Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | juli 12, 2012

Efter regn kommer sol

Hej vacker. Här har det precis åskat och regnat något helt galet. Nu har åskmolnen skingrat sig och solen skiner igen. Mio och Liv är ute och plockar blåbär, William spelar fotboll och jag ska sätta mig och äta.

Har inga som helst hungerkänslor. Finns ingen varm mat som jag är sugen på så det fick bli en enkel sallad med fetaost och melon.

Har dille på isbergssallad. Kan knappra i mig ett helt huvud 🙂 .

Hasar mest bara runt här hemma i fisiga mjukiskläder och väntar.

Vad gör du?

Kram ❤

 


27 kommentarer27 kommentarer om “Efter regn kommer sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad gör jag? Väntar på dig Hannah.Väntar på ett inlägg att NU är det dax haha..Skämt åsido.Jag gör precis ingenting.Här skiner solen mellan regnskurarna.Vilken konstig Sommar vi har.Läste nu att det kommer inte bli bättre än så här heller men att vi skulle få en fin September och Oktober.Önskar dig en fortsatt bra dag.Puss o kram på dig.

  Svara
 • ja du hannah, jag uppdaterar sidan hela tiden och hoppas att ett inlägg ska komma där det står: HON ÄR HÄR! Hehe, nä men måste börja städa, har haft en VVS-gubbe här hela dagen och nu ser det ut som en svinstia 🙁
  Vädret är d samma här, ena sekunden är det sol och andra ösregn 🙁
  Kram på dig <3

  Svara
 • Jag hoppas att solen kommer efter regnet här uppe hos oss också för här är mest bara grått och blött 🙁 Mysigt för Mio och Liv att plocka blåbär, hoppas de hittar några och kanske får de med sig några hem om inte alla bären hamnar i munnen 🙂

  Här har det jobbats, näst sista dagen innan semestern drar igång. Under kvällen är det tänkt att det skall tränas, men vädret gör mig inte så sugen att ta mig ut 🙁

  Ha en bra eftermiddag!

  Svara
 • Äter glass på våfflan hos nga nyinflyttade vänner i Sigtuna. Vackert här!
  Inget sug på mat, då är det dags snart!:) all lycka till!!

  Svara
 • Här störtregnade det och åskande precis när jag skulle ut och springa så jag fick helt enkelt vänta tills det slutade. Annars väntar jag på ett inlägg från bb 😉 Hoppas hon kommer snart och att du mår bra idag!
  Kram

  Svara
 • Hej hannah, följer med spänning hur du har det. Kom just från bm som tror att det börjar närma sig för mig nu. Vår lilla kille har fixerat sig och öm i bäcken, rygg och dålig i magen. Trodde inte jag går över mitt bf 14 aug. Massa sammandragningar o mjölksyra så fort jag reser mig upp. Riktigt skitnatt så nu har jag sovit en timme, välbehövligt. Ha en fin dag.
  Kram gisse

  Svara
 • Är just hemkommen från en fika med en vännina och värmer middagen. Måste titta in och se hur du har det innan kalopsen är klar*L*
  Regn har vi haft här oxå,men ingen åska….Blir en lugn hemmakväll här bara och njuta av lugnet
  Kram till dig

  Svara
 • Jovars,är på benen igen och jobbar i butiken vilket för tillfället är tråkigare än tristast…så jag kollar in här mest hela tiden för att som alla andra nyfikna få en lägesrapport:)

  Tänkte just samma tanke som angel19…det är förmodligen närmre än du anar.
  Åh,jag vill oxå föda barn!

  Kramar M

  Svara
 • Har precis varit på promenad med min son. Vi blev så dästa efter middagen så vi ville röra på oss lite.
  Nu är det dax för efterrätt, glass.

  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Har massor att göra på jobb inför semestern som är näääära nu 🙂
  Ska bara va hemma och ta det lugnt med barnen, inget planerat.
  Ska bli skönt.

  Lycka till nu! Du fixar detta galant!
  Kramen 🙂

  Svara
 • Hej Hanna,
  Jag följer din blogg och inspireras av ditt mysiga familjeliv. Är själv gravid med första barnet. Du är så avslappnad i förhållande till din graviditet tycker jag. Så härligt att se! Sjäv är jag nojjig för allt…
  Skulle gärna vilja kunna njuta av en sallad med oroar mig hela tiden för att den inte ska vara sköjd ordentligt och att det kan vara toxoplasma i den. Hur tänker du där?
  Kram Anna

  Svara
 • Hej Hannah!!!
  Har varit usel på att skriva till dig 🙂 men läser d gör jag. Tycker om din blogg mycket. Vi har barn i samma ålder/åldrar min äldsta dotter är född mars 09 och min yngsta dotter är född mars 2012 🙂 lite roligt att båda våra flickor kommer att vara födda samma år. Vill bara titta in o önska dig en trevlig sommar och att jag tycker att du är en väldigt vacker (snart 4 barns mamma) 🙂 tösen tittar säkert ut senast imorgon kväll 😉 he,he ha det bäst!!!! massa kramar till dig vackra tjej//Petra.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Själv har jag nu kommit hem efter några dagar på BB till följd av att det bidde ett kejsarsnitt (denna gången med)! Är lite trött, men är så otroligt skönt att vara hemma i hemmets ”lugna vrå”…
  Nu väntar jag bara på dig och få se er lilla prinsessa, själva fick vi en liten prins denna gången! 🙂 Så söt när han ligger o sover här i mitt knä….
  Ska bli spännande att se när er tösabiten kommer!
  Mellan Liv och vår dotter skiljer det nog bara någon månad (A är född 26 maj) och nu så får vi se hur många dagar det blir mellan er tjej och vår lille M)

  Kram och all kraft och lycka för det som ligger framför! 😀

  Svara
 • Snart så, snart kommer hon 😉 Blir lite avis 😉 Själv kollar vi Sommar med Ernst med en liten son på 10 månader i famnen som väääägrar sova!
  Stor Kram <3

  Svara
 • Jag vill bara ge dig en stor kram och ett lycka till när det väl är dags! Kram kram

  Svara
 • Önskar dig all lycka till vackra du!
  Hoppas hon behagar komma snart ditt lilla flickebarn, vi är nog många som går runt och tänker på dig just nu 😉

  Följ gärna min blogg om småbarnsliv i radhus
  http://www.livetighettot.blogspot.com

  Kram!

  Svara
 • Hoppades på att hon skulle komma i dag, på min födelsedag :)..
  Kram

  Svara
 • Go kväll! Ville bara önska lycka till inför kommande förlossning. 🙂 Det fixar du galant! Stor kram Jessica

  Svara
 • Jag har oxå dille på isbergssallad! Gravidnoja? Är gravid i v 30. Har precis varit hos nagelteknologen o piffat naglarna. Denna gången blev dom rosa/lila/snäckskal/glittriga jättefint! Alla lyckönskningar till dig och din familj >3 /Lisa

  Svara
 • Du är vacker som en dag och man kan inte se på dig att du är precis i slutskedet av en graviditet! Jag håller tummen för att den lilla snart vill komma ut och träffa er! Kram Helena (som läst länge men först nu på morgonen fått tummen ur att bli medlem så att jag kan kommentera… Det kan ha att göra med att vi åker på semester i morgon och jag har tusen saker att göra, då brukar jag nämligen vara bra på att göra massa annat ;)!)

  Svara
 • Igår hade jag två vänner på besö9k, en på fm oh en på efm, har ju flyttat så de var därfö9r de kom och kikade och var nyfikna, av min kompis Sofia fick jag en fin blomma och choklad från åre 🙂 så de var en trevlig dag. har lite kvar att fixa i lght, men tar de nä jag kommer hem från Gotland, åker dit på mån , sen ska jag vänta in min brors tjej som ska bebis nästa vecka 🙂 Idag ska jag passa en 1 åring. Vi ska ha pannkakslunch med 2 andra mammor jag och Filippa på stora lekplatsen hos oss, ska bli kul 🙂 hoppas allt gått bra , kanske ligger du just nu och gosar med bebis….kram till dig och resten av familjen!

  Svara
 • Godmorgon! Drömde i natt att lillan kom ut 🙂 var tvungen att gå in här o kika när jag vaknade om det var en sanndröm 🙂 förlossningen gick snabbt och smidigt så nu vet du vad du har att vänta 🙂
  Hoppas att värkarna kommer åter snart. Vet hur det är att vänta och vänta och vänta. Önskar en solig och skön dag!

  Svara
 • Kanske är det på gång nu…..?
  Lycka till med allt!
  Kram

  Svara
 • Hade varit coolt om lilltjejen föddes fredag den 13:e. Då hade det blivit till en turdag istället! 🙂

  Svara
 • Isbergssallad är så gott. Ruccola, bland, roman i all ära men isbergssallad är mumsigt. Testa att gör en ranchdressing på buttermilk till, mumma! Följer dig med spänning inför att bebben som snart kommer. Lycka till och tänker på dig! kram towe.

  Svara
 • vad tyst Hannah är hon brukar ju uppdatera om dagens händelser ganska tidigt kanske lill tjejen är på G nu

  Svara
 • Jobbigt att behöva vänta så länge. Men, men – den som väntar på något gott! 🙂 Hoppas allt går bra, ser fram emot att få se det lilla underverket!

  Svara