Jag älskar Stockholm!
  Mys nu med din fina och vackra mamma.
  Känn dig som barn igen!
  Du verkar vara en så fin o god människa.
  Önskar dig allt gott.
  Kramar från Iréne i Lund

  Svara
 • Åh Hanna, jag lider med dig!! Men hoppas verkligen att du hittar lite inre lugn & ro där du är! Du måste varva ner inför förlossningen! Ta hand om dig & var rädd om dig!
  Kramar Malin

  Svara
 • Åh Hanna, jag unnar dig verkligen vila och softa dagar.
  Har själv varit superduper sjuk under mina graviditeter och det bästa har varit stunderna man bara får vara för att återfå lite krafter.

  Det är ju sååå värt det – men det är ändå helt ok att klaga.

  Och jag unnar dig verkligen allt mys och gos som väntar när din skatt är hos dig. Tänk va ljuvligt!

  Stor kram och ta hand om dig.

  Svara
 • Vilken underbar bild på dig & din mamma!!!!
  Ha en härlig midsommar!
  / Cissi.

  Svara
 • Vad fina ni är tillsammans! Du har en väldigt vacker mamma! Och hon har en lika fantatstiskt vacker dotter 🙂

  Svara