Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:13 | augusti 7, 2012

Fyrabarnspremiär

Hej min vän.

Imorgon är det premiär för fyrabarnslivet. Spännande 🙂

William kommer hem från USA och hela familjen är samlad.

Det gäller att få sömn inatt!

Nu har farfar Kai och Gun farit hem till Skåne. Men innan dess tog vi oss en liten utflykt till vackra Bro Hof Golfklubb där vi åt lunch i solen.

Smet upp och gömde mig i ett av slottsrummen och ammade. Män i dammössor stirrade på mig.

Vad har du gjort idag?

Kram ❤


25 kommentarer25 kommentarer om “Fyrabarnspremiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så himlans vacker i den där klänningen Hannah! Verkligen smickrande på dig 🙂 Hoppas du har haft en fin dag och att hälsan är återställd! Kram på dig

  Svara
 • Hej!
  Kul att se att det går så mycket bättre för er nu! Skönt…

  Jag har varit i full gång idag… Tid hos ortopeden 9.20 med min son Axel som blir 2 månader på fredag. Sen blev det IKEA, Ica MAXI, Rusta och hemgång. Därefter tid för 2-månaderskontroll på BVC och nu tvättar jag! Puh…. kommer somna ovaggad ikväll 😀

  Min ”lille” son vägde 6910 gram! Han var 61½ cm lång…

  Klänningen som du beställt till bröllopet var jättefin!!! Det blir hur snyggt som helst… Ha en fin kväll!

  Svara
 • Är det solskydd lr myggnät du har över vagnen? Nyfiken! Fin klänning du har på dig förresten.

  Svara
 • supersnygg klänning! var har du hittat den?

  Svara
 • Vad snygg, fräsch och pigg du ser ut! ja det gör du alltid men särskilt nu, det glittrar liksom om dig.

  Hoppas så att du får sova inatt så du är pigg när William kommer hem! kramen

  Svara
 • Jag har varit i dina trakter med mi lillaa familj idag – Sigtuna! Åt lunch på tant brun 🙂 Mysigt! Synd bara att jag fick skickatillbaka kaffet två ggr då mjölken var sur 🙁
  Det är en mysig liten by du bor i!

  Svara
 • En riktig storfamilj blir ni, kul att få hem den stora killen igen 🙂
  Vilken mysig golfklubb det såg ut att vara och härligt med sol. Vi har inte haft annat än regn i Övik idag.

  Du är strålande vacker Hannah och din klänning är helt underbar, passar dig som handen i handsken!

  Svara
 • Ja då får du känna på det, 4barnsmamma, de är jag med men storålderskillnad på mina barn, äldsta blir 21 i sep, fick henne som 19 åring, de andra är 14 i nov (tjej) sonen blir 12 nu i aug och lilla Filippa blir 5 i januari :)själv blir jag 40 den 19/8 Forovrigt har jag inte gjort ngt alls idag, kollat battelship med äldsta dottern, sååå bra tycker jag 🙂 imorrn borjar jag jobba igen, phu känns tungt , jobbar imorrn natt så har lite tid imorrn dock att njuta innan jag går på 🙂 ha en skon kväll, ska lägga en liten tjej som ställt om sig helt i tid!

  Svara
 • Så vacker är du! Kram

  Svara
 • Klänningen kommer från Ilse Jacobsen finns i lång och kort variant, men verkar vara slutsåld på de flesta ställen. Speciellt efter Kristin Kaspersen hade på sig den på Tv 4 också……….;=)
  Kram L

  Svara
 • Härligt att se att du verkar må bättre:)
  Det ser väldigt fint ut på platsen ni var, ha en fortsatt fin kväll…
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Vad fint det ser ut där och mysigt med mys i solen! 🙂

  Och hur FAB är du inte i din klänning då, helt underbart vackra 4-barnsmamma!!:D Grymt imponerad av dig vackra Hannah!

  Stor kram och trevlig kväll! 🙂

  http://roxenmo.se

  Svara
 • Skönt och se att du är på benen igen ♥ Bro Hof är ju ett underbart fint ställe!
  Kramar till er alla 🙂

  Svara
 • Så fin du och dina är, välmående familj. Men jag undrar ifall det finns någon anknytning till Finland i din familj?
  Mår så gött…kram

  Svara
 • Vilka härliga sommarfoton! Skönt att hela familjen samlas! Du får ändra din header och lägga till lilltösen också 🙂 Fin klänning du har, vad är det för märke? Malina?

  Svara
 • Härliga sommarbilder! Vad mysigt att få vara tillsammans alla sex (!). Här har dagen gått i ett nafs, har inte hunnit med någonting alls. Ganska skönt ändå. Imorgon ska vår lilla tjej få 6-månadersvaccin, det ser jag inte alls fram emot. Vagnen är verkligen riktigt snygg! Om jag skulle behöva en till vagn någon gång i framtiden så blir det nog en sån. KRAM

  Svara
 • Så mysig dag. Lilla Vida är så söt!!

  Svara
 • HEJ!
  Jag har plockat blåbär och blivit myggbiten.
  KRAM AGGE

  Svara
 • Hej fina Hanna! Jag var med om samma sak vid min förlossning för 3 mån sedan, det jobbiga för mig var att jag blev förlamad i hela kroppen när dom satte sprutan fel och gjorde min förlossning riktigt farlig för både mig och bebis! Det tog läkarna tre dagar innan dom förstod att jag hade spinalhuvudvärk!! Dom trodde inte på mig att jag hade så ont! Fick gå igenom alla tester och magnetrönken! Värsta dagarna i mitt liv innan jag fick sprutan som täcker igen! Det är roligt att se dig vara på benen igen! Och nu får du som jag, börja njuta av bebis <3

  Svara
 • Hej Hanna!
  När ska du göra om ”OM MIG” på din blogg, nu har du ju lilla Vida i Familjen !
  Nya headerbild kanske ?
  Kram på dig.

  Svara
 • God Morgon Hannah.Nu är vi på svensk mark igen.Borta bra men hemma bäst;) Så skönt att komma hem så tidigt på dagen så hinner man packa upp tvätta och fixa samma dag.Pedant som jag är så vill jag ha undan allt.Vilken fin bild på dig Hannah med er fina Joolz.Man kan inte tro att du fick barn för mindre än en månad sedan.Du är så otroligt vacker Hannah.Jag har sagt det många ggr. till dig så det är väl risk för att jag blir tjatig;)Skönt att få hem William också från Usa.Han har säkert längtat massor efter lilla Vida.Hon har tur som har så fina syskon.Ha en underbardag alla.Puss o kram.

  Svara
 • Åh vilket smart myggnät till vagnen!

  Svara
 • Vad oförskömt snygg du är efter ha precis fött barn 😉
  Var har du köpt klänningen?
  Kram

  Svara
 • Vilken fantastisk klänning! Var har du köpt den! Jenny

  Svara
 • Hej!
  Var kommer klänningen ifrån?
  Kram

  Svara