Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:28 | juli 27, 2012

Inte idag, men imorgon

God fredagkväll min vän. Hoppas att DU mår bra, är vid gott mod och njuter av solen, värmen och livet.

Jag är kvar på sjukhuset men fick fyra timmars permission idag i det fina vädret. Läkarna vill ha kvar mig ett dygn till för min infektionsnivå är fortfarande hög. Det går åt rätt håll men de vill att jag får i mig några fler doser av antibiotikan intravenöst eftersom den ger bättre effekt. Jag vågar inte riskera något så jag stannar så klart kvar. Efter snart 10 dagar på sjukhuset gör ett extra dygn inte mycket. Nu hoppas jag att mina värden är bättre imorgon så att jag får åka hem. Håll tummarna!

Liv förstod och vi bestämde oss för att ha tacokvällen imorgon istället och mysa som tokar. Marianne har kommit upp från Skåne så det går ingen nöd på Liv. Hon älskar att vara med sin farmor och de har hälsat på här på sjukhuset för att fylla bebis-gos-kvoten 🙂

Infektionen orsakas troligen av stafylokocker. De vet fortfarande inte varför men efter alla stick (ser ut som en nåldyna), stygn och sår här och där på kroppen så har de väl hittat in och härjar runt i min kropp. Jag var nog väldigt mottaglig efter förlossningen och durapunktionen. Men nu har vi börjat få bukt på skiten och det är det viktigaste.

De två och en halv dagarna som jag hann vara hemma har jag lite bilder ifrån. Jag låg mest bara i sängen men på tisdag förmiddag var jag uppe en liten stund.

Efter Williams födelsedagsmiddag lät vi bordet vara kvar i sovrummet. Det var mysigt att kunna fortsätta äta frukost och middag tillsammans trots att jag låg i sängen. Kolla bara in det här trevliga frukostsällskapet.

Liv har så många jämngamla kompisar på vår gata. Emilia är en av dem och de har lekt varje dag. Pojkarna är iväg på deras två pappa-sommar-veckor så det är tur att hennes vänner är hemma.

Jag var så pass bra innan jag blev sjuk igen att jag tog mig ner på nedanvåningen och låg i soffan istället. Mina älskade Gunnar, mamma och Isak kom och hälsade på då.

Äldsta och yngsta barnbarnen. Kusinerna Isak och Vida ❤

Vida har också hunnit sova i sin nya, fina vagn ute på vår solvarma terrass. Hon trivdes 🙂

Kolla så snygg!

Det går att lyfta upp tyget på suffletten så det kommer in bra med luft varma dagar.

Skyddad från äckliga flygfän kunde hon sussa sött. Zzzzzzz.

Nu ligger jag i min sjukhussäng och ska titta på film på datorn. Peter och Vida ligger och myser i sängen bredvid mig. Peter har varit ett sådant fantastiskt stöd denna tid. Löftena ”i nöd och lust” som vi givit varandra uppfylldes. Han har gjort allt för mig. I mina mest ovärdiga stunder var det jobbigt men på något vis kom vi ännu närmare varandra. Han har inte bara tagit hand om mig, hjälpt mig att bli ren och lugnat mig när jag varit nära att fullkomligt bryta ihop utan också tagit hand om lilla Vida. En stor, varm och underbar kärlek som jag önskar att alla fick uppleva.

Kärlek!

Vida är oerhört lik Liv. När hon föddes var det som om jag födde Livs tvilling tre år senare 🙂 Men jag kan tycka att hon har liiite mer av mig.

Nu är det filmtajm.

Glöm inte bort att Du är värdefull.

All Kärlek ❤

 

 


96 kommentarer96 kommentarer om “Inte idag, men imorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så skönt att få läsa att det är lite bättre ♥ Håller tummar o tår för att ni får komma hem imorgon.

  Jättehärliga bilder på er alla 🙂

  Svara
 • Hoppas verkligen att du får komma hem i morgon och att du mår bättre snart. Det var ju ingen mysig början du/ni fick. Ska själv få nr 4 om knappt 9 veckor (hoppas det blir av denna gång,haft 2 senare missfall innan). Önskar dig all lycka och bättring! Kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Åh vad roligt att höra att Du känner dig bättre! Usch stackars dig som inte mår riktigt bra! Krya krya på dig!

  Du verkar vara en så go och varm människa,dina nära och kära måste vara lyckliga som har Dig!
  Önskar Dig en god natt och hoppas att imorgon blir dagen då du får komma hem!
  Kram Carolin.

  Svara
 • Liv är verkligen en kopia av sin far!! 🙂 🙂 inte illa alls, men för jämlikhetens kull, så kan ju lilla Vida få bli mors avbild!! 😉
  Styrkekramar i miljoner♥ /Lena

  Svara
 • Fantastiskt med villkorslös kärlek! Underbara bilder.
  Krya på dig fina Hannah, tänker på dig!

  Svara
 • Åh vad glad jag blir att höra att det går åt rätt håll Hannah! Jag håller ALLA mina tummar och tår för att proverna visar bra svar imorgon och att du får komma hem och påbörja livet hemma med fina lilla Vida ordentligt. Det viktigaste av allt är att du blir frisk och jag hoppas så innerligt att du får bli det snart!

  Vilka fina bilder på dig, dina kära och den ursnygga vagnen, verkligen en godbit den också!

  Ha det så bra du bara kan med din kärleksfulla man, ditt fina, minsta barn och film i sjukhussängen. Imorgon väntar en dag då du förhoppningsvis får komma hem 🙂

  Kram kram

  Svara
 • Skönt att det äntligen går åt rätt håll!
  Stor kram.

  Svara
 • Gott! Härligt att läsa om att er kärlek växt till varandra! Kärleken är det som blir större ju mer man ger av den…

  Svara
 • Kraaaaaaaam

  Svara
 • Tänker på dig/er varje dag och är inne och läser och hoppas varje gång jag ser ett nytt inlägg att du har fått komma hem. Känns alltid i hjärtat varje gång man läser om tjejer som har råkat ut för olika händelser under förlossningen och hoppas alltid att det går bra till sist. Jag önskar dig och din fina familj en underbar sommar tillsammans. Inte lång tid kvar nu innan du också får njuta av den!
  Du är så stark och det är så otroligt att läsa om din resa! Att detta händer!!??

  Skickar många styrke kramar till dig!
  /Rebecca

  Svara
 • Vad skönt att det är på bättringsvägen!! Söt som en docka är hon lilla Vida…

  Du är väldigt stark!! Hoppas nu att allt blir bra, så ni får åka hem och mysa! Det är du verkligen värd.

  Ta hand om er. Kram

  Svara
 • Jag älskar din blogg och hur du skriver men din man är jag ett mindre fan av. Hans twitterinlägg gör mig arg och ledsen. Det har du väl kanske inte läst men han dissar sjukhuset och vi som jobbar på sjukhus för kommun och landsting är det inte kul att läsa.
  Han har fått en del kritik där men har bara verkar rycka på axlarna.
  Iallafall så tror och hoppas jag du blir kry igen. Kram

  Svara
 • Hej,

  Jag kritiserar absolut inte sjukvården generellt utan väldigt specifikt. Det är en läkares fel/skuld att det som hänt har hänt. Förstår att när människor utför ingrepp kan saker gå fel men för det tycker jag inte att det är godtagbart och det gör inte sjukhusets personal heller. Att läkaren dessutom var otrevlig och den enda av SAMTLIGA inom sjukvården som inte i ord uttryckte att det som hänt var olyckligt gör mig inte mer positivt inställd till denne.

  Vi har varit i kontakt med väldigt mycket personal som givit oss olika besked vilket varit påfrestande. Har haft fantastiska sjuksköterskor/undersköterskor/barnmorskor/läkare/överläkare men det har varit en tuff tid. Jag anser mig ha rätten att kritisera den person som utförde ingreppet men det har jag inte ens gjort så jag har inte hängt ut någon.

  Om jag sedan ironiserat över mat, små tv-apparater och liknande så är det inte för att kritisera personalen. Än mindre se ned på någon. Jag skriver twitterinlägg som saknar politiska budskap eller med uppsåt att provocera. Det är korta tankar och de flesta är inte så allvarliga vilket jag tror att de flesta förstår.

  Så för att förtydliga, jag kritiserar inte sjukvården eller dess personal generellt. Vi har haft fantastisk personal. Att jag sedan har åsikter om läkaren som utförde ingreppet och sättet, eller bristen, hur behandlingen kommunicerats gör att jag anser mig ha rätten att tycka till. Jag, min fru och personalen är trots allt de enda som vet vad som egentligen hänt även om näthatare (kommentarer på Aftonbladet) och andra anser sig ha rätten att uttala sig på nedvärderande sätt utan någon som helst form av fakta.

  Gällande kritik på Twitter så är det en person som reagerat (du kanske?) i text för jag anmärkte på att tre läkare gav tre olika svar. Jag jämförde då läkare med SMHI och antydde att båda gissade när de uttalade sig. Tror även där att de flesta förstod ironin men eftersom alla inte gjort det så ber jag mer än gärna om ursäkt till all sjukhuspersonal och landets meteorologer. Jag tycker ni gör ett strålande jobb även om jag i ärlighetens namn tycker SMHI verkar gissa en hel del 🙂

  Med vänliga hälsningar,

  /Peter

  Svara
 • Hej, nej det var inte jag, jag skrev ett inlägg men kände att det skulle ge nått, jag ramlade över ditt twitter via aftonbladet.

  En durapunktion är en olycklig komplikation men en risk som sker vid ryggbedövning som vid vilka andra som helst ingrepp. Med tanke på allt som kan hända vid en förlossning så hade ni tur. Jag ser dagligen på mitt arbete små nyfödda som är mellan liv och död, och det är Ingens fel!

  Du har ju redagn kritiserat personen om ingreppet eftersom du skuldbelägger en person över något som faktiskt är en risk, en av många vid denna och andra behandlingar. Jag förstår att man tar avstånd när du har en sådan inställning till vård och vårdarbete.

  Att ironisera sjukhuset är att ironisera personal och ironisera det arbete de gör på sjukhuset, och alla sjukhus, och även på mitt.
  Uppskatta det du får. Hade du varit i ett annat land hade kostnader och dina rättigheter sett helt annorlunda ut.

  Ha du din rätt att tycka men läs på först och ha förståelse. Vill du uppfattas som med dina korta tankar, ge en tanke till personalen som jobbar med allt det som du klagar på och det som nu har varit ”bra”?

  Om du tycker att en personal inom vården inte gjort sitt arbete så skriv en anmälan. Du är inte en snäll person bara för att du inte hängt ut någon, det vore omänskligt. Du hänger ut hela sjukvården,
  men mest av allt hänger du ut dig själv.

  Värken kommer gå över, Infektioner läka och Ett vanligt liv för Er igen. Men på sjukhusen finns människor som aldrig får en vanligt liv igen, om de ens får behålla sitt liv.

  Mvh Dova

  Svara
 • Om jag är helt ärlig så förstår jag inte din starka kritik. Att ta korta tankar om tv-apparater och mat på Pressbyrån till att jag kränkt hela vårdyrket är för mig så långsökt. Jag inbillade mig att de som läste min Twitter kunde skilja på allvar och tankar om bl a just tv-apparater. Så är tydligen inte fallet vilket jag beklagar.

  Det enda jag anmärkt på är sättet ärendet hanterats och det har du ingen som helst möjlighet att ifrågasätta då du inte är insatt i all fakta. Vidare är det intressant att jag ”hänger ut hela sjukvården” för att jag inte är positivt inställd till personen som utförde ingreppet. Både ur ingreppets vinkel men framför allt den sociala förmågan att hantera den. Hur kan det vara att hänga ut hela sjukvården? Och hur kan du skriva att du ”förstår att man tar avstånd när du har en sådan inställning till vård och vårdarbete.”? Du känner inte mig eller är insatt i vad som hänt dessa 10 dagar på sjukhuset.

  Vi har haft, och har, fantastisk personal och jag har inte sagt ett nedvärderande ord om dem som individer. Jag har däremot tankar till kommunikationsprocessen och den är du inte insatt i.

  Att du sedan säger att vi har haft tur är så befängt att jag inte ens vill bemöta det. Tur? Ja, vi har olika syn på ordet.

  Finner det otroligt intressant att man tydligen måste klä hela vår historia i ett rosa skimmer. Överläkaren säger att det är dåligt skött men du som sitter på läktaren och saknar fakta anser dig ha rätten att säga hur jag ska känna och tänka men framför allt vad som har hänt.

  Och givetvis finns det de familjer som har det mycket värre än oss. Det är jag ödmjukt medveten om. Att ta diskussionen dit känns, i min värld, väldigt irrelevant då min ”kritik” varit ironi om tv-apparater och mat. Det är ganska långt från kritik mot hela sjukvården. Tror du att jag på allvar förväntade mig 60 tums plasma-tv och oxfilé? Eller fanns det kanske en gnutta ironi som inte gick ut på att jag avskydde svensk sjukvård? Ska hela sjukvården tabubeläggas så att ingen ska ta illa upp när det skojas om saker på sjukhuset som inte ens berör själva vården?

  Försök läsa vad jag skriver istället. Jag har otrolig respekt för all vårdpersonal och sjukvården generellt. Däremot har jag synpunkter på vårt specifika fall och det har du svårt att ifrågasätta då du inte är insatt i vårt specifika fall.

  Med vänliga hälsningar,

  /Peter

  Svara
 • Gud så underbara bilder. Jag blir helt rörd <3. Hoppas du får komma hem imorgon och slippa åka tillbaka till sjukhuset för gott. Du är en så stark och fantastisk kvinna. En riktig förebild till en tonåring som mig. Att man kan göra allt man vill, man ska tänka positivt. Jag älskar din blogg. Du är makalöst underbar. Grattis till dig och din underbara familj <3

  Svara
 • Ååå såna söta flickor ni har och världens finaste Hannah
  bli frisk nu.
  Kram i massor till er

  Svara
 • Hej Hannah!
  Håller tummarna hårt för att du ska få komma hem imorgon. Jag och min syster använder ofta uttrycket ”what doesn’t kill you makes you stronger”, sen hon för ett halvår sedan var så nära att mista sin man och pappa till deras två barn i en olycka. Kärleken och livet blir så mycket starkare när man sen väl kommer på fötter igen =).

  Håller tummarna för dig!
  Kram Lindha

  Svara
 • Skönt att det går åt rätt håll. Du (och din blogg) känns så varm och vänlig. Som balsam för själen.
  Nu håller vi alla tummar att tillfrisknandet går snabbt.
  Kramar!

  Svara
 • Finaste finaste Hannah med den finaste familjen!! Världens bästa make som ställer upp i ”nöd&lust” & världens finaste lilla Vida! Vilken lycka i all denna olycka!!

  Massor av lyckönskningar inför morgondagen! Ska hålla alla tummar & tår & be en bön för att du får åka hem imorgon!!!

  Svara
 • Hej vännen!!

  Kikade in här och såg att jag helt missat att du har fått ditt lilla vackra hjärta nu! Då underbar och ljuvlig hon är. Stort grattis till er! Har förstått att du inte har haft det lätt efter förlossningen men med så många underbara människor och kärlek omkring dig kommer du repa dig snart! Finns inget starkare än kärlek och det har ni så mkt av! Hoppas att vi ses snart igen! Önskar dig all styrka! Du är bara bäst! Tusen varma kramar till dig! / dinara

  Svara
 • 🙂 Hej Dinara, 🙂

  Vad har hänt med din fina blogg?

  Saknar den…kan du inte börja blogga igen? 😉

  Kram
  Enigma

  Svara
 • 🙂 Hej Dinara, 🙂

  Vad har hänt med din blogg?

  Saknar den…kan du inte börja blogga igen? 😉

  Kram
  Enigma

  Svara
 • Underbart att se att kärlek finns i nöd & lust! Ber för att ni snart ska få njuta i lugn och ro utan all smärta och baciller snart!! Kramar

  Svara
 • Så skönt att du är omgiven av så mkt kärlek. Kram o krya på dig! //Ulrika

  Svara
 • Blir alldeles tårögd av att titta på bilder och läsa dina inlägg… Ni är en fantastiskt fin familj. Peter verkar vara hur toppen som helst och vilken papparoll han har/tar, även till killarna. Barnen verkar så himla rara och fina, något de uppenbarligen ärvt av sina föräldrar. All lycka, så håller jag och många andra tummen för att du är på benen omedelbums. Kram

  Svara
 • Grattis till lilla Vida och Krya på dig
  Kram
  Ewa

  Svara
 • Grattis till lilla Vida och Krya på dig ,tack för en bra blogg
  Kram
  Ewa

  Svara
 • Det är så skönt att höra att du mår bättre! Hoppas du får komma imorgon!

  Svara
 • Förstår att det känns hemskt, tråkigt, orättvist och tröttsamt att det inte tar slut. De första dagarna i varje barns liv är ju så oerhört värdefulla, speciellt för oss föräldrar, och man vill fylla dem med vad man själv väljer. Speciellt när det finns syskon, då vill man verkligen vara med familjen så alla får hitta sina ”nya” roller. Samtidigt får ni ju på detta sätt så mycket odelad tid med Vida, om man nu ska försöka se något positivt. Och i det långa perspektivet är ju denna tid väldigt liten, och det viktigaste för Vida och dina andra barn är ju att du blir ordentligt frisk. Så, keep on fighting, så är du snart hemma och på benen igen! Håller tummarna för att det blir redan imorgon!

  Kram

  Svara
 • Vilka fina bilder på familjen! Skönt att du verkar vara på bättringsvägen och snart får åka hem igen 🙂

  Svara
 • Kära du, kul att det går framåt för dig.Tack för bilder av din fina familj-
  I morgon är du hemma hos familjen, önska rer all lycka i livet.
  Kram Anna.

  Svara
 • Så kul att höra ifrån dig igen redan!
  Hoppas du mår ännu lite bättre imorgon!
  Fina bilder på pappa och dotter!
  Många kramar

  Svara
 • ååh va bra att det går åt rätt håll!!!

  underbar vagn, skulle vilja ha en sådan, men har inte råd till ett av hjulen ens =(
  sista o fjärde barnet inväntas om ca 98dgr =) …. trist att vagnarna ska vara såååå dyra, ta bara boogaboo (stavning) 10lax? för en barnvagn? det är ju vårat boende en månad =)

  Svara
 • Åh Hannah du är så himla fin! Grattis till hela familjen! Håller tummar att du får komma hem snart. Styrkekramar

  Svara
 • Så himla skönt o höra att du är på bättringsvägen, äntligen!
  Du och Peter är så himla fina med varandra och man ser verkligen på er att ni är starka och kärleksfulla tillsammans. Ni är verkligen gjorda för varandra.

  Jag har ju inte blivit lugnare till min egen förlossning efter att ha läst om hur det gått för dig men jag längtar verkligen efter att gå gossa lite bebis nu. Eran Vida ser så himla fin ut, en riktig liten prinsessa =)

  Stor kram till dig Hannah!

  Svara
 • Va underbart att det går åt rätt håll! Hoppas verkligen du får komma hem imorgon! 🙂
  Här tittar vi på OS invigningen. Otroligt maffigt att se! Blir helt rörd, men så är jag ju blödigare än blödigast! Haha!
  Kram på dig!

  Svara
 • Vad fin hon är er lilla tjej. Hoppas verkligen att allt ser bra ut i morgon så att du får komma hem! Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah, jag har varit riktigt orolig för dig, men nu håller jag tummarna hårt hårt att dina värden är bättre imorgon. Underbart du skriver om din Peter, förstår att ni är väldigt lyckliga ihop. Ni passar verkligen ihop, ni är ett ursnyggt par, med ett vackert inre, som är det allra viktigaste. stort lycka till hela familjen o fortsätt ta hand om varandra på ert fina sätt.

  Svara
 • :’) störst av allt är kärleken! <3

  Svara
 • Man blir alldeles varm i själen när du beskriver kärleken mellan dig och peter❤
  Hoppas verkligen att proverna imorn visar vad som vart felet…lider verkligen med dig..
  Hon är verkligen jätte söt er lilla Vida en kopia av lilla Liv

  Svara
 • Jag förstår vad du menar med att ni kommit närmre varandra,när vi förlorade vårat barn i femte månaden,vändes vår värld upp och ner,20 och 23 år gamla,dom tog oss inte riktigt på allvar på sjukhuset känns det som,och hela den här händelsen har ändrat och format om oss och vi kommer aldrig kunna ta något för givet längre. kom vi närmre varandra efter att ha sett varandra så långt ner vi någonsin varit. Nu har vi två underbara barn och man försöker ibland påminna sig,när dom gör en arg,om när man var längst nere på botten.hoppas allt blir som vanligt igen snart! Kram

  Svara
 • Håller tummarna så klart!! Kram

  Svara
 • Åh jag säger som min lilla Clara brukar säga hennes bror har lärt henne det…. ”asså shit” (hmmm undra vad förskolepersonalen tycker om det!!! Men ”asså shit” vad gudomligt söt Livis är 😉 Första bilden är ju helskön 🙂 Jag håller verkligen tummarna att du får komma hem å njuta med familjen snart! Åh all kredit till Peter som verkligen stöttar å ställer upp på dig! Stor krya kram!!!

  Svara
 • Hoppas att ni får komma hem imorgon och mysa ordentligt!
  Kram till er!

  Svara
 • Man blir så berörd av din blogg. Så mycket fint du skriver om fin familj. Många kramar till er 🙂

  Svara
 • Mysigt.

  Svara
 • Mysigt

  Svara
 • Åh vad skönt att du är lite bättre. Kramar och pussar

  Svara
 • Vilken fin familj ni har och då menar jag även far/morföräldrar och kusiner <3 Hoppas nu ni får bukt på infektioner! Kram på dig fina Hannah!

  Svara
 • Jättefina bilder! Önskar att du blir bra nu så du kan börja njuta ordentligt av din fina familj. kram

  Svara
 • Vilken fin familj ni har och då menar jag även far/morföräldrar och kusiner <3 Hoppas nu ni får bukt på infektioner! Kram på dig fina Hannah!!

  Svara
 • Det är detta livet handlar om! Nära och kära och kärlek! Krya på dig, Hannah!! Du är snart på benen igen! Kram!!

  Svara
 • Vilka fina bilder Hannah!! Liv ser ut som en liten primadonna i morgonrocken och det kan inte finnas någon som ser så fräsch ut som DU fast du har mått så dåligt!!!
  Hoppas att allt blir bra snart, tänker på er ofta! Vida ser så gosig ut. Jag blir riktigt bebissugen nu… 😀
  Krya på dig!!
  Stoooor kram

  Svara
 • Fy för detta tråkiga och plågsamma efterspel! Nu när allt jobbigt och ont borde vara över och allt ska vara bebismys och gos… Hoppas på snabb bättring och att du ändå är vid gott mod! Stora kramar till er alla!

  Svara
 • Fina Hannah, håller tummarna på att du får komma hem imorgon istället. Visst är det härligt med sån kärlek, man ser på Peter att han är en fin människa som sätter sin familj i första hand. Vila och var rädd om dig, kramis

  Svara
 • Åh, vad fina bilder på Peter och Vida 🙂
  Skönt att höra att du har en så underbar man Hannah! Kärlek…. 🙂
  Hoppas och önskar att du är bättre så att du får komma hem.

  KramKram

  Svara
 • men så fina ni e på korten

  a du så skönt att du har honom e n så go kille som hjälper till och ställer upp guld värt en ssån som man är rädd om

  Stort krya på dej och håller såklart tummarna föra att värdena e bättre i morg natti kram

  Svara
 • Åh Hannah vad skönt att läsa, då håller jag tummarna och allt annat man kan hålla för att du verkligen får komma hem imorgon. Du och Peter har verkligen något fantastiskt tillsammans och det känns fint att läsa om det. ♥
  Vet du, idag har jag faktiskt njutit av livet. Åkte till Varberg och promenerade flera kilometer utmed havet, förbi kurorten och till den långa sandstranden vid Apelviken. Det är så oerhört vackert där så man knappt kan andas. Blommorna, klipporna, och doften av saltvatten är som balsam för själen.
  Tyckte jag förtjänade en paus i packandet av flyttkartonger som jag håller på med nu. Har lämnat in en ansökan om lägenhetsbyte och hoppas att allt går som det ska denna gång, för då får jag flytta till Lidingö snart.
  Jag tänker på dig och hoppas du kan sova gott.
  Kram kram

  Svara
 • Härligt! Vilka fina bilder! Tur att du är på bättringen nu 😉 va stor stora syster ser ut med benen i kors i sin mysiga morgonrock 😉 o vagnen är ju super snygg!!!! Nu längtar jag till bebis när jag ser vida ligga o sova så sött där i. Va fina dom är små liven. Håller tummarna för din hälsa nu!
  Kram Caroline

  Svara
 • In och kollar flera gånger om dan för att se hur det är med dig. Skönt att du mår bättre. Kram fina du

  Svara
 • Hejsan Hannah:-)
  så skönt att höra att det går åt rätt håll..som många andra här inna har jag varit orolig för dig!Härligt att det verkar gå åt rätt håll:-)
  Och vilken SNYGG vagn!! och så söt hon är när hon ligger o sover i den..man vill bara snusa på dom och lukta på den ljuvliga babylukten:-)
  För att inte tala om din fantastiskt gulliga frukostsällska..Adorable<3!
  Kärleken är fantastiskt när den fungerar på rätt sätt som du nu fått prova på "i nöd och lust"i med och motgång=Underbart!
  Hoppas du nu får hemgång imorgon och jag tänker på dig och din fina familj.Styrkekramar

  Svara
 • Gay, bebisbilder vilket straff! Hela nedre regionen börjar skrika efter en bebis till när man ser lilla Vida. <3

  Svara
 • Skönt att höra att du är på bättringsväg! Kram till dig fina Hannah!

  Svara
 • Underbart Hannah.Jag är så glad för din / er skull att du är på bättringsvägen.Bilderna på lilla Liv som inte är så liten längre är ju bedårande.Sitter som en riktig liten dam haha.Ja vagnen är ursnygg.Jag blir ju Farmor igen till Jul kanske ska tipsa son och svärdotter;) Nu ska vi fortsätta att njuta av sol,bad,och varandra på vår semester.Puss o kram fina du.

  Svara
 • Håller tummar och tår att du får komma hem idag.

  Svara
 • Ja det verkar vara äkta sann kärlek, vad härligt att ni har varandra! <3

  Svara
 • Du berör verkligen med dina ord. Hoppas du får komma hem och njuta av hela familjen. 🙂

  Svara
 • Hoppas du får komma hem idag! Skönt att det äntligen börjar gå åt rätt håll nu. 🙂
  Peter verkar vara fantastisk, tur att du har honom.

  Så söt Vida är, en riktig Liv-kopia. 🙂
  Fina bilder på Liv i morgonrocken.

  Stor kram. <3

  Svara
 • Börjar bli en vana att lipa när man är hos dig o läser numera. Först över att du är på väg att bli bättre och sedan Din vackra kärleksförklaring till Peter.

  När jag väntade Milo och mådde så fruktansvärt dåligt tog Tony hand om mig. Vet vad du menar med ovärdigt. När man inte ens kunde ta hand om sig själv så fanns han vid min sida. Sånt stärker otroligt mycket i en relation. När man får se varandra från helt andra svaga sidor och kunna finnas till hands och vara den närmaste.

  Så glad jag blir o höra att du är på väg tillbaka!

  Massa kärlek till dig!

  Svara
 • Glömde ju…

  ….vilken underbart fin vagn! Åååh, önskar jag hade haft en sån till Milo som liten.

  Å så Livan då, HAHAHAHA……vilken söt liten lady hon är.

  Puss

  Svara
 • Tycker så synd om dig, kan du inte få njuta av din bebis nu!

  Fick barn för 7 veckor den och blev också smittade med stafylokocker(sjukhussjukan) i två omgångar så fick äta antibiotika den första månaden i min sons liv. Såhär i efterhand skulle jag nog behövts lägga in när jag hade så hög feber och inte kunde ta hand om mig själv. Som tur är har jag världens bästa sambo som tog hand om både mig och Mille. Nu mår jag bra igen, hoppas du gör det också snart!!!

  Varm kram till dig och fin familj!

  Svara
 • Åh, så skönt att höra att du är på bättringsvägen! Nu måste det gå åt rätt håll! Massvis med kramar <3

  Svara
 • Oj då… Ja, om du har stafylocker i kroppen förstår jag att du inte mår bra. Hade det för fyra år sedan och det önskar jag inte ens någon eventuell fiende! Massor av krya-på-dig-tankar och jag hoppas du får komma hem idag och börja bygga upp krafterna igen och få mycket Vida-gos.

  Svara
 • Jag hade en jobbig förlossning och förstår vad du menar med stödet från sin älskade. Just i ovärdiga stunder fanns han där ändå och vi har kommit varandra närmare. Gråtit tillsammans och blivit starka tillsammans. Det är en gåva i sig.

  Det gläder mig att du mår bättre. Stora kramar från mig!

  Svara
 • Solsken, hjärtan & kärlek i massor, va glaaaa jag blir att du mår bättre, helt galet bra :))) nu håller vi tummarna för en mysigt tacokväll för er familj…jag jobbar inom vården och förstår INTE hur någon/några kan sitt & kritisera Peters twitter , ni har all rätt att känna/tycka utan att nån vårdpersonal tar åt sig :-\ jag vet att en del är alldeles opassande & nonchalanta i sina yrkesval , i en utsatt situation som man är på sjukhus är det så viktigt med värme & empati ..jättekram <3

  Svara
 • Usch och fy vilken start ni fått. Hoppas du snart är helt frisk!! Grattis till en till sötis 🙂

  Svara
 • Örättvist Hannah!!!!
  Men du får tänka att det kanske skulle vara meningen att ni skulle komma närmare varann, därav denna jobbiga prövning. Eller så är det någon annan som ville att du skulle vila och visste att du inte skulle lyssna om han inte överdrev.

  Tack o lov att Vida är ok och att du börjar bli bättre!

  Svara
 • Det är oftast så i svåra stunder att man kommer varandra närmare. <3 Hoppas att ni får en riktigt mysig tacokväll ikväll och att du verkligen får komma hem! Tänker på dig. Massor med kärlek! <3

  Svara
 • Godmorgon Hannah!!
  Det gör du aldelles rätt i och stannar en natt till, skönt att du är bättre, men bäst att ta det säkra före det osäkra!!
  Jättefina bilder du har lagt ut!
  Härligt med en man som ställer upp i nöd och lust,,det är ju så det ska vara!
  All kärlek till dig och din familj!
  Kramis <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det var precis vad jag tänkte skriva till dig igår att även om du o jag o flera ser det som självklart att ens man ställer upp när man är dålig osv så är det faktiskt inte självklart för alla. Har tyckt från första stund jag såg peter att han verkar vara en jättebra kille. Även fast jag absolut inte känner honom på något vis så tänker jag skriva att Peter är en jättebra man hahah 🙂 och det är min med. När jag födde vår första dotter tappade jag 2,6 L blod och min man fick sköta våran dotter de första dygnen. Hoppas nu att du blir helt frisk och en stor ros till våra underbara män 🙂 KRAMAR :-)// Petwil

  Svara
 • Jag hoppas innerligt att du får må bättre snart <3 Tänk vad stark man får lov att vara ibland.. Tänker på dig! Kramar <3

  Svara
 • God morgon Hannah!!
  Hoppas verkligen att det ljusnar nu och att i verkligen får umgås hemma istället.
  Vilken underbar bild på Liv med benen i kors som de ”stora” damerna vid bordet, för att inte tala om den vackra bilden av Vida med Peter. Skönt att du har en så trevlig make som verkligen tar hand om dig i nöd och lust….inte alla karlar som fattat det. Själv är jag lyckligt gift sen 31 år och trots våra suster och bekymmer så håller vi ihop i vått och torrt. Det är väl det som kallas kärlek….
  Kram på er nu och hoppas ni får njuta lite hemma nu!!

  Svara
 • Kära Hannah, vilken otur du har. Jag hade också en rivstart med mitt andra barn och fick vara kvar på sjukhus mkt längre än väntat. Bihålsinflammation hos mig, en störtförkyld nyfödd bebis samt ovanpå allt 40 gr feber och jättemagont, vilket visade sig vara en bit moderkaka som stannat kvar o blivit infekterad inne i livmodern. Hemma hade resten av familjen kräksjukan och kunde inte vara med mig..Jag fick massor m antibiotika och dropp jag med. Men allt löste sig till slut – tillsammans och med kärlekens hjälp klarar man ändå mycket. Skönt att det går åt rätt håll för dig. Håller tummarna!! Snart är allt bra ska du se. Stor kram.

  Svara
 • Skönt att det går åt rätt håll. Hoppas du snart är bra och får vara hemma med familjen, och må bra!
  Hon är så söt Vida.Tycker hon är lik Liv och William. 🙂
  Kramar

  Svara
 • Håller tummarna extra hårt för dig. Roligt att du är bättre. Kramar till dig 🙂

  Svara
 • KÄRLEK och MASSOR med KRAMAR till er! <3

  Svara
 • Så fina kort, Isak och lilla vida så att ha kort på äldsta samt minsta kusinerna 🙂 härligt du fått komma hem, Fö9rstår Peter varit guldvärd. Ha det nu så härligt och ta hand om varandra, massa kramar kerra

  Svara
 • Dova!

  Det känns som du tar dettta väldigt persoligt med kritiken av sjukvården. Precis som sjukvården är en bit av dig själv som du måste försvara. Men sjukvård är ett STORT begrepp, många sjukhus och enheter, massa läkare sköterskor,undersjöteskor, barnmorskor psykologer m.m och självfallert händer det fel, det finns sjukhus och vårdcentraler där det brister, sjukvården som brister, det finns läkare (många) som är nonchanlanta och gör FEL.

  Men DU behöver inte ta åt dig försvara ”sjukvården som hel enhet” som det vore heligt för dig. Peter skriver om DERAS EGNA UPPLEVELSER, du kan ju omöjlig tala om för dom att deras upplevelse är fel, att det dom upplevt och känner är fel, en kännsla är en peronlig sak och du har ingen rätt att förminska. Du trampar ju på dom här männsikorna, Peter och Hannah när du säger att deras upplevelse är fel. Dessutom vet du ju egntligen ingenting om vad som sagts eller gjorts under den här tiden. OCH att påstå någon så dumt som att dom har haft tur?? Om man tycker att det är tur att patienterna mår jätte dåligt och inte SUPER jätte dåligt, ska man jobba innom sjukvården. Du säger att man ska tänka på de som har det värre och som får vara kvar på sjukhus mycket längre. Ja det finns alltid dom som drabbats värre OCH det ÄR väldigt synd om dom, men för det måste man ju få prata om sina egna svårigheter, ska man vara tyst jämt bara för att det finns ju alltid dom som har det värre?. Jag förmodar att familjen både Peter ochg Hannah är väldigt lyckliga att livet har börjat återgå till det normala, det vore väll trångsynt att tro annat, men för det vill man väll ha upprättelse när man känner att man blivit felbehandlad? Att bara glömma och låtas som ingenting tycker inte jag är någon bra lösning. Och även om man gör en anmällan så måste man väll ändå få tillåtelse att öppna munnen och säga vad man tycker och känner utan riskerar bli tillrättavisad med pekpinne.

  Att du skriver något så dumt som att du ser detta händer varje dag är väll ändå en lite överdrivt, det är knappast så att det kommer in jättesjuka nyförslösta mammaor som fått en spruta fel VARJE DAG? du överdriver nog lite va, annars förstår jag Peters skepptis till sjukvården, med din ord skrämmer du iallfall mig till att föda barn, om jag ska ha TUR för att inte drabbas som Hannah! Visst finns det en risk att ta sprutor..och läkare kan gör fel, men men dom får ju ändå stå för att det blivit fel, visa ansvar, empati och be om ursäkt, det kostar väll inte så mycket när man orsakat sådan lidande för en enskild individ och dens anhöriga.

  Twitter är ett problem, iallfall för dom som inte kan läsa mellan raderrna och förstå när det använts ironi( som man varken ser eller hör personen ifråga,) du känner dessutom inte Peter och vet inte hur han är som person, du dömmer en männsika efter några ord på twitter. en person som är trött, förtvivlad, arg, upprörd, ledsen allt, Att utifrån det dömma en männsika och kalla den för fula saker är knappas inte något vuxet ansvarsfullt beetende. Du behöver inte bära hela sjukvården på dina axlar och inte bära anvaret att skydda och försvara det. Om man har så ont ut av att männskor vädrar sina innersta tankar så ska man nog hålla sig borta från både twitter och bloggar, för någon känner sig säker trampad på tårna,för av hundra tals som kanske läser så finns det ju alltid någon som inte blir nöjd ut av det som skrivs.
  Jag tycker inte att peter ska behöva försvara sig, det är lättare att du håller dig borta från twitter, jag förstår inte ens varför du fortsätter att följa när du ändå bara blir upprörd mår och dåligt ut av det..? Det känns som det är något annat som ”spökar” kanske tidigare erfarnheter av att bli utpekad eller att du ofta upplever att behöver försvara dig i ditt jobb…kanske är det så att svenksjukvård faktiskt kan brista, att den faktiskt gör det, men det har ingenting med JUST DIG att gör, eller din kollegor, eller team, som kanske är jätte bra, men som sagt du är inte samma sak som svenksjukvård och du vet inte allt som försegår. om man jobbar innom sjukvården både man väll känna till hur drabbade människor reagera och kunna bemötta det med förstålse och tolerans.

  Jag är trött på hård ord och anklagelser ( mobbing) som haglar tätt på nätet, är det ett sånt här samhälle vi vill ha..? vi blir ju bara elakare mot varandra! Ibland önskar jag att internet inte uppfunnits,det var bättre när man kunde se varandra i ögonen när man pratade med varanda och då kunde man se att det faktiskt är en männsika som man talar och att man kan hålla sig sig till social vett och etiket hur man bemöter varandra, RESPEKTEN, vad tog den vägen? Näthat och personangrepp vill iallafall inte jag ska bli en*”vanlig vardagsmat” för mina barn och barnbarn. Det kommer bli en hård värld för dem, men vi kan ju ändra på det och göra skilland här idag. Var snäll, förstående, repsktfull och tolerant mot varandra.

  Svara
 • Skönt för dig få vara med familjen och mysa. Hoppas det håller i sig nu så du blir frisk. Vilken klippa Peter är som finns där för dig och barnen!! Sköt om dig

  Svara
 • Läser så mtcket kärlek i dina inlägg att jag blr alldeles rörd. Jag är inte så blödig av mig men när jag läste detta inlägget började tårarna rinna. Underbart att läsa om er kärlek till varandra. Starten ni fått efter förlossningen har varit hemsk men det är kanske som du skriver att ni blir varandra ännu närmre i och med allt detta. Kan inte annat än hoppas att jag själv någon gång ska få uppleva i alla fall hälften av den kärleken..
  Fantastiskt i alla fall att du mår bättre och att ni nu är hemma igen.
  All lycka och kramar..

  Svara
 • If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

  Svara
 • aren’t|you are not} more popular {because you|since you|given that you} {definitely|certainly|surely|most

  Svara
 • side of your story. I can’t believe {you’re not|you

  Svara
 • part of} it {and I|and i also} have you {bookmarked|saved as a favorite|book-marked|book marked|saved to fav} {to

  Svara
 • check out|to see|to look at} new {stuff|things|information} {on your|in your} {blog|website|web site|site}.|{Can

  Svara