Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:53 | juli 30, 2012

Badtjejerna

Hej min vän. Hoppas att din måndag och vecka har börjat på bästa sätt. Jag har precis kommit ner och satt mig för att äta min frukost.

Vida är som en klocka, hon vaknar var tredje-fjärde timme för att få mat och ny blöja. Hon säger inte ett knyst mer än ett litet knorr när hon är hungrig.

Det är sega morgnar med en nyfödd. Ligger kvar och ammar henne och idag har hon även fått sig ett litet bad i handfatet 🙂

En nybadad och en nyvaken.

Tänk att man kan älska någon så innerligt starkt och stort som man bara har känt i två veckor. Jag älskar det här lilla knytet så mycket att jag tror jag börjar bli smått galen.

Här är två tjejer till som ska bada.

Snart kommer BVC hit och ska väga och mäta Vida. Ska bli kul att se om hon gått upp något. När jag låg på sjukhuset kunde jag inte amma pga den starka antibiotikan. Den medicinen som jag äter nu mår Vida inte dåligt av så nu har jag satt igång med amningen. Har så extremt mycket mjölk så mätt blir hon. Skulle lätt kunna ge Dolly Parton en match. Riktiga juver har jag fått. Vidrigt 🙂

Hej på en stund.

All Kärlek ❤


50 kommentarer50 kommentarer om “Badtjejerna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, när det kommer till bebisar och barnafödande är det verkligen kärlek vid första ögonkastet. Har två små guldkorn som jag älskar så det gör ont!

  Svara
 • Skönt att se att du mår bättre och är hemma igen. Ha en underbar måndag 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så lik du är din syster på den här bilden. Följer även hennes blogg.
  Har inte märkt det så mycket innan men här e ni verkligen lika.
  Så söt bebis. Vida, vilket fint namn!
  Underbart med ny bebis, de luktar så gott!
  Ha nu en bra dag!
  & njut.
  Kram!

  Svara
 • Hej Hanna! Härligt att följa dig och familjen. Oj va söt hon är, ser verkligen nöjd och belåten ut efter badet. Önskar dig en jättefin dag!

  Svara
 • Precis va jag tänkte! Jättelik magdalena!! Vilken fin familj + fin ny bäbis du har! Grattis!!!

  Svara
 • HAHA DOLLY JA DE HAR NOG MÅNGA VARIT MED OM 😉 håller med ovanstående, du och din syster är lika på de kortet, har ni pool de har jag aldrig sett tidigare?? eller min hjärna som inte minns all information kanske haha,Sö9t hon är lilla Vida, ha en underbar dag, kram kerra

  Svara
 • Skulle också säga det som några andra sagt, hjälp va lik du var Magdalena på denna bild! Var tvungen att titta två gånger för att se om det inte var hon.. =) Galet vackra är ni båda två

  Svara
 • Förlåt om jag är tråkig och säger samma sak…. men så här lika varandra har ni nog aldrig varit så länge jag hängt med! Allt gott till er!

  Svara
 • Kul att se att du mår bättre. Kram!

  Svara
 • Kul att se dig hemma igen och att det går framåt.
  Sköt om dig och ta det lugnt.

  Ha en skön dag med dina nära
  Kram Iréne

  Svara
 • Så underbar liten prinsessa<3 Hur mycket vägde hon vid födelsen?
  Ha en skön dag….kram

  Svara
 • Mys mys! Skönt att du mår bättre! Härligt med pool när sommaren äntligen är här.

  Ta hand om er!

  Svara
 • Förlåt om jag oxå ”tjatar” men fasen va du o syrran e lika! Som nån skrev tidigare, ni e sjuttans så fagra tösar =O)! Tycker lillfisen är väldigt lik sin storasyrra, hon ser väldigt harmonisk ut.. Jag kommer ihåg känslan av total och nästan sanslös kärlek man fylls av när man håller sin lilla nyfödda klimp i famnen. Den känslan växer o växer i takt med ungarna (tycker iallafall jag), kan nästan inte fatta när jag ser på mina 3 underverk (18,16 o 6år,pojk,pojk,tös) att jag varit delaktig i att skapa något så vackert! En stor kram till dig o skönt o se dig må bättre!

  Svara
 • Du ser ut att må mycket bättre, härligt!!
  Hur stor va Vida vid födseln, vikt, längd? En nyfiken:)

  Kram

  Svara
 • oh va söt vida är……hoppas du blivit bättre kramis

  Svara
 • Vad skönt att vara hemma! Har ni en pool? Vi funderar på att göra det, är ni nöjda? Vilket poolmärke har ni?

  /Maria

  Svara
 • Ni är så fina!!:) Vad skönt att allt går åt rätt håll nu!

  Å idag är riktigt badväder, mysigt! 🙂 Kramar

  Svara
 • Herregud vad du och din syster är lika på den här bilden. Skönt att allt verkar gå åt rätt håll nu!

  Svara
 • Så söt hon är! 🙂 tycker oxå du var lik maggan faktiskt på det fotot! 🙂

  Svara
 • Hjälp vilken gullig Vida-gäsp! =) =)

  Svara
 • Hej Hannah…!
  Åhhh vilken underbar bild när hon gäspar 🙂 litet hjärta så söt hon är…
  Skönt o se att du mår bättre.. Vill även tacka dig, du ger mig hopp o så skönt o se er bebis 🙂
  Jag är i vecka 39 nu.., imorrn ska jag skrivas in på sjukhuset inför snittet..
  Snittas om en vecka idag.., kan inte fatta att vi äntligen kommer få vår bebis..! Så efterlängtad.. Känner mig oerhört tacksam, väldigt rädd men också såå lycklig..!
  Kram !!!

  Svara
 • Trodde först det var syster som var på besök, shit vad ni är lika:-) så söt hon är lilla Vida!

  Svara
 • Underbara bilder, dessa små liven ❤ själv har jag tre
  godingar här hemma underbara ❤
  Härligt och se att du mår bättre!
  Kram på dig ❤

  Svara
 • Åååh, finisar! <3

  Svara
 • åhhh så mysigt<3

  Svara
 • Vad fin du är utan smink!! Och så otroligt lik syrran din!! Det har jag aldrig sett så tydligt innan!!
  Underbart att läsa & se att ni mår så bra! Det är ni så värda efter allt strul!!

  Kramar!!

  Svara
 • Monica pool uppe på höjden. För nere på badet går d inte att vara. Luktar fruktansvärt illa o dessutom är kiosken stängd. Dom flesta åkte vidare till Knivsta badet idag.

  Svara
 • Skönt med, skulle d vara…

  Svara
 • Vilken liten go fis 🙂 Och hur kan du se så fräsch och pigg ut efter det du varit med om? Goda gener minst sagt 🙂 Önskar er en skön och mysig vecka!

  Svara
 • Hej! Vill bara ge dig å din familj en stor kram, skönt att du mår bättre, hade oxå super mycket mjölk, fick ligga kvar i två veckor och ammade på ett bröst i taget, och det andra stod som en fontän, så när det var dax för hemgång hade jag 10 liter bröst mjölk i deras frys!!! Lasarettet ville köpa mjölken för 100kr/litern, helt sjukt sålde den inte utan gav min tjej den i flaska, men hade kunnat tjäna 1000 spänn! Hahaha
  Må så gott du fina!

  Svara
 • Trodde det var Maggan på bilden. Så lika ni är.

  Svara
 • Fina ni är!

  Svara
 • Trodde också Maggan var på besök… Herregud sååååå lika ni är 🙂
  Kram och all lycka

  Svara
 • Trodde också Maggan var på besök… Herregud sååååå lika ni är 🙂
  Kram och all lycka……

  Svara
 • Så söta ni är tillsammans!

  Svara
 • Såå lik syrran du e 😉

  Svara
 • Vill önska bara mycket lycka till den lilla bebisen:)

  Svara
 • Håller med de andra. Är det inte Maggan som håller Vida på första bilden så är ni RUSKIGT lika varandra iband!!!!
  Skönt att det verkar lite bättre med dig. Fort sätt krya o ta det lungt. Njut av att amma, det är ju en sååå mysig tid av ens liv!!
  Kram!

  Svara
 • Härligt att se att vardagen börjar komma och att sjukhustiden känns länge och längre bort! Du och även din man har varit så starka! Nu klarar ni allt tillsammans! Grattis igen till din lilla fina dotter!

  Svara
 • Så fin hon e hanna!

  ja stora tjjerna me såklart 🙂

  Svara
 • Naw så söt hon är 🙂
  Håller med övriga, trodde också det var Maggan först. Oftast tycker jag inte ni är lika alls, men ibland är ni så superlika 🙂

  Kram på dig, skönt att se dig uppe!

  Svara
 • Hej! Men du ser ju ut som Magdalena, Superlika:) åh vad söt hon är lilla godingen! Kram

  Svara
 • fin mamma och dotter<3 Skall din syster komma på besök snart?

  Svara
 • Jag sitter här och läser om dig varje dag, nästan så det känns som man känner dig. Kom på mig själv att jag var orolig för hur det gick när du låg på sjukhuset. Så härligt att ni snart är samlade alla i familjen friska och krya. Lilla Vida är så söööt att jag förstår att Liv vill pussa på henne hela tiden. Jag är likadan med min systerdotter som är 7 månader. När jag läser om allt mys med de små får jag nästan lust att skaffa mig en liten bebis igen. Mina killar är stora nu 10 och 11 år så kanske är det för stort hopp. Men dina stora killar verkar ju vara riktigt förälskade i de små liven.
  Ha det bäst och myyyys nu med dina godingar.
  Kram Cina!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Åh, vad jag gläds med dig att du nu äntligen får vara hemma med din helt underbara familj. Kan man annat säga än att jag förstår att du älskar det lilla två veckors knytet. Hon är ju så himla söt. Själv har jag två döttrar på 36 och 32 år, och två helt underbara barnbarn på 5 och 3 år. Vi har det ganska tufft nu med våran äldsta dotter som har cancer och får cellgiftbehandlingar. Hon har tappat allt sitt fina hår, men som tur är kommer det tillbaka med tiden. Bara den hemska cancern försvinner. Ha det så jättebra nu med din stora härliga familj.
  Kramar/Birgitta

  Svara
 • Åh vad mys med bebis.. min andra bebis har hunnit bli 7,5 månad nu..shit vad tiden rusar!!! Konstigt att barn växer så snabbt men jag blir aldrig äldre.. 😉
  Vad lik du är din syster på den här bilden, spännande och se om Liv o Vida blir lika syskonlika! 🙂

  Svara
 • Gud vad lik du är Maggan på bilden med Vida:-) grattis till den fina tjejen! Kram

  Svara
 • Galet vad lik du var Maggan på denna bild 🙂 otroligt söt dotter ni fått, precis som alla dina andra barn 🙂

  Svara
 • Åh så fint linne du har på första bilden, vart är det köpt ?! 🙂 underbart.. Kram Nathalie

  Svara
 • Stora bröst… vidrigt säger du. Det har du väl alltid gillat. Din skenheliga kossa.

  Svara