Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:20 | juli 2, 2012

Lite nytt

Hej min vän. Vilken vacker dag det har varit. Lagom varmt. Gillar när det blåser lätt så det inte blir så stekhett. Hur har du haft det?

Har varit i Täby och lämnat en lånebil. Har haft lånebil i två veckor nu efter att Peter råkade tanka vår diesel med bensin. Hm, inte smart 🙂

Liv väntar på sin lillasyster. Det är inte bara jag som tycker att hon gott kan skynda på lite grann.

Har köpt så fina skor från Filippa K. De korallfärgade beställde jag på Nelly.com och de vita köpte jag på FK-butiken. Rea och 50%. Fynd och glädje!

Liv fick ett sött lite längre linne från Malene Birger. Varje år gör hon en liten barnkollektion där delar av intäkterna går till Unicef. Det gillar jag.

Ljuvligt material och vackert puderfärgad.

Nu ska jag förbereda middagen.

Allt gott ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Lite nytt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fynd! Gillar de korallröda, lite kraftigare fina spännen!

  Svara
 • Jättesnygga skor.Du har en säker smak Hannah.Sött linne till en söt flicka;) Min dotter tankade också fel för ett tag sedan.Jag tror aldrig hon glömmer det om inget annat så glömmer inte vi andra haha.Räkningen från bilverkstaden var inte nådig.Smaklig spis och ha en skön kväll.Puss o kram.

  Svara
 • jag fyndade en beige lite finare klänning från FilippaK förra sommaren, 50% rea 🙂 love it! skorna var supersnygga 🙂

  Svara
 • Supersnygga skor du hittat! Supersött linne till Liv också och ännu bättre med den fina tanken bakom!

  Svara
 • Helt fantastik mysigt ni har det. Lycka till med allt nu Hannah. Blir jätte sugen på en till bebbe bär du visar så fina saker och magen 😉 Men 9:an får nog vänta lite på sej 😉 KRAM

  Svara
 • Super snygga skor, gillar mest de korallfärgade, gillar livs lite drömmande bort bild, så fin. Även de andra kortet på dig och William och Liv var fint, tror jag de han längtar till sitt NYA rum, vi har flyttat helgen som varit och jag har även jobbat, min sambo har fått slitit häcken av sig rent ut sagt, tapetserat två rum och flyttat helt själv , lite hjälp av mig har han fått givetvis, men hjälpen vi skulle ha på söndagen, blev inte som vi trott, den uteblev så han slet med vår stora soffa, tyckte så synd om honom, jag kunde ju inget göra, jag jobba 🙁 Tänk vad tiden gått kommer ihåg den dagen du skrev att du var så glad och har för mig du fått en paket också av Peter, ett par skor/stövlar om jag inte minns fel! Men i själva verket var du gravid och jag fråga dig lite på skoj, ngr månader senare så sa du ju detta 🙂 Nu är den lilla snart här och jag önskar dig all lycka till. Massa kramar från Kerra.

  Svara
 • Vi har alltid haft bilar som gått på bensin, tills för något år sen…och jag gjorde precis samma sak som Peter, av ren vana!
  Men fick en fyndig ”grej” som man sätter i tanken så man inte kan tanka fel, det är bara diselmunstycket som passar i den 😉
  Kanon bra!

  Svara
 • Det roligaste av allt är att Peter legat på dig om att inte tanka fel och så gör han det själv, hihi! 🙂

  Fina Livis, hon kommer bli en heartbreaker när hin växer upp den jäntan! 🙂

  Puss & Kram (tänker på dig hela tiden och undrar när bebis ska komma!)

  Svara
 • Så fin hon är Livan 😀 hon kommer bli en underbar stora syster!

  Kram L

  Svara
 • Blir lika förvånad varje gång jag ser Liv, hon har blivit så stor. Jag kommer ju så väl ihåg när du var gravid med henne.

  Svara
 • Är du på förlossningen Hannah ? Det var bara en känsla jag fick 😉 Puss o kram.

  Svara
 • Ja varje gång jag tankar tänker jag att jag inte ska ta fel :-)det är lätt hänt!!
  Förstår att ni väntar och väntar,,men helt plötsligt sä är lillasyster här, kommer blir supermysigt!
  Hade ingen aning om att Malene Birger gjorde en kollektion barnkläder,,skulle vilja ha ett likadant till min Fannie som snart är 6 år och perfekt när det går till välgörande!
  Nu väntar jag fika gäster ifrån min gamla mammagrupp!!
  Ha en skön efm och kväll!
  Kram kram

  Svara