Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | augusti 8, 2012

Vinn Cantadou

God morgon min vän. Idag är jag uppe med tuppen 🙂

Ska strax fara till BVC och väga och mäta Vida. Hon är ett matvrak så hon har nog gått upp en hel del sedan senast hon vägdes.

Igår kväll gjorde jag två olika förrätter innan varmrätten.

Nu har du också chansen att göra en av dessa goda förrätter eller tilltugg. Du kan nämligen vinna 5 presentcheckar/askar Cantadou.

Snart ska jag berätta hur du ska gå till väga. Men först ska du få se något gott 🙂

Igår fick jag två stora påsar med kantareller. Det bästa jag vet. Är det inte gott? Tyvärr har jag aldrig själv lyckats hitta några. Är så avundsjuk på de som har sina kantarellställen och kommer hem med litervis av skogens guld.

Baguette med kantareller och parmesan precis tagna ur ugnen.

Gjorde även mina minipiroger som jag fyllde med Cantadou OCH kantareller. Det blev riktigt gott!

Så nu till tävlingen i samarbete med Cantadou. Allt du behöver göra för att vinna fem askar är att berätta om din bästa Cantadou-stund. Bjuda på en god rätt eller tips på något gott med Cantadou.

Skriv det i kommentarsfältet nedan.

Vinnaren drar jag om en vecka onsdag den 15:e augusti.

Lycka till!

Puss och Kram ❤65 kommentarer65 kommentarer om “Vinn Cantadou”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När jag rör ner en ask Cantadou vitlök & örter i mycket grädde och serverar som sås till saftig ugnslax och pressad potatis. Så enkelt, så gott och alldeles underbart!

  vh
  Monika

  Svara
 • Jag har helt enkelt Cantadou pepparot som tillbehör till mitt grillade kött . Enkelt och jättegott ! Och ännu är ju inte grillsäsongen över så man hinner med några middagar till .

  Dina kantarell mackor såg inte helt fel ut , mums.

  Kram

  Svara
 • Jag älskar tunnbrödsrullar och ciabatta med massa färskost, grönsallad, rödlök och gurka.
  Man kan lägga i massa olika gottiga saker:)
  Mycket gott, har jag både som kvällsmat och utflyktsmat på sommaren.

  Svara
 • Vi tar en härlig ledig kväll, tänder lite ljus och umgås med goda vänner, eller så myser vi bara familjen i all enkelhet.

  Så tar vi ett gäng champinjonhattar. Fyller dem med Cantadou vitlök/örter och så lindar vi en skiva lufttorkad skinka runt varje. Grillar dem på grillen tills hattarna mjuknar, osten smälter och skinkan blir härligt sotig och krispig.

  Ät dessa njutbara läckerheter som de är, eller som tillbehör till grillmiddagen, eller med en krispig sallad. Och till det ett gott glas vin.

  Det, min vän, det är njutning på hög nivå!

  Svara
 • ja snittar en kycklingfile och lägger en klick av cantadou vitlök-örter ,sen snurrar jag om bacon skivor och steker dem,serveras med valfritt tillbehör 🙂

  Svara
 • Jag tar cantadou pepparrot och lägger på laxbit och in i ugnen. Väldigt smarrigt! Lite fullkornspasta till det.

  Jag älskar med kantareller! Plockade 10 liter på två dagar

  Kram

  Svara
 • Här kommer bästa grilltipset!
  Jag tar medelstora champinjoner, ta bort foten och fyller dem med Cantadou – favoriten är vitlök & örter och pepparrot .- lägger svampen upp och ned (dvs. fyllningen uppåt) på grillen nägra minuter. Såå gott!! 🙂
  ~Titti

  Svara
 • Under min graviditet har jag älskat (!!) salta kex och färskost, speciellt Cantadou konstigt nog. Sörjer detta nu när jag är inlagd, det är inte lika mysigt att äta det här som det är att sitta i soffan med sin make och katterna hemma.

  Men nu hoppas vi att dottern stannar på insidan iaf 3 veckor till.

  Svara
 • Mums vad gott det såg ut!! Kantareller skall jag snart ge mig ut och plocka 🙂

  Jag gör en riktigt smarrig och ruskigt enkel pastasås med Cantadou i!
  Pressad vitlök ”svettas” i en klick smör i stekpannan, på med grädde och rör ner Cantadou (vitlök och örter), rör ner färsk bladspenat, salta, peppra och rör sist men inte minst ner halverade coctailtomater.
  Servera såsen till färsk, nykokt pasta, toppa med parmesan och rostade pinjenötter.

  Det är såååå gott! 🙂

  Svara
 • Godaste pastan!!

  Bryner kycklingfilé i bitar kryddas med salt och peppar, Samt lök, tillsätter hackade champinjoner och röd och gul paprika! När de e lagom mjukt häll i cantandou vitlök örter 1 eller 2 st och en skvätt grädde! Koka pasta häll över sås och toppa med hackad persilja! Mmmmmmm så gott:)

  Svara
 • Fyll crustader med Cantadou Pepparrot och toppa med kallrökt lax! Ett väldigt gott och enkelt drinktilltugg, MUMS!

  Svara
 • Fläskfilé gryta!
  Bryn fläskfilé tills klart salta! Häll i 2 burkar 4 sorters peppar cantandou och grädde koka upp! Lite goda primörer till det och klyft potatis eller ris! Mmmmmm

  Svara
 • Min favorit är väldigt enkel. Tunnbröd och sedan valfri Cantadou på samt riven parmesan över. In i ugnen på 200 grader tills det får lite färg och klipp sedan i småbitar. Servera som tilltugg tilll fördrink.

  Svara
 • Min bästa Cantadou-stund är definitivt på lunchrasten på jobbet! Cantadou vitlök har piffat till och piggat upp många av mina smörgåsar 🙂 tyvärr är den ofta slut i affären så det är väl många som håller med mig 😉

  Svara
 • Söker alltid genvägar i matlagning!!. När jag gör kotlett provencale (råstekt potatis med massor av vitlök, stekt kotlett. Allt läggs sedan i ugnsform med kotletten på toppen)
  Jag toppar gärna kotletten med en klick cantadou vitlök i stället för vitlökssmör innan sista svängen in i ugnen. Jättegott och enkelt!!

  Svara
 • Cantadou har varit toppen under min graviditet! När andra ostar varit ”förbjudna”. Älskar ju vitlök örter men nu när jag äntligen fött min dotter äter jag gärna Cantadou pepparrot tillsammans med varm eller kallrökt lax! Mumma 🙂

  Svara
 • Ta några tomater och kryssa (snitta) med en kniv. Blanda ihop skinka och Cantadou Pepparrot till en röra, fyll de snittade tomaterna med röran och in ugnen tills Cantadoun har fått en gyllene färg. Servera med kokt harri covert som toppas med en smörklick och hackade hasselnötter. Ett mycket lättlagat och gott recept på förrätten till sommarborden 🙂

  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar.
  Min bästa cantadou-stund är nog när man inte planerat middagen riktigt och inser att kylen är lite tom, och så ser man en burk cantadou där inne. Det kan piffa upp vilken middag som helst. Stekt kycklingfilé, lite grädde och några klickar valfri cantadou blir en supergod och krämig pastasås. Råkar man gräva fram några grönsaker i kylen också kan de ju få haka på i såsen de också, t ex paprika eller champinjoner.

  Må gott!

  Svara
 • Bakad potatis med kräftröra!! MUMS!! Blanda 1ask CANTADOU PEPPARROT med kräftstjärtar och gröna ärtor samt lite(3msk) Creme Fraiche, njut!!

  Svara
 • Stek lövbiff lätt på varje sida med salt å peppar , lägg sedan en klick av valfri cantadou på varje vik på mitten sätt ihop med tandpetare lägg i ugnsform å sätt in i ugnen en liten stundxså cantadoun smälter lite. Servera med potatisgratäng:)

  Svara
 • Hejsan!
  Det bästa jag o mina barn vet är: Bryn delade kycklingfileer på med vitlök, sen ett paket grädde,soja och sen det goda, ett paket Cantadou 4sorters peppar. Serveras till ris eller potatis, mums! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Mitt tips är att köpa kycklingfilèer och snitta dom och fylla med valfri Cantadou smak.Min favorit är vitlök och örter.In i ugnen på 175 grader i 25-30 min.
  Till det är det gott med klyftpotatis samt en fräsch sallad.

  Svara
 • Hej, jag älskar fyllda baconinlindadekycklingfiléer i ugn.
  Då tar jag en av Cantadous askar och fyller kycklingfiléerna, rullar in dom i bacon och sedan skjuss in i ugnen. Mums 🙂

  Svara
 • Grattis till din lilla solstråle VIDA! Kul att höra att du mår bättre nu efter förlossningen. Här kommer något som vi gillar i våran familj: Lägg kokt färskpotatis i skivor i ett foliepaket. Ovanpå potatisen lägger du strimlor av rödlök, en bit laxfilé med en klick med cantadou chili och paprika. Vik ihop foliepaketet och grilla på ugnen i ca 20 min. Gör gärna denna goda sallad till: Blanda ihop: ruccolasallad, gurka, tomat, rödlök, äppelbitar (granny smith) och chassewnötter. Strimla över med lite olivolja! Superenkelt och supergott!

  mvh jenny

  Svara
 • Min bästa Cantadoustund är när jag tar med mig lite ost och kex och åker ner till Sunderbysjukhus där min sambo vistas någon vecka var tredje månad pga sin sjukdom. Det är 10 mil enkel resa men det är det värt. 🙂
  Jag har oftast med mig just Cantadou, lite olika kex och lite alkoholfri cider. Sen sitter vi där och myser. Det enda som fattas är levande ljus! Jag ska köpa batteridrivna till nästa gång. Allt för att sjukhusvistelsen ska bli så trevlig som möjligt

  Hälsningar Sabina, Kalix

  Svara
 • Bästa tipset är dina piroger med basilika och gräslök! Hade de nyligen på min 30 års fest. Som nybliven tvåbarnsmamma sökte jag efter snabbt,och gott tilltugg och fick fram ditt enkla goda förslag! Blev succé !

  Svara
 • Hej! Stort grattis till lilla Vida 🙂 Är även väldigt skönt att se att du mår bättre! Mitt favvorecept med Cantadou är lax i ugn med Cantadou Pepparrot, grädde samt salt och citronpeppar. Gärna med en god sallad och pressad potatis till. Så gott!!

  Svara
 • Lövbiff fylld med Cantadou pepparrot
  är käytegott!
  Bred ut ett lager Cantadou pepparrot
  på lövbiffarna.
  Vik ihop och fäst med tandpetare.
  -Stek köttet
  Servera med rå äggula och potatismos

  Så gott!

  Svara
 • Hej!

  Mitt bästa tips på en rätt med Cantadou är ganska simpelt men ack så gott…Brukar värma upp en burk Cantadou (paprika/chili alt vitlök/örter, smak efter tycke och humör) med grädde, chilisås och ett uns sambal oelek. Ett snabbt uppkok och sedan tillsätter jag nyskalade (helst färska) räkor. Avnjuts och serveras bäst med ris och vitlöksbröd och en god, fräsch sallad.

  Denna rätt bjöd jag min man på första gången vi skulle äta middag tillsammans, och jag vet inte om det var på grund av denna fantastiska rätt (eller sällskapet), men vi firade nyligen elva år tillsammans varav fyra år som gifta. Värt att prova!

  Kram Malin

  Svara
 • Mitt första minne av Cantadou-ost kommer ifrån när jag var i 10-års åldern. När osten först kom till affärerna så köpte man den över disk i lösvikt. Jag och min mamma stod på ena sidan disken och pekade och ville köpa den ”nya” osten. Den första smaken jag kommer ihåg är vitlök.
  Mamma gjorde ofta en rätt där hon använde sig av osten, ett recept som jag fram till nu nästan hade glömt bort. Hon kavlade ut smördeg och la dit två skivor kassler med vitlöks cantadou blandat med creme fraiche emellan, gjorde ett paket av smördegen och in i ugnen. Vi åt med en god sallad till, mycket gott!

  Svara
 • Min bästa Cantadou-stund var när min man friade!! Han stod på knä med ett fång rosor och hade ordnat med Cantadou, kex, räkor och vitt vin! Lovely! Detta är över 10 år sedan. Vi firar 10-årig bröllopsdag den 17 augusti! Om jag vinner ska jag överraska honom på samma sätt den dagen! Ska nog göra dina piroger och baguetter också! Ser så gott ut!!

  Här kommer ett gott recept med Cantadou som ni bara måste testa! Supergott!!

  http://familjenhenemo.blogg.se/2012/february/kyckling-med-cantadou-ellens-kyckling.html

  Kram, Carina.

  Svara
 • Denna ost är en klar favorit. Det enkla är det godast tycker jag. Digestive kex och vitlöksosten…mmmmm. Några vindruvor till det och man njuter.

  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Det bästa receptet med denna underbara ost är :
  steker kyckling eller fläskfilé, blandar ner vitlöksosten med grädde och serveras med tagliatelle. Helt klart en favorit här hemma!!!!

  Svara
 • Som tilltugg till välkomstdrinken brukar jag köpa små färdiga minikrustader och lägga någon sorts Cantadou ost i och sedan en stund i ugnen. Lätt, snabbt och väldigt gott! Är väldans gott som tilltugg till kräftor också!

  Svara
 • Hej Hannah! Ja har testat dina goda piroger 🙂 vi åt dem till kvällsmat igår jag, min man och min dotter. De va mumsigt! Tack för en fin blogg 🙂 ! Kram Anna

  Svara
 • Min bästa cantaduo moment är när min goa syster bjöd mig o min familj på en underbart god Lax rätt med cantadou! Har älskat den rätten sedan dess..!!
  KRÄMIG GREKISK LAX
  Recept:
  4 port
  Ingredienser:
  1 stor bit lax eller 4 portionsbitar
  2 pkt Cantadou basilika och vitlök
  5 dl vispgrädde
  salt
  blandade oliver (gärna med kärnor)
  körsbärstomater (gärna romantica små kvisttomater – smakar ljuvligt just nu!)

  Gör så här:
  Lägg laxen i en ugnsform.
  Strö över oliver, skär tomaterna i kvartar och lägg på dem.
  Vispa samman grädde och cantadou till en slät sås.
  Salta. Häll såsen över laxen och ställ in formen i 225 C ca 20-30 min (beroende på hur tjock laxen är. Lägg på ett ark folie om rätten börjar få för mycket färg innan laxen är färdig.
  Servera med en god avokadosallad (och ris eller pressad potatis om så önskas).
  Kram, nu håller jag tummarna!!

  Svara
 • God kväll!

  Vi brukar dela laxen och fylla den med Cantadou gräslök/vitlök, hälla över lite matlagningsgrädde och strö fetaost på laxen innan den åker in i ugnen.

  Gillas av både stora och små hemma hos oss! Enkelt, snabbt och gott.

  Mina bästa cantadou stunder är just när den är i maten, kan göra en tråkig rätt underbart god. 🙂

  Kram

  Svara
 • Bästa ni,
  Ett tips jag gärna delar och som är superenkelt att göra är att rulla parmaskinka och fylla dem med Cantadou pepparot! Perfekt tilltugg till välkomstdrinken/champagnen och/eller till tapasbrickan! Så himla smidiga att göra och kräver ingen förberedelse (passar mig jättebra som nybliven mamma hihi). Jag har testat pirogerna och de är sagolika! Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Cantadou väcker alltid varma minnen av min familjs frankrikeresor. Varje år fram till att jag var 17 brukade vi bila genom europa ner till st tropez där vi hyrde en lägenhet. Första kvällen (och många därefter) var det cantadou vitlök/örter och färska baguetter som stod på bordet med diverse små plock. Då jag var ett kräset barn åt jag enbart vitlöksost och baguette, åt nog halva baguetten själv varje gång:)
  Så att idag, nu när rusket faller på fönstret, krypa upp i soffan med en tallrik baguetteskivor med såklart vitlöksost på och lite annat gott får mig alltid att le!

  Svara
 • Hej!

  Min favorit just nu är: Grön ärtpuré soppa/ Créme Ninon.
  Jag fräser finhackad lök och vitlök, så den blir riktigt mjuk, men inte bränd.
  Tillsätter 5 dl frysta gröna ärtor, 1 dl vitt vin och 5 dl grönsaks buljong.
  Låt koka ihop, mixa och ev sila, mitt trick för att göra den extra god är;
  tillsätt istället för grädden, en burk naturell Cantadou, vispa runt och värm
  försiktigt. Vid servering sen så toppar med en slev Cantadou pepparrot
  och lite räkor.. Detta är så vansinnigt gott, så det äter jag flera ggr/veckan
  Vardagslyx som varmt rekommenderas!
  Ha det så gott önskar Marie

  Svara
 • Rullader
  Man tar lövbiff bred på cantadouost helst vitlök och örter,rulla ihop fäst med tandpetare krydda med salt o peppar. Bryn på stark värme runt om ,lägg dom i en gryta med en köttbuljontärning vispa ur stekpannan med lite vatten häll i grytan häll på grädde efter tycke och smak låt puttra i 35-40 min späd med mer grädde och cremefraich. Servera med pressad potatis och smörslungad färsk sparris. MUMS<3

  Svara
 • Hej!

  Mitt bästa Cantadoutips är att blanda två askar vitlök och örter med en burk crème fraîche (inte lätt för det blir inte lika gott). Ta sedan aluminiumfolie och lägg på en laxfilé. Salta och peppra lätt, på med cantadouröran och gör knyten av folien och grilla. Serveras bäst med färsk nykokt potatis och en härlig grönsallad. Smaklig spis!

  (Det blir ett knyte per person)

  Svara
 • […] TÄVLA HOS HANNAH Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det här inlägget postades i PÅGÅENDE TÄVLINGAR. Bokmärk permalänken. ← BILJETTER TILL MODIG – 10/8 […]

  Svara
 • Doppa grönsaker i cantadou:)

  Svara
 • Varför komplicera det hela?! Salta kex och cantadou-ost, ett glas rött och kvällen är på topp!

  Svara
 • MUMS vad gott det ser ut!
  Kantareller är ju sååå himla gött!

  Hoppas allt var bra på BVC!
  Kram

  Svara
 • Ååå va goda dina piroger ser ut, recept gärna 🙂

  Svara
 • Mmmm…ser gott ut! Dina piroger ser väldigt lyckade ut:-) vad använder du för deg? Hoppas morgondagen går fort för er så ni snart får vara en fyrbarnsfamilj:-) Min kväll har varit lugn..barnen somnade vid 7 å maken är på konsert.. Så jag har sett på film å letat i skåpen efter godsaker;) Må gott! Kram

  Svara
 • Tips på riktigt go sås men onyttig grädde cantadou ost vitlök en buljong tärning lite soja för färgen koka up tillsätt mer salt om det behövs mums passar till kött mm

  Svara
 • Jag brukar bjuda mina vänner på Kyckling á la Cantadou 🙂

  Skär kycklingfiléerna i tärningar ca 2*2cm, stek dom i stekpannan tills dom har fått lite färg och krydda med salt och peppar.
  Blanda ihop grädden, cantadou och sojan i en skål.
  Lägg kycklingbitarna i en ugnssäker form och häll över oströran.
  Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 10-15 min.
  Serveras med jasminris och sallad. så himla gott!

  Svara
 • Va gott det ser ut! Jag undrar också vad du använder för deg till dina piroger? Min gravidmage blev så himla sugen på dem såhär mitt i natten! Kram!!

  Svara
 • Smasktigt!!!
  Det som du hade lagat!!!
  Om jag skulle vara m i tävlingen:
  Vit fisk vilken man tycker om, jag gillar kolja,
  Krydda den m salt å vitpeppar och sen en klick av
  Cantadou vitlök i och rulla den , några stycken
  Alltså och mycket smör!
  In i ugnen i 20min, får man en fantastiskt middag
  Som man kan äta m precis vad man vill, klyftpotatis, pomfritt eller bara en
  Go sallad m massor av getost, President märket!
  Kram på dig!
  //Anna

  Svara
 • Bästa stund och enklaste recept är tunnbröd, catadou pepparrot o en tunn skiva gravad lax, rulla ihop och ät….. Fantastiskt gott.

  Svara
 • Mitt absolut bästa tips är: Blanda cantadou pepparrot med lite extra riven pepparrot och dijonsenap. Bred ut på ena halvan av en lövbiff och vik på mitten, fäst ihop med en tandpetare. Stek på bägge sidor. Sås till gör du enkelt på pepparrotsblandningen, grädde, lite soja och koka upp. SMASKENS!

  Svara
 • […] Vinn färskost Posted on 9 August 2012 by Vic Ibland när man ser tävlingar på nätet känns det faktiskt inte som att prestationen de efterfrågar står i relation till priset. Som när man just nu kan tävla om FEM askar Cantadou färskost hos Hannah Graaf. […]

  Svara
 • Hur ska man kunna välja ut det bästa när det finns så mycket gott man kan göra med Cantadou?! haha den här säsongen när kantarellerna flödar i skogen så passar Cantadou lika bra på kantarellmackorna som till kantarell pajen. Men en mysig hemma kväll med tända ljus en vinflaska och bordet fullt med ost och kex så är det självklart att en Cantadou står på plats på bordet 🙂 /Lynn

  Svara
 • Till detta recept kan man använda vilken smak man föredrar..
  Du tar vilken vit fisk du föredrar, jag brukar använda Torsk, som du saltar/pepprar.
  Du tar 1 (2) burk catadou och blandar ut med grädde, lägger fisken i en ugnfast form och häller över catadou röran, och avslutar med lite riven parmesan. In med detta i ugnen till fisken är klar (detta varierar beroende på hur stor fiskbit man har)
  servera med Ris eller Pressad Potatis och en Härligt god sallad.
  Smaklig måltid 😉

  Svara
 • Drinktilltugg:
  Superenkelt att annvända cantadou vitlök och örter tilsammans med en frp knaperstekt bacon som småhackas ner i osten. Bre ut på utkavlad smördeg. Rulla ihop, förvara i frys eller kyl, när de stelnat lite skär man sedan små rullar av den som man gräddar i ugn 220 grader i ca 10 min. Mums till bubblet!!! En favorit här hemma och bland alla gäster.

  Svara
 • Sååå gott med Cantadou, älskar den på en bit baguette. Min favorit är den med vitlök som jag brukar använda till att göra en smaskig pastasås. Jag smälter ned en ask Cantadou med ca. 5 – 6 dl grädde + mjölk, tillsätter en pressad vitlöksklyfta och lite finhackad slätbladig persilja, tillsätter redning. Sist men inte minst en förpackning knaperstekt bacon och för den som vill också lite smörstekta skivade champinjoner, smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar, klart!

  Svara
 • Det bästa jag vet med cantadou är en ostsås till tacosen.

  Blandar 4 msk idealmjöl, 5 dl mjölk, salt och cantadou vitlök och örter. Värmer mjölken lite sen vispar jag ut mjölet och saltar. Låter det tjockna lite sen vänder jag ner’ osten och låter den smälta. Serverar till tacosen med lite taco chips.

  Svara
 • Min bästa cantadoustund är när man precis har grillat en kycklingfilé och serverar det med sallad och en stor klick cantadou. Gärna med ett glas vitt vin till.

  Svara
 • Ohhh jaa! Klart att jag vill vara med! Hemma hoss oss älskar vi att laga mat,och mina 2 pojkar älskar att hjälpa till i köket! Färskost har vi alltid hemma, det kan ju andvändas till så mycket smaksättning i mat, som det ar på bröd eller i cheese cake om den är naturell! Ett av mina minnen var när vi en dag hadde planerat att baka just cheesecake och hittade min 3 åriga som gomd under bordet med halva burken utsmetat i ansiktet! Ingen cheesecake blev det altså till denna dag, men massor av skratt och ett roligt minne fick vi!

  Svara
 • Här kommer en supergod röra att ha till salta kex, crostini eller i tunnbrödsrullar. Ja man kan även doppa morotsstavar eller liknande i det:
  150 g Cantadou, rädisa/gräslök, 1 burk ishavsrom, ½ liten rödlök
  2 msk créme fraiche- MUMS

  Svara
 • Min bästa Cantadou-stund var när min man friade till mig förra sommaren, det var på min svågers takterass i Stockholm och vi hade utsikt över staden och det var så vackert! Han hade med sig champagne, Cantadou, baguetter, jordgubbar och vindruvor. Som väl var la han inte ringen i champagneglaset som i ”Sommaren med Göran”, utan han gick ner på knä 🙂 Sedan satt vi och hade picknick och pratade, planerade och kysstes till dess att solen gått ner 🙂

  Svara
 • Vem vann!? Tycker inte jag ser det nagonstans och jag’e ju himla nyfiken! 🙂

  Svara