Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:06 | juli 8, 2012

Tröttdag

Hej min vän. Ingen bebis ännu. Har bara inte orkat öppna datorn. Är fruktansvärt trött och har inget kul att berätta eller visa dig.

Förlåt, men ibland har man sådana dagar.

En riktigt trött och tråkig dag.

Kanske piggnar jag till fram mot kvällen och kan visa lite bilder på Williams nya rum 🙂

All kärlek ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Tröttdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ibland har man sådana dagar.. Skönt kan jag tycka då man uppskattar de bra dagarna mer. 🙂 Just nu njuter jag i skuggan på altanen efter jobbet. Härligt med lite sol och värme!
  Många positiva tankar till dig!

  Svara
 • Hej Fina Hannah!! Vi har också en seg söndag.. Beror nog på vädret, skulle jag tro. Har en fråga ang denna fotograf du o Liv var hos o tog dem mkt vackra bilder på dig o Liv. Jag o min familj har länge velat ta riktigt bra o fina bilder på oss o vårat barn, men ej funnit någon bra o duktig fotograf, förren jag läste din blogg o blev genast intresserad av hon som tog dina bilder. Var har hon sin studie? Hur mkt kostar det att fota sig hos henne? Tacksam för svar! Tack även för en kanonblogg, följer den dagligen!

  Svara
 • Har du kollat länken som Hannah har skrivit i sitt inlägg, där finns kontaktinformation och prislistor 🙂 Bra priser och man kan visst få bilderna högupplösta guld värt 🙂

  Svara
 • Hej,

  Gå in på Therese hemsida rowasfoto.se. Där hittar du kontaktuppgifter och adress. Hennes studio ligger i Uppsala.

  Vad det kostar beror ju helt på vilken sorts plåtning man gör.

  Kontakta henne så får du rätt svar på allt 🙂

  Rekommenderar henne varmt.

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Sådana dagar har vi alla och det är tillåtet!! Hoppas du får vila ikapp dig och har en bra söndag!

  Svara
 • känner som du, bf på torsdag…. hoppas tidigare, gärna NU! fast man är helt orkeslös…

  Svara
 • Visst är man helt slut?! Men nu är det nära för oss båda.

  Lycka till 🙂

  Kram

  Svara
 • Det är helt ok Hannah eller egentligen inte hahaha.Skojar bara med dig.Här skiner solen äntligen och vi har 25 gr.men nästa vecka ser inget bra ut alls.Så det gäller att ta tillvara på dom korta stunderna med fint väder.Idag har vi varit på ytterligare ett barnkalas så nu är man ganska trött i huvudet och det känns som det är läge att slappa i soffan resten av kvällen;) Hoppas du orkar visa Williams rum senare,spännande.Ha en fortsatt skön och avslappnad Söndag.Puss o kram.

  Svara
 • Helt okej! vi alla har sådana dagar och vet hur du känner!
  Massa kramar till dig 😀

  Svara
 • Hej Hanna,

  Stackare, men alla har rätt till tråkdagar… hoppas måndagen blir bättre! : )

  Jag är gravid i vecka 16 med min första lilla bebis (längtar massor efter den lilla) och jag tycker att din mage ser så himla fin ut på alla bilder så jag undrar om du använder någon kräm/olja för att magen skall hålla sig så fin under hela graviditeten?

  Ps: min lillis kommer självklart också åka runt i en Joolz, såååå fina vagnar : )

  Kram

  Svara
 • Stort grattis till din bebis i magen!

  Tack 🙂 Jag har aldrig fått bristningar under mina graviditeter. Smörjer mig bara med vanlig hudlotion efter jag duschat.

  En kräm som jag vet är riktigt bra och skön är en för just gravidmage mm från Burt´s Bee.

  Lycka till.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Tack snälla för tipset! : )

  Kram Rebecca

  Svara
 • Sitter på Mallis och väntar spänt på bebis och måste logga in några ggr/varje dag för att kolla läget:) kramen

  Svara
 • Mhm, vet precis hur det känns. Idag är en riktigt seg dag. Men snart är den över och imorgon kanske blir bättre?

  Svara
 • Gokväll fina, ibland har man trött o downdagar, tillåtet! Jag ska njuta nu när jag börjar semestern imorgon, på torsdag flyr jag o sonen sverige till sol o värme, galet vilken sommar vi har, så instabilt. Spännande med bebisens ankomst, lycka till fina Hannah, 4:e gången gillt..kramar

  Svara
 • Styrkekram Hanna!
  Hoppas du haft en ok dag ändå. Snaaaaart är er prinsessa hos er.

  Hjärtekram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Läst din blogg sedan Liv föddes 🙂
  Vill bara skicka en stor lycka till kram, hoppas att du snart får hålla henne i famnen Och att allt går bra
  Kram Hanna

  Svara
 • Hej, här är jag barnvakt åt en liten bebis kille på 4 månader 🙂 ska vara det till imorrn, jätte kul. Hoppas du piggar på dig lite, men annars som sagt e det forstårligt varfor du är trött! vad kul och få se William ru´m 🙂 ps mitt tangentbord är kasst, ha overseende!! kram Kerra

  Svara