Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:16 | augusti 2, 2012

Fotosession

God kväll min vän.

Hoppas att du har haft en fin dag. Jag har haft det lugnt och skönt. Så ser mina dagar ut nu för tiden 🙂 I alla fall ett tag till.

Vi for till Danderyds sjukhus och jag lämnade blodprover och hämtade min kvarglömda necessär.

Zzzzzzz. Så här ser Vida ut mest hela dagarna.

Liv hon vägrar att sova istället. Hon är en nattsuddare av rang.

När jag hade tagit dessa bilder ville Liv också fota. Hon älskar att låna min kamera. Så hon fördrev bilresan med att ha en fotosession.

Vi åt på ett av våra favoritställen där vi bodde innan vi flyttade till Sigtuna.

Nu ska jag och Peter lägga oss och kolla på film. Har laddat upp med glass och godis 🙂

All Kärlek ❤

 

 


40 kommentarer40 kommentarer om “Fotosession”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt! Vad duktig Liv är på att fota! 🙂 kram

  Svara
 • Haha, kul bilder! På den näst sista är du och din syster ruskigt lika varandra 😉

  Svara
 • eller hur! tänkte precis desamma!!!!

  Svara
 • Haha, verkligen! Tänkte detsamma. 🙂

  Svara
 • Haha.. såå lik din syster…:))

  Svara
 • Vad är hemligheten? Hur kan du se så fräsh ut och sovmorgon och ha det lugnt och skönt med så många barn omkring och en nyfödd?? Jag är så avis!! Du ser strålande it. min son är ett år men han grät nästan konstant det första året och så kort tid efter en förlossning som du orkade jag knappt gå till bilen. vad är hemligheten?? (jag vet att du hade en tuff första tid efter förlossningen så menar inget illa). Kraam!!

  Svara
 • Lika snygg och vacker som alltid är du! Trots förlossning och komplikationer. Jösses Hannah, vilken superkvinna du är 🙂

  Kramar

  Svara
 • Fina bilder 😉 fina du !!!
  Grattis till nykomlingen !!!
  Måste fråga va ni har för bil ?!? Vi kör en BMW 530 o väntar tredje barnet nu … Alla bilstolar , har oxså be safe… Känns trångt :/ eran såg rymlig ut !!!
  Nyfiken 😉
  Kram

  Svara
 • Bilden på Liv längst ner är så otroligt fin,så söt.

  Svara
 • Men var är bilbältet?!

  Svara
 • Det är väl i bilen var annars?

  Svara
 • Men inte använde Hannah dom! Ajabaja!

  Svara
 • Åter igen, jisses vad en del analyserar. Kan erkänna och säga att jag oftast inte har bälte på mig när jag kör inom stan. MY GOD vilken dum människa jag är. Or not. Vi är vuxna människor och ansvarar för oss själva! Så sluta lek polis! Tar polisen mig så visst då får jag böta, men det rör väl ingen annan?

  Svara
 • 🙂 Hej fina du, 🙂

  🙂 Grattis till fina Vida! 🙂

  Är detta Vidas rosa filt från Jollyroom?

  http://www.jollyroom.se/babydan-sherpa-fleece-filt-rosa.html

  Tacksam för svar. 😉

  Kram
  Enigma

  Svara
 • Japp, det är den 🙂

  Kram

  Svara
 • Måste säga att Liv är en duktig fotograf, min 3-årige son tar också gärna kort men då är det mest avhuggna huvuden på bilden eller på golv, tak m.m 😉

  Ha ha…på näst sista fotot är du och Maggan jättelika, ni är bra på grimaser! 😉

  Svara
 • Hej!

  Grattis till söta lilla Vida! Jag måste fråga om ni köpt till ett extra nackskydd till Livs bilbarnstol? Det såg väldigt bra ut, min son är snart för lång för sin stol. Jag vet ju att dom helst vill att barnen ska sitta baklänges så länge som möjligt.. Men det känns lite trist att behöva köpa en ny bakåtstol som han kanske har i 6 mån o sen köpa ytligare en ny framåtstol. Då såg jag bilden på Liv o tänkte att man kanske kan köpa till ett nackstöd som förlänger? Hoppas att du hinner svara

  Svara
 • Var verkligen landstingets kudde så skön så det var värt att knycka den..?

  Svara
 • Se svar högre upp. Alla vet tydligen allt som sägs i mitt liv.

  Svara
 • Så du är en av dem som snor landstingets kuddar …. Ajabaja Hanna : )! ’Skönt att du mår bättre ! Nu ser du ut som goa glada Hanna igen ! : ))) Kram Annie

  Svara
 • Godmorgon…Duktig Liv är på att fota ju och så söt storasyster.
  Vida ser lugn och harmonisk och lika ”syrran”.
  I jan föddes en gosse inom släkten här hos oss…Han heter Vidar.
  Enligt hans morfar så ska vidar betyda skruv på turkiska (eller grekiska)

  Nu ska jag ut och äta min frukost sen blir det att åka till Åhus och äta glass.
  Ha en skön dag. Kram

  Svara
 • Hoppas filmen var bra. Ha en trevlig helg! 🙂

  Svara
 • Ha ha… exakt! Superlika….=))

  Svara
 • Liv är lika söt som mor sin. Du får helt klart anställa henne som bloggfotograf nu framöver. 😉

  Svara
 • Inte helt ok att sno från landstinget!! Det är trots allt våra skattepengar som bekostar det.
  Och inget bilbälte?!
  Du ser iaf otroligt fräsch ut och lilla miraklet är supersöt!

  Svara
 • Se mitt svar ovan.

  Svara
 • Då tar jag tillbaka min allt för snabbt dömande kommentar 🙂

  Svara
 • Håller med om kudden. Och då borde ändå Hannah vara en av de som faktiskt har råd att handla en dyr och skön kudde om hon nu skulle behöva.Mycket ska ha mer, eller hur var det?

  Svara
 • Herre Gud människor! Jag fick låna kudden av en sköterska när jag skulle åka hem eftersom jag fortfarande hade ont och inte kunde sitta upp. Igår var jag tillbaka på sjukhus med kudden. Tycker sådana här kommentarer är så konstiga och onödiga. Jag har en blogg men ni vet inte varenda steg jag tar och ord som sägs i mitt liv.

  Svara
 • Bra sagt Hannah. Jisses, snacka om att analysera sönder en bild. Jag såg bara en söt mamma 🙂 Ville därför säga vilka fina spontana foton! Tycker nog allt att Vida är lik Liv som bebis. En ny pappakopia? 🙂

  Svara
 • Vilka söta barn du har Hannah 🙂

  Svara
 • fick precis som Hannah låna hem en kudde då jag födde min son för 6år sedan, mina egna kuddar vart så tunna så jag klarade inte av dem, då fick jag lov o låna en 🙂
  kan hända att Hannah satt på en plats där bältet endast går över magen o inte axeln, vi alla ska vara glada över att vi får ta del av en sån här stor del av deras, och strunt sak samma hur mycket pengar man har, finns vi som har komplikationer efter en förlossning
  jag fick en komplikation efter min första förlossning som gjorde att jag fick halvsitta o sova därav lånet av en kudde

  Svara
 • ajdå ska stå att vi ska va glada att vi får ta del av deras liv så här mycket som vi får,
  dem delar med sig så mycket av sig liv att vi ska alla va glada

  Svara
 • Vad pigg och glad du ser ut, så skönt att du äntligen kan njuta av livet igen. Men till alla som kommenterar kudden, varför så snabba att döma någon? Just sånt som skapar dålig stämning. Kan inte låta bli att undra hur man kan vara så fördomsfull.
  Tråkigt och dåligt måste jag säga

  Svara
 • Men jösses! Det finns ju folk till allt, skulle inte förvåna mig om 80 % av alla som föder barn snor med sig både bindor och sjukhustrosor hem. Orka bry sig!

  Hannah, blir så glad av att läsa din blogg och att se ditt skin på näsan gjorde min dag! Hoppas ni har det bra!

  Kram

  Svara
 • Fina Hannah! Liv och Vida är verkligen så söta och fina! Har en fråga vad har ni för stor och bra bil ? Kram

  Svara
 • Finaste du! Tack för du delar med dig småglimtar ur din vardag , din blogg är så rolig att följa. Fortsätt vara DU. =) Är oxå som ngn annan läsare skrev, lite nyfiken på vilken fin och rymlig bil ni verkar ha! Skulle vara intressant att höra hur allt funkar hemma från 3 till 4 barn, hon verkar så snäll och lugn eran lilla Vida. Sj väntar jag 3:an å är jättenervös, hur kommer det gå från 2 till 3? Har man tid å kärlek till alla. Är Liv ibland en smula avundsjuk på den lilla? Ha en fin dag! Norrlandskramar fr Tess

  Svara
 • Hej!
  Vilka fina bilder. Alltid kul att kolla på barns foto dessutom : ) Håller med dig, vad är det för några som lägger energi på att kommenterar en landstingskudde…..En del har då förmåga att hänga upp sig på småsaker. Trevlig helg önskar jag dig o din fina familj : )

  Svara
 • Hihi mitt minneskort fylls också ofta med ”stiliga” foton tagna av Nicole snart 3 år :).
  Hoppas provtagningen gick bra!
  Stor KRAM från Mallorca 🙂

  Svara
 • Jätte grattis till er lilla Vida! Det är såå mysigt med bebisar :). Min lilla är snart 1 år, tiden går för fort… Vad har ni för bil vi funderar på större har tre barn och vill att dom ska sitta bekvämt när man åker. Kram

  Svara