Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:54 | juli 8, 2012

Det gick rätt fort ändå

God kväll min vän. Ligger i sängen och ska försöka sova. Det är så kvavt i huset efter dagens gråtunga väder så jag känner för att lägga mig ute på altanen. Kan knappt andas.

Dagen har varit tröttsam på något vis. Min kropp och själ har inte hängt med alls.

Har grejat med Williams rum. Flyttat in hans saker och börjat göra fint. Åh, han har varit helt yr av glädje. Nu ligger han bara och tittar och kan inte sova för att han är så glad. Vi har byggt ut så det är helt nytt och fräscht.

Imorgon är det dags att besöka min barnmorska Tina för sista gången innan förlossningen. Ska bli spännande.

Nu kan hon komma när som helst 🙂

Nu när jag väl är här så känns det som igår då jag berättade för dig att jag var gravid. Det har faktiskt gått rätt fort men nu känns varje dag som en vecka.

Sov gott.

All Kärlek ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Det gick rätt fort ändå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Följer din blogg slaviskt men har aldrig kommenterat. Kände dock att det är dags nu. För dagen du berättade att du är gravid, började jag läsa bloggen. Det var av en ren slump jag hamnade här och blev fast. Så jag har nu följt dig genom hela graviditeten och jag älskar din blogg och dig. Du känns så varm och mjuk men samtidigt crazy och busig 😉 Du har enormt fina barn och dom har en enormt fin mamma. Tack för att du är du och tack för att vi får följa med dig och din familj på era äventyr.

  KRAM Jessica 🙂

  Svara
 • Jag kan bara hålla med jessika, du har jättefina barn och vad spännande det ska bli och få se nya lilla bebisen! Tänk att du redan är i vecka 40! Spännande! Allt kommer att bli så himla bra 🙂
  Kram

  Svara
 • Du ska se att hon dyker upp nu när Williams rum har blivit klart också, ja den sista veckan och helst om man går över tiden är ju sååå långsam. Men snart är hon här som sagt och då VILL man att tiden ska gå långtsamt! hihi

  Vad roligt för William med ett helt nytt rum, förstår att han inte kunde/ville sova hehe

  kram påre!

  Svara
 • Jag vill bara tacka dig för att du är du.
  Du är en grym förebild för mig, och jag ser upp till dig.
  Jag blir så glad varje gång jag läser din blogg, och när jag ser dina bilder.
  Du gör så att jag vågar tro på mig själv, och vågar göra mer, du ger min den styrka jag behöver.

  Ville bara tacka dig så hemsk mycket.
  Hoppas allt är väl med magen, och att bebisen snart kommer.
  Ha en fortsatt trevlig morgon
  Kram Emilia

  Svara
 • De sista dagarna är hemska, både mentalt och fysiskt. Och jag har ” bara” gjort graviditetsresan 2 ggr, du är inne på din 4e. Jag hade nog inte orkat 2 ggr till. Men snart är det över och du får tillbaka din kropp igen.

  Svara
 • Ååh, Hannah snart sitter du där med en liten juvel och myser. Hoppas du slipper vänta för länge på ert lilla underverk.
  Ser fram emot att få se den nya lilla prinsessan.
  Ta hand om er och njut när det är dags. Kram från en stammis här på din sida.

  Svara