Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | juli 3, 2012

Kaos

Hej min vän. Misstänker att du trodde jag låg på BB nu va? Men tyvärr, så är inte fallet 🙂

Har bara haft en hemsk natt, dubbelkollat magen och sedan försovit mig till ett möte och befinner mig just nu i ett hem som är mer ett kaos.

Förlåt, men nu har jag äntligen tid att skriva till dig.

Har haft så ont hela natten. Var helt säker på att förlossningen kickat igång och kände att det var dags. Har inte kunnat sova då jag var tionde minut fått ont och sammandragningar. Inte nog med det så har Liv drömt mardrömmar, skrikigt och fäktats i sömnen hela natten. Klockan sex på morgonen, när våra hantverkare kom, kunde jag äntligen somna innan vi for upp för att ”föda” och sedan tillbaka till sängen igen. Hade ställt klockan men vaknade inte, inte heller Liv. Mio var vaken men han ville låta mig sova när jag äntligen kunde sova. En god tanke men på fel dag.

Jag sov som en stock och vaknade med ett ryck. Samtidigt rullar Therese och Lina in på vår uppfart. Tejerna från sminkmärket Palina som jag ska ha möte med. De har dessutom kört hela vägen från Örebro.

Kastar mig upp och kommer ner till en plats som ser ut som en rymdbas. Vi har världens bästa hantverkare men så snabba trodde jag aldrig att de var. Hela undervåningen är klädd i plast och papp. Hade tänkt bjuda på kaffe och fika och sitta ute på altanen. Men fick snabbt tänka om.

Hm, vänta nu. Jag ska bara koka kaffe till mina gäster och ge barnen frukost.

Vi ska måla om i hela huset. Ja, varför inte? 🙂

Vi har ändå bott i en fullständig byggkaos så lite måla på det gör då inget. Vi har byggt om i några månader och nu börjar det äntligen bli klart. Imorgon är målningen klar så det går fort. Hatten av för PRIMA HEM. Första gången någonsin efter alla dessa år som vi är nöjda. Så många blåsningar vi åkt på och allt för många lata hantverkare som tar fikaraster konstant eller bara skiter i att dyka upp.

Killarna från Prima Hem har jobbat och kämpat dag ut och dag in. Är så tacksam att jag kan börja gråta. Rekommenderar dem till alla.

Jo, tillbaka till min morgon. Lina och Therese verkade ha tålamod och överseende med mitt totala katastrofala första intryck… hoppas jag i alla fall 🙂

Vi for ner på Våfflan och åt lunch (frukost för mig) och hade vårt möte. Mycket trevligt!

Nu ska jag försöka orka mig ner på badstranden med barnen för här hemma går det inte att vara och det är stekhett på altanen.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Kaos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch stackars dig! Låter som sagt inte som någon vidare bra start, men hoppas fortsättningen av dagen blir bätte.

  Skickar en stor styrkekram!

  Svara
 • Jo, jag började fundera på om det var en bebis på gång 🙂 Du stackare som inte får sova, hoppas snuttan bestämmer sig för att komma ut snart!
  Förstår att dagen började med kaos, stress och lite panik och Mio gullungen som bara ville att mamma skulle få sova 🙂
  Frukost/lunch/möte på ”Våfflan” lät ju inte helt fel ändå. Hoppas att dagen slutar lugnare för eran del och att ni får det skönt på stranden!

  Kram kram

  Svara
 • Efter regn kommer solsken Hannah. Det måste betyda att du får en toppenkväll 🙂 Kram

  Svara
 • oj, vilken start på morgonen efter en tuff natt! Renovering mitt i förlossningstider…blir ju säkert jättefint, ni är för härliga…Skickar styrkekramar och tror att lillsessan kommer innan helgen..

  kramar

  Svara
 • Vilken dag!!! Men snyggt räddat 🙂

  Svara
 • Vilken start på dagen Hannah.Jag hade världens magkänsla i morse att du var på förlossningen.Jag gissar på en liten bebis till helgen;) Så fint ni kommer få.Skönt och få det gjort innan liten kommer.Hoppas resten av dagen varit lugn och skön.Var rädd om dig fina.Puss o kram.

  Svara