Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:15 | juli 31, 2012

Kvarglömt ansikte

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag börjar äntligen känna mig hel. Än är jag inte återställd men jag känner att jag lever och för att vara lite tjatig så känner jag en oerhörd ödmjukhet och tacksamhet.

Marianne och Urban for ner mot Skåne imorse. Det är tomt i huset nu. Bar jag, Peter och småtjejerna. Pojkarna kommer hem nästa vecka så då är ordningen återställd igen 🙂

Tänkte att jag dagen till ära skulle sminka mig lite, men ICKE. Upptäckte att jag glömt min necessär (mitt ansikte) på sjukhuset. Får stå ut med att vara lite glåmig.

Igår tog vi en sväng ner på stan här i Sigtuna. Vi åt lunch på Farbror Blå och Liv agerade fotograf. Hon har tagit den här bilden på världens bästa farmor och svärmor.

Och jag tog en bild på världens bästa Livis.

Jag åt en Ceasarsallad.

Till efterrätt blev det en sommarklassiker. Vaniljglass med färska jordgubbar och mandelflarn.

Igår kväll kom mamma och hälsade på. Vi åt ännu mer och umgicks och pratade i timmar.

Igår var ju BVC på besök också. Vida har gått upp till 4000 gr. Hon vägde 3850 gr när hon föddes, gick ner lite de första dygnen men nu börjar hon lägga på sig. Härligt 🙂

Vad har du gjort i dagarna? Är semestern slut?

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan fara till sjukhuset och hämta min necessär.

Hej på en stund.

All Kärlek ❤

 


49 kommentarer49 kommentarer om “Kvarglömt ansikte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Du får vara lov att var tjatig,jag förstår dig att du är så tacksam!
  Härligt att se att du är så pigg nu, måste var skönt för dig!
  Själv så regnar det här nere i skåne,,så idag blir en riktigt slappedag,,min dotter Fannie är och leker och killarna som är 15 och 12 har nästan precis vaknat 🙂
  Jag har två veckor kvar av min semester,,riktigt härligt !!
  Tror jag ska baka lite kanelbullar nu faktiskt !!

  Sköt om dig Hannah och bara mys med dina tjejer <3 och din man såklart 🙂
  Ha en fortsatt skön och mysig tisdag, kramis / Linda

  Svara
 • En sak som är säker, du är allt annat än glåmig. Hur du gör det är för mig en gåta, samma sak gäller dina bloggkollegor här inne på bloggfamiljen, men du är i alla fall jättevacker…utan spackel.. 🙂

  Skönt att se att du mår bättre. /Åsa

  Svara
 • Mysigt med familjen. Känner igen farbror blå. Gick på folkhögskolan i början av 80-talet. Brukade fika på tant brun. Skönt att du mår bättre. Kram Ulrika

  Svara
 • Härligt att läsa att du är på bättringsvägen och kan njuta av tiden med familjen. Mysigt med en tur på stan. Hmm. Semestern, den har inte börjat än. Den väntar vi med till jul, 3 veckor i Miami. Najs. Önskar dig fortsatt fin bättring och mys! kram towe.

  Svara
 • Åh vagnen är så fin! :-). Lite annorlunda myggnät, vet du vad tanken är varför det är så uppspännt över vagnen? De flesta myggnät brukar väl ligga lite mer löst över vagnen. Kommer garanterat att bli en Joolz-vagn den dagen jag får barn 🙂

  Svara
 • Så glad jag blir och höra att du är så pigg! 🙂 Äntligen min vän!

  Jag brukar säga såhär: ”När man vill sminka sig är man på väg att bli riktigt frisk!”. Det har i varje fall stämt på mig varje gång. När man är dålig finns det ju inte ens på kartan.

  Längtar så efter att få se din lilla lilla sötis tjej.

  Här är det väl direkt ingen semester även om jag tar det lugnare nu och jobbar mycket hemifrån. Vill passa på att vara hemma nu när Tony har sin sista semestervecka. Vi klurade på Taikon dagar i husbilen men den vi brukar låna var inte ledig så då blir det nog bara lugna dagar hemmavid.

  Så glad för du mår bra!

  Puss & Kram

  Svara
 • Alltså du behöver definitivt inte sminka dig!
  Du är naturligt söt så lägg inte ner någon krut på det nu när du har fullt upp med bl.a Vida.
  Spara din hy till speciella tillfällen.
  Sötare fyrabarnsmamma får man leta efter.

  Ha en bra dag.
  Kram Iréne

  Svara
 • Härligt att du börjar piggna till och är på bättringsvägen!!!! Fin du, fin bebis, fin familj!!!!!!!
  Kram kram

  Svara
 • Har du ont i ryggen fortfarande?

  Svara
 • Hej! Jag är glad att du mår bättre. Du har funnits i mina tankar =) Min man har börjat jobba eftermiddag så jag ska gå och handla snart och laga mat. Är så sugen på soppa med potatis i och något mer gott, vi får se vad det blir. Vår stora tjej har gått till stan med sina kompisar , hon är 15 år och vi är inte de viktigaste just nu för henne 😉 Vår pojke som är 4 år leker med kompisar hos grannen och jag sitter här nu =) Stor ängla kram från mig. mvh Therese

  Svara
 • Hej Hannah! Vad skönt att höra att du mår bättre och vilken underbart söt liten Vida! Massa grattiskramar till dig och din fina familj! kram från Jennie

  Svara
 • Härligt att du snart är återställd Hannah, det är glädjande att läsa 🙂 Vilken mysig dag ni fick igår! Storasyster Liv är en naturbegåvning när det gäller att fotografera, jättefint kort!
  Och du Hannah är en naturlig skönhet, så fin helt naturlig!

  Ha en strålande dag!
  Kram kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Roligt att du mår bättre igen!
  Din svärmor verkar faktiskt vara helt underbar!
  Må väl & Ha en bra dag!
  Kram!

  Svara
 • Du är jättefin hannah. Särskilt fräknarna. Skönt att läsa och se att allt är bra med dig nu. Stort grattis till ditt fjärde barn. Kram

  Svara
 • Grattis till en liten Vida som betyder Liv översatt från Spanska…Så dina flickor har ju samma namn. Var det medvetet tro?

  Svara
 • Ah vad du är fin! Du är verkligen en inspirerande person! Kram

  Svara
 • Nu så börjar du likna dig själv igen.Underbart Hannah.Glad för din skull att det går framåt.Nja än är inte semestern slut.Befinner oss en v. till i fina Grekland men sen så…. Duktiga Liv som kan fota så bra.Kanske nästa storbloggare haha.Ha en fortatt skön dag.Puss o kram.

  Svara
 • Hej fina.blir glad av att läsa att du mår bättre.så fint foto Liv tsgit på farmor,förstår att hon är världens bästa farmor o svärmor o mama. Vi semestrar på öland borgholm,så mysigt här,snart ska vi ner o lyssna på afterbeachbandet på strand hotel,njuter av semester.varma kramar till dig Hannah.

  Svara
 • Du är så vacker, Hannah! Det behövs inget smink där inte. 😉 Hoppas du får en bra dag med dina flickor och man. Kram till dig!

  Svara
 • Va härligt att du mår bättre så att du kan vara ute med Peter och dina goa flickor nu. Det ser ut som att ni har et jättehärligt. Förstår att du längtar efter att få samla hela familjen snart…

  Å du, inte behöver du nån make-up, fin som bara den helt naturell….

  Svara
 • Va härligt att du är uppe & rör på dig igen, det tok gillas :))) Du är en av de lyckligt lottade som ser vacker ut utan smink så det behövs inget 🙂 Förstår att du är tacksam och känner ödmjukhet, ha med dig dom känslorna tappa inte bort de är så värdefulla känslor att ha med sig genom livet, men tyvärr lätta att tappa bort emellanåt 🙂 ha en livlig dag, kärlek & solsken <3

  Svara
 • Ha en LJUVLIG dag ska det ju vara ,bäst att du väntar med det livliga tills du mår bättre 😉

  Svara
 • Grattis till er fina dotter! Skönt att höra att allt går framåt. Har varit kul att följa din graviditet. Jag går själv i väntans tider. Är i slutet av v 38 och önskar att min skrutta kommer snart, helst ikväll :). Är väldigt förlossningsrädd och tycker det är fruktansvärt det som hände dig. Hoppas att det kommer gå bra för mig iaf och jag får försöka att lita på personalen (är första barnet). Njut nu av din fina familj!

  Svara
 • Du behöver inget smink, du är så vacker ändå! 😉 Men jag förstår dig hihi.
  Härligt att du mår bättre nu och får njuta av dina barn och livet!
  Stor kram

  Svara
 • Vilken fin familj du har .Skönt att du kan vara ute och röra på dig lite och njuta av vädret när solen skiner och värmen är framme. Jag förstår vad du menar med sminket tror många känner igen sig (även jag),men du behöver inget smink. Du är vacker utan spackel:-).

  Hoppas du får en trevlig kväll med familjen…

  Svara
 • Tack för en mysig blogg. Hoppas du snart blir bättre.

  Svara
 • Hur kommer det sig att det går att kommentera hos dig utan att vara inloggad? Kram igen Ulrika

  Svara
 • Vi har haft lite problem med kommentarsfunktionen rent tekniskt och eftersom vi har haft så mycket besökare de senaste veckorna valde vi att tillfälligt stänga av den för att våra läsare inte skulle drabbas av tekniska problem.

  Ha det bra.

  Svara
 • Var till Sigtuna häromdagen och strosade. Blev självklart en mjukglass nere på Våfflan. Minigolf blev det också.
  Kram till er

  Svara
 • Fina fina du, underbart att höra att det går åt rätt håll o att du börjar känna dig hel igen så att du får njuta av allt som njutas kan 😀

  Vill även tacka för att du tar med oss läsare på en del av ditt liv, tycker du är en fantastisk person och det glädjer mig att få ta del av din fina blogg! 😀

  STOR KRAM

  Svara
 • En jättefin blogg 🙂

  Svara
 • Va skönt att se att du mår bättre 🙂 Och härligt att orka vara ute och få njuta med familjen och skönt väder. Ja va tacksam man blir att få må bra, när man har varit/är dålig. Hoppas ni har en trevlig tisdagkväll. Vi ska ta en tur med bilen. Får se om vi hamnar hos min syster i deras stuga, på en fika kanske. Så skönt med sol och varma kvällar.
  Mvh Anette

  Svara
 • Åh va det är härligt att du är tillbaka:-) Jag är mammaledig med våra två barn å maken har precis blivit arbetslös,suck! Så vi har ofrivillig semester kan man säga;-) nästa vecka fyller sonen år så då blir det kalas å sen drar vi till svärföräldrarna en vecka! Var i Sigtuna i helgen å åt på Våfflan,mums! Ta hand om dig å familjen å ha en skön kväll! Kram

  Svara
 • Du är så fin utan smink tycker jag!

  Min 4-veckors semester är tyvärr slut..Men det var ingen rolig sommar i år så det gör inte så mycket..Får satsa på en resa till hösten istället för lite sol och bad=)
  Ha en fin kväll med din fina undeerbara familj nu.
  Kram// Therese

  Svara
 • Härligt att du mår bättre!

  Här har min man semester en vecka till medan min mammaledighet tillsammans med våra små tvillingflickor & deras storasyster fortsätter. Härligt! Ska njuta maximalt av vår sista semestervecka men sen ser jag faktiskt framemot hösten & allt vad den innebär 🙂

  Tack för en bra blogg & ett stort grattis till fina lilla Vida!

  Svara
 • skönt att du är på benen igen! Och sen måste jag skratta: HAHAHAHA …. glömt ditt ansikte :), kramar

  Svara
 • Härligt att du är pigg igen! Jag o min familj har haft en mkt skön sem, var både på Kreta samt Gotland med våra barn : ) Nu är jag igång o jobbar igen, sedan ett par veckor tillbaka. Jobbar som undersköterska på BB/förlossning avd i södra Sverige. Så jag känner till en del av de krämpor du haft, om än väldigt ovanliga tack o lov. Ha det så gott, sköt om er! Kram L

  Svara
 • Hej Hannah! Kul att du mår bättre! Tänkte bara fråga om du vet om någon av dina vänner som åkt en kryssning nu mellan måndag-tisdag? Kände nämligen igen henne och hon körde en Joolz. Kram! <3

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Vad skönt att du mår bättre – jag har verkligen tänkt på dig! Grattis till nya lilla sötisen också, förstås!

  Jag har en liten fråga: var det inte så att du skaffade ett Babynest? I så fall: använder du det? Är det bra?

  Jag får bebis nr 3 om ett par månader och funderar på att skaffa ett Babynest, men tycker samtidigt att det är ganska dyrt (typ 800:-) och vill höra med nån som vet om det är värt sitt pris.

  Allt gott!

  Kram

  Svara
 • Vilken härlig familjemiddag!

  Skönt att du mår bättre!

  Svara
 • Jag läste om dina problem efter förlossningen och kände så väl igen mig. Postspinal huvudvärk kallade de det. Men det tog ett dygn innan jag fick nån extra hjälp då de bara trodde ja var sjåpig efter snittet… JAg är övertygad om att denna huvudvärk gjorde att jag inte kunde amma min son. Idag 6 månader senare är han en nöjd och glad kille ändå, vilket jag ju är tacksam för. Hade dock önskat den infon att det sker innnan jag fick epiduralen..

  Krya på dig och ta hjälp av nära och kära, man behöver det extra mycket när detta händer och det tar tid innan man återhämtar sig mentalt. Fysiskt tar det ngr veckor ( för en del bara ngr dagar, dock inte för mig) men det är det känslomässiga och påfrestningen som tar mest tid att komma över…

  Svara
 • Hej Hannah!

  Skönt att du känner dig bättre 🙂 Härligt och tryggt med så många varma människor i din närhet. De är guld värda!

  Såklart lilltjejen växer 🙂 Kanonkul!

  Varmaste kramen <3

  Svara
 • Fina ni är! Kan tänka mig att Liv stolt kör vagnen 🙂 Skönt att det går åt rätt håll med hälsan! Du är fin utan smink! Skönt när man bara går hemma att låta huden vila utan smink 🙂 Jag har 2 veckor semester till. Är mitt uppe i en flytt. Annars är allt finemang.

  Svara
 • Härligt att få läsa dina inlägg lite oftare igen 😉 och härligt att du mår så mycket bättre!
  Är mitt i semestern, tre veckor har gått och tre kvar, inte så tokigt!
  Nu dags att sova efter middag med vänner!
  Kramar

  Svara
 • Härligt att du mår bättre!

  Svara
 • Duktig liv är på att fota, den lilla fotografen 🙂 typiskt man glömmer ngt och då sminket, men som sagt de kan man överleva en dag till 🙂 härligt när barnen kommer åter, vi åker till Sthlm ev imorrnkväll Filippa fick magsjuka i söndags och vi skulle åkt i mån så vi fick skjuta lite på det, men det går det också. Har siste semester veckan nu. Börjar jobba ons natt nästa vecka, idag blev det en sväng till Ikea, alltid kul med utflykt , kram och hälsa hem. Ps skönt de går bättre för var dag. Kram kerra .

  Svara
 • Roligt att höra att du mår bättre! Du är naturligt vacker på bilden, ingen makeup behövs! Kram fina du!

  Svara
 • Du är väldigt vacker som glomig *ler*
  Min sista semester vecka är inledd och jag försöker njuta så mycket jag kan 🙂
  Jag hoppas du är återställd nu och kan njuta av döttrarna och maken.
  Kram

  Svara
 • Skönt att läsa att du inte drabbats av nåt allvarligt. Njut. /Från en förstagångsmamma som fick cancerdiagnos efter förlossning …..

  Svara