Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | juni 27, 2012

Turmorgon

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Sitter hos Hanna på Create och får min utväxt fixad.

Skönt!

Köpte trisslotter imorse när jag handlade frukost.

Vann på alla tre. Verkar bli en bra dag 🙂

20120627-104252.jpg


15 kommentarer15 kommentarer om “Turmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Då kanske bebis kommer ut idag..? 🙂

  Svara
 • Åh då blir det en riktig turdag idag:)

  Kram

  Svara
 • Härligt att bli ompysslad och fin i håret, jag älskar att vara hos frisören! 🙂
  Oj, vilken tur!! Jag vinner i princip aldrig på Triss, i och för sig skrapar jag inte lotterna så ofta heller. Det är ganska lustigt att man alltid säger att man skulle vilja vinna pengar på ”lotto”, men man spelar det aldrig 🙂

  Ha en strålande dag och tack för din fina kommentar inne hos mig! 🙂

  Kram kram

  Svara
 • Trevlig blogg du har Sofia 😉

  Svara
 • Tack så mycket Marita! 🙂

  Svara
 • Lovely 🙂 Skönt att få håret fixat!!

  Igår fick jag hem den fina blusen Lottafin från Spira som jag hade vinnit här 🙂 Tack snälla!! Den är verkligen helt underbar.

  KRAM

  Svara
 • Åhh skoj skoj med en riktigt tur dag ;)!!
  Skönt och få håret fixat det får jag på måndag=)) längtar redan!
  Ha en underbar dag! kram

  Svara
 • hej Hannah, skrev till dig för ett tag sedan ang att menyfältet följer med när man skrollar inne på bloggsidorna. Du svarade då att detta kunde bero på vilken webläsare man hade men så har det ju aldrig varit förr och jag har inte bytt läsare…… Du sa också att ni höll på att jobba på det, så det inte skulle vara så.
  Nu när jag går in minst en månad senare så är det fortfarande så…..
  Jag läste flera olika Bloggar på Bloggfamiljen förut men tröttnade när det blev så här, snälla går det inte att göra något åt det.

  kram

  Svara
 • Hej fina,

  Usch jag förstår att det är frustrerande och irriterande. Tyvärr åkte vi på en redig blåsning när vi byggde om sidan sist. Bugg efter bugg dyker upp och ställer till det för oss som bloggar och för er läsare 🙁

  Vi håller på att bygga om hela sidan tekniskt men det är dessvärre inte klart förrän i september. Trots att du inte bytt webbläsare och det funkat tidigare så säger teknikerna att det kan vara bra att prova en annan webbläsare. Så prova det.

  Håller tummarna att det fungerar.

  Stor Kram och snälla fortsätt vara en trogen läsare 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!!!

  Vad kul med sådan tur 🙂 Hoppas du har en fortsatt tursam dag!!!

  Jag skulle också fråga…. Jag tyckte du hade så snygg sommarklänning på midsommarafton. Vart har du köpt denna från ??

  Ha en härlig kväll!

  Kramar Malin

  Svara
 • Hej Malin,

  Den klänningen köpte mamma till mig på Filippinerna. Så den är nog lite svår att få tag i 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ha ha inte ofta man vinner på allla lotterna man kö9per, vilken tur 🙂 grattis!! kanske ska fortsätta kö9pa ngn lott så du vinner storkovan ;), men o andra sidan triss x 3 är inte illa. Ps har kollat in triologin på twilight nu, kö9rt maraton vilka filmer, helt underbara jag är fast och i´m in LOVE!! hehe kram Kerra

  Svara
 • Visst blir man hooked. Jag har sett alla filmerna och lästa alla böckerna. Böckerna är magiska och Robert Pattinson sjukt snygg 🙂

  Snart kommer sista delen.

  Puss och Kram

  Svara
 • Bara jag som blir nyfiken på hur mycket du vann på första lotten? En miljon?? Eller hundratusen? Eller 25… 🙂 Hursomhelst, det är alltid kul att vinna! Hoppas du fick en fortsatt turdag!

  Svara
 • Ha ha, dessvärre var det bara 25 kronor!

  Kram

  Svara