Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:17 | juli 15, 2012

Zoo

God morgon min vän. Hoppas allt är bra. Då var det söndagen den 15:e, en dag över BF och ingen bebis. Mår i alla fall bra trots sömnlösa nätter, så jag ska inte klaga.

Igår hade vi en familjedag och kväll.

Det var inget vidare väder men så fort solen tittade fram gick vi ner till stranden. Väl där kom molnen och skymde solen och värmen försvann, men barnen badade ändå och vi frös och huttrade.

Vi behöver inte besöka något zoo för det har där på stranden precis nedanför vårt hus.

En liten ankfamilj och ett riktigt vidrigt djur fick barnen att glömma kylan.

När jag satt och tittade på barnen som badade såg jag i ögonvrån hur det rörde sig vid min fot. Jag kände hur något tittade på mig. När jag tittar ner rycker jag till för där ligger en orm, precis vid mina fötter, och stirrar på mig. Den blev nog lika rädd som jag för den stack iväg illa kvickt.

William var snabbt framme och tog en bild med sin mobil.

Alla sover och lär nog göra det några timmar till. Det är väl dags för mig att gå ner och äta frukost i min ensamhet för jag har inte kunnat sova sedan strax efter fem imorse.

Hur ser din dag ut?

Stor Kram ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Zoo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh fy vad obehagligt. Jag har inte många fobier eller dylikt, men ormar tycker jag är vansinnigt läskiga. Det riktigt kryper i mig av bilden. Var det åtminstone en snok? De är ju i allafall ofarliga. Den såg lite gul ut på huvudet… Idag blir det äventyrsbad! KRAM

  Svara
 • Jag ska gå upp nu och göra mig iordning för att möta min syster. Vi ska ta en lång morgonpromis och se äta frukost tillsammans. Mannen & yngsta dottern är i Årsta Havsbad, äldsta dottern åkte precis nu på sportläger. Så jag är alldeles solo idag… förutom hunden då ;-).

  Lycka till med BF.

  Kram
  Lindha

  Svara
 • Jag har gått 6 dagar över idag, oxå svårt att sova, men mår i övrigt helt ok…

  Igår planerades en söndag full av aktiviteter, jag har typ lovat Skansen eller liknande. Trodde väl i min enfald att lite planer kanske skulle få bebben att titta ut i natt, men men, nu e det bara att bita ihop o utsätta fogarna för lite påfrestning 😉

  Lycka till o hoppas du slipper gå över lika mycket som jag, blir väl igångsättning nästa vecka eller veckan därpå…

  Kram

  Svara
 • Å fy fasen, jag verkligen hatar ormar! Inga roliga djur.

  Hoppas på en solig dag idag (hoppet överger mig aldrig haha) för vi ska till Vallarna och kolla på Campa i Klaveret. Det ska bli härligt att få skratta av sig rejält i eftermiddag 🙂

  Kram Lotte

  Svara
 • hej fina!hua för ormar..tur den gav sig av.Sänder sol o värme till er i sverige.

  kram

  Svara
 • Åhhhhh fyyyy förr!! Jag är livrädd för ormar så jag hade flygit upp där i från…!!
  Nu kan hon komma vilken dag som helst går in och tittar här i mellan åt späännande spännande :))
  Ha en underbar dag!! kram

  Svara
 • Men IIIIIIIIIIIIIIIIIH, jag hade dött! FIJ I FAEN alltså vad läskigt. Usch…

  Vad mysigt med en tur ute sådär. Vi var på Furuvik hela dagen så nu har vi fyllt ”skitluktande kyffen och petande sig själv i stjärten djur” kvoten för några veckor. Planerar Kolmården senare också. 🙂

  Tänker på dig min vän! ♥

  Puss

  Svara
 • Hualiga mej !!! Fy så otäckt en orm så nära alla barn o dej me såklart . Usch va den farlig ?

  Håller tummarna för att lillasyster tittar ut snart så du e piggare kram kram

  Svara