Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:45 | juni 24, 2012

Fiskelycka

God kväll min vän. Åh, vilken härlig dag vi har haft. Nu sitter jag helt matt i soffan med datorn i knät, äter hallonsorbet och fotbollen är på i bakgrunden.

Liv sover som en stock sedan länge, Mio hejar fotboll och William är iväg och hälsar på sin pappa ett par dagar. Jag har precis fått ett skönt lugn som jag ska hålla fast vid. Tänker inte stressa upp mig över veckan som kommer och allt som jag måste göra.

Tillbaka till vår dag 🙂 Jag fick ett ryck och for och köpte 4 stycken metspön. Har velat fiska så länge nu så det var dags. Nu kan vi fiska mycket i sommar. Vi hittade ett perfekt ställe.

Flera av grannarna och barn följde med. Med fika, sol och gemenskap fick vi det riktigt trevligt… och napp.

Camillas Isak var med som tur var. Han fick hjälpa oss med att sätta masken på kroken. Det kan jag bara inte göra.

Mio fick både mört och abborre på kroken...

... som kippade efter andan en liten stund innan de fick simma mot frihet igen.

Plums!

När vi kom hem hjälpte Liv mig med salladen till vår middag.

Hoppas att du haft en fin helg och att du får en bra start på din morgondag och vecka.

Tack och god natt ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Fiskelycka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilka fina foton! Va vacker du är. På insidan likväl som på utsidan 😀 Kramen

  Svara
 • Ni ser ut att haft det uuunderbart 🙂 Vi har haft regn och regn och regn…
  Kram

  Svara
 • Härliga sommarbilder! Och vad fin du är! Nu är det inte långt kvar av graviditeten, heja heja :). Här är fotbollen också på i bakgrunden. Ser fram emot när EM är över, nu har jag lessnat lite på fotboll vareviga kväll. Den där nedstämdheten som du skrev om för någon vecka sedan känner jag så väl igen. Den gick över för mig de sista dagarna som jag var gravid. Hoppas att du mår lite bättre. Lilltjejen är fem månader och jag mår alldeles prima nu, precis som innan. KRAM

  Svara
 • Åh, vilken härlig dag! Inte illa att få napp på kroken dessutom, det lyckas jag aldrig med 🙂 Ni verkar vara ett härligt gäng grannar som tycker om att umgås med varandra, vad roligt!!

  Tack så mycket och jag önskar dig en bra start på nästa vecka jag också med allt vad den innebär!

  Svara
 • Det där såg ut som en mysig dag.
  Fint väder jämfört med hällregnet i Båstad.

  Kram Mrs G

  Svara
 • Ser ut som ni har haft en toppendag! Vilket fint väder ni hade! Här har det bara vräkt ner! Jobbade min sista dag innan semestern igår, så nu är jag ledig 4 veckor & det ska bli så skönt! Kanske kommer iväg med döttrarna & fiskar lite, vem vet? Dom har iallafall en pappa som gillar att fiska, kanske ska överlämna det till honom 🙂
  På onsdag åker vi till Kolmården, har du varit där med dina barn? Vi har aldrig varit där, det blir första gången & första gången vi åker iväg på semester med minstingen i familjen (Freja 1½ år), så det känns väldigt speciellt! Så gå inte & föd några barn mellan onsdag & fredag är du snäll!!! 😀 Vänta tills vi kommit hem igen, så jag kan hålla mig uppdaterad på bloggen 😉

  Kram

  Svara
 • Åh vilken härlig gravidmage! Så häftigt =)

  Svara