Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:48 | augusti 6, 2012

En dag nere på stan

Hej min vän. Hoppas att din måndag och vecka har börjat på bästa sätt.

Vi har fått besök av Peters pappa Kai och hans fru Gun. Liv är så lycklig över att farfar är här 🙂

I förmiddags kom de och vi började dagen med fika nere på stan, på mysiga RC.

Nere vid strandpromenaden kan man hyra Segways. Så Peter och Kai hyrde två som vi turades om att åka på. Till en början var det rätt läskigt men när man fick koll på att luta sig framåt och bakåt för att köra och bromsa var det riktigt kul.

När vi kom hem, som var alldeles nyss, ville Liv vila i Vidas vagn. Bytte enkelt liggdelen mot hennes sittdel så nu sover Liv där och Vida i sin Moseskorg.

Ska själv passa på att vila en stund. Sover ju i korta intervaller på nätterna så en tupplur på dagen behövs.

Fick många frågor i förra inlägget om vi byggt pool. Ja, det stämmer (Magiline). Härligt på fina sommardagar!

Hej på en stund.

Kramen ❤


26 kommentarer26 kommentarer om “En dag nere på stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt det är att se att du mår bra igen Hannah! Du ser så pigg och fräsch ut så 🙂
  Segway verkar roligt, jag har aldrig provat men det ser kul ut!
  Vilken otroligt söt klänning Vida har på sig idag, superfin!! Vart kommer den ifrån? Jag har en systerdotter som är en månad gammal så henne kan jag köpa massa fina bebiskläder till 🙂

  Ha en strålande dag fina du!

  Svara
 • Tusen tack fina Sofia.

  Vidas söta klänning kommer från H&M. De har urfina kläder till bebisar. Även Zarah har mycket fint och Kapp Ahls Newbie.

  Kram kram

  /H

  Svara
 • Åh. Gud vad jag gillar att läsa din blogg! Du verkar vara en sån härlig och mjuk människa, och världens bästa mamma. Beundrar dig över hur du klarar av alla barn och man känner verkligen kärleken som finns i din familj genom skärmen på nåt sätt:) Jag väntar själv en flicka nu i dagarna, och det är mitt första barn, så det är verkligen spännande nu! Nu är jag ju livrädd för EDAn bara efter att ha läst det som hände dig:( Usch! Hoppas du mår bra nu och ha en fortsatt härlig sommar! Kramar Vicky från Norrköping

  Svara
 • Tack vackra Vicky. Vad glad jag blir 🙂 Gick genast in på din blogg och gillar den också!

  Grattis till din graviditet. Du kan ju föda när som helst. Spännande. Vilken fin mage du har.

  Jag har inte fått problem av edan mina tre tidigare förlossningar. Risken är liten men jag skulle ALDRIG ta den igen om jag fick barn.

  Se till att du inte har värkar när de sätter den. Då minskar risken att de sticker fel.

  Stor kram och all lycka! Det kommer gå som en dans 🙂

  ❤❤❤

  Svara
 • Jag har fött två barn med enbart lustgas så det går att föda utan ryggbedövning. Första barnet hade jag avstannande värkar och fick inget därför och vårt andra barn kom värkar och krystvärkar nästan samtidigt så det hanns inte med. Lycka till med förlossningarna alla goa bloggvänner.

  Svara
 • Hej! Jag är så nyfiken på att höra dina åsikter vad gäller moseskorgen och babynestet! Väntar själv en liten och är sugen på att köpa dessa men många jag pratat med tycker mest att det är onödiga prylar. Vad tycker du? Använder du dem mkt? Grattis till lilla Vida och tack för en fin blogg. Kram Elin

  Svara
 • Hej Elin,

  Moseskorgen är onödig men ack så fin. Vida ligger alltid i sin vagn eller i min famn 🙂

  Sleepyhead/babynest är oumbärligt. Känns tryggt att ha när bebis sover i sängen med mig och Peter. Den är ett måste tycker jag. Perfekt att ha med på resor om man inte vill släpa med resesäng.

  Grattis till din graviditet och lycka till.

  Stor kram ❤

  Svara
 • Hej igen,

  Tack snälla för ditt svar!

  Kram

  Svara
 • Gott med pool särskilt när solen steker 😉

  Svara
 • En riktig mysdag ni haft! ♥
  Jag har haft min mysdag med fina vänner på IKEA, det är inte fel det heller:)

  kramen ♥

  Svara
 • Härligt med pool men jag var bara fundersam på en sak. Vet att en pool inte får synas från vägen men det verkar eran göra. Men ni kanske ska bygga plank? Kram

  Svara
 • Nu med semester och OS har jag inte hunnit med några bloggar alls så jag har ju helt missat hur otroligt söt lilla Vida är. Grattis till henne! Läste också på aftonbladet att du inte mått bra efter förlossningen, hoppas det är bättre nu. Du ser iaf lika fräsch ut som alltid 🙂

  Svara
 • Håller med föregående,,du verkar vara en sån mysig mamma/vän/fru <3
  Jag önskar just nu också att jag bodde vid havet,,har blivit så frälst vid det,,mycket mer än innan!!

  Jag sitter just nu och kollar in HM s nya katalog,,mycket fint till min lilla Fannie !! Och ja även till min tonårige kille!!

  Bara mys på Hannah,,det är en sådan härlig tid att vara mammaledig <3

  Sköt om dig, kram Linda <3

  Svara
 • Grattis till lilla Vida! Du ser så fräsch ut trots en jobbig start, man kan inte tro att du fött barn för bara några veckor sedan! Hoppas att min mage krymper ihop lika snabbt efter vår trea som kommer i oktober 🙂

  Svara
 • Så underbart med så stor pool, hur stor är den?? Ser verkligen underbart ut :0) Va härligt att se dig tillbaka som ditt ”vanliga” jag igen. Alltid lika vacker. Tack för en helt underbar blogg. Grattis ännu en gång till lilla Vida. Kram Emma

  Svara
 • Det där med Segway ser lite kul ut. Kram Ulrika

  Svara
 • Vilken otroligt strong kvinna och mamma du är Hannah, hatten av till dig.
  Jag arbetar själv i vården och väldigt nära ryggmärgsbedövningar, jag beklagar så att du fick uppleva en sån miss. Jag är mkt glad att du mår bra idag och får njuta av ditt nya lilla underverk =) (och de andra så underverken oxå såklart!). Du är en inspiration Hannah. Kramar från Sara

  Svara
 • Måste bara gratulera till lilla Vida, hon är så otroligt söt! Och måste också hålla med föregående kommentarer om att du ser fantastisk ut! Hoppas man ser likadan ut själv efter att ha fått en liten bebis 🙂
  Jag har en fråga angående vagnen. Jag är helsåld på Joolz och fast jag inte är gravid än så har jag bestämt till 99 % att det blir en Joolz sen 🙂 Jag undrar hur länge man kan ha sittdelen? Står på hemsidan upp till fyra år men tycker det verkar länge då sitsen inte ser så stor ut…

  Svara
 • Hej Maria,

  Vad kul att du fastnat för JOOLZ. Det är verkligen en bra och framför allt en smidig vagn.

  Liv är lång för sin ålder och hon är snart 3,5 år. Hon får lätt plats och då har jag inte dragit ut fotstödet helt.

  Sittdelen kan växa med barnet.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Vilken underbar klänning på lilla bebisen <3

  Svara
 • Du utstrålar kärlek och värme. Din blogg är vacker.

  Svara
 • http://www.theroadtoutopia.blogspot.com

  Svara
 • Vilken mysig dag!

  Svara
 • Hej!

  Skönt att läsa att ni börjat landa som familj och att du mår bättre! Njut ordentligt, för fort går det… Just nu håller jag på att skola in Ville på förskolan och han blev plötsligt jättestor!

  På lördag åker vi till Sigtuna för lunch och fotbollsmatch m Hannes så jag hoppas ni bjuder på fint väder!

  Ta hand om varann ❤

  Kramkram

  Svara
 • Vilka härliga bilder! Och stort grattis till nya lilla bebben! Otroligt söt! Och skönt att du nu mår bättre, tänkte mycket på dig under de dagarna!

  Svara
 • Hej!
  Måste först säga att din blogg är helt underbar att läsa, och framför allt alla fina bilder på barnen.
  Har bara en fråga angående er barnvagn, sitter så kallat mygg nätet fast i suffletten?
  Verkar vara en väldigt smidig vagn 😉

  Med vänlig hälsning, Marielle

  Svara