Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:41 | juli 2, 2012

I did it!

God kväll min vän. Åh, vad jag har längtat till denna stund. Du kan inte förstå vad jag har längtat efter att ha min stand up avklarad, men nu när jag har gjort den så känns det som om allt gick för fort. Varför har jag haft sådan ångest över något som var så kul! Och vet du vad? Det gick jättebra och jag känner mig så modig och stolt!

Har haft den bästa coachen man kan drömma om i Kristoffer Appelquist. Är verkligen tacksam. Tror det kommer bli en rolig programserie med en salig blandning av första-gångs-stå-uppare. Allt från lilla jag, Annika Jankell och Pernilla Wahlgren till Frank Andersson och Tomas Bodström 🙂

Ikväll stod jag på scenen på Boulevardteatern inför 200 personer i publiken och ett stort TV-team.

Dagen började tidigt. På förmiddagen möttes alla vi som var med i kvällens inspelning för genrep, fotografering och för att spela in små inslag.

 

En halvtimme innan jag skulle upp på scenen satt jag och väntade med nerverna utanpå kroppen. Jag hade min älskade man som stöd i publiken. Det kändes tryggt trots att det var en grym publik som fick en att känna sig riktigt rolig 🙂 .

Bästa Metha, som bl a sminkade mig när jag var programledare för Idol Eftersnack, gjorde oss fina ikväll.

Kan nog inte berätta så mycket mer förrän det börjar sändas i höst.

När jag kom hem väntade William och Liv på mig. Mysigt! Imorgon kommer MiniMoj också hem.

Nu och fram tills bebis kommer ska jag ta det lugnt, fixa här hemma, umgås med barnen och vila. Tycker jag är värd det.

Tack för alla stöttande och uppmuntrande ord. De gav mig styrka ska du veta.

Kul också att det inte bara är jag som gillade bebisens vagn 🙂

Såg att det var en del frågor om bygeln på liggdelen. Joolz är gjord för att allt ska vara enkelt och smidigt. Bygeln kan man med en hand lätt öppna från båda sidor och bara fälla upp när man vill lyfta ur eller lägga i barnet i vagnen. Inget är svårt med den vagnen. Enkel, smidig och snygg.

Tack för att Du finns.

God natt ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “I did it!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heja dig!! Härligt att allt gick bra, hade inte trott annat. Ser fram emot att se dig på tv!!!
  Ta hand om dig nu och låt nerverna vila lite 😉

  Stor kram
  Victoria

  Svara
 • Vad duktigt gjort Hannah! Du SKA verkligen känna dig stolt! Är inte många som skulle våga utsätta sig för det du nyss har gjort. Ser fram emot att se programmet, är säääker på att du kommer vara kanon 🙂 Ta väl hand om dig Hannah! Det är du absolut värd. stor Kram från uppe i norr 😉

  Svara
 • Härligt Hannah, du är grymt duktig, ofta oroar man sig så mycket med klump i bröstet o hjärtat i halsgropen när man ska utföra vissa saker, men efteråt när allt gått bra är det en så härlig känsla o själförtroendet o känslan får sig en rejäl skjuts uppåt. Skönt för dig att vila nu o njuta hemma med lite fix o pyssel, så jättefin vagn. Skickar många kramar till dig o heja på när lillan kommer!

  kram

  Svara
 • Vad härligt att det gick bra igår! Klart att det gjorde!
  Mysigt att bara få vara hemma och pyssla och vila nu, måste kännas underbart!
  Fin du är i håret förresten!
  Kram

  Svara
 • Fy sjutton så modig du är kvinna!! Härligt att det gick bra och att känslan nu i efterhand är god. Bra jobbat Hannah!! Det skall bli roligt att se resultatet på tv:n sen, du kommer säkert bjuda oss tittare på några härliga skratt 🙂
  Nu får du vila upp dig, förbereda dig och mysa med barnen innan det är dags för den nya lilla familjemedlemmen att komma till världen!

  Kramar till dig och bra jobbat med stand up:en än en gång, jag är imponerad över ditt mod och din styrka!

  Svara
 • Men härliga Hannah vad stolt jag är över dig! Jag sa ju att det skulle gå så himla bra min vän! Jag trodde på dig till 100%!

  Nu lägger du dig ner på soffan och njuter av den sista tiden som gravid!

  Kärlek

  Svara
 • Förresten.. fin du är i håret!!

  Svara
 • Underbart att allting gick bra hade inte heller trott annat.Du är enormt duktig vad du än tar dig för,mycket stolt över dig min vän.Nu får du ta dagen som den kommer och passa på och vila mycket innan liten kommer.Hoppas hon kommer till helgen;)känner det på mig faktiskt.Ha en fortsatt skön dag i solen och var rädd om dig.Puss o kram.

  Svara
 • Hej,
  vad skönt att allt gick bra!
  Kram

  Svara
 • Bra jobbat Hannah!Och vilken jättefin klänning! Härligt att ha det avklarat nu, ska bli jätteroligt att se resultatet på tv sen 🙂 Unna dig nu att koppla av i väntan på nya lilla älskingen. Sköt om dig! <3

  Svara
 • Gud så modig du är! Ngt sånt skulle jag aldrig våga mig på. Ska bli kul att se i höst. 🙂

  Svara
 • Du är modig! En annan hade svettats floder och darrat på läppen hi hi 🙂 🙂 Kram på er

  Svara