Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:29 | augusti 17, 2012

God natt

Nu sover Mio på en madrass bredvid min säng, Vida på mitt bröst, Liv bredvid mig och William bredvid Liv 🙂

20120817-222842.jpg

Vi hörs imorgon.


11 kommentarer11 kommentarer om “God natt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alla småttingar är samlade, mysigt! Hoppas du får sova gott inatt 🙂

  Svara
 • Hej bästa Hannah! Måste bara fråga dig en sak. Bingo lag ut nakenbilder på både dig och Maggan idag på instagram, vad tycker du om det? Jag tänker mest på William som är så stor och kan ta del av bilderna samt alla hans vänner som kan se dom då bingos instagram är en öppen sådan. Bara nyfiken hur du ställer dig till det?? Bilderna var ju sexiga och fina men lite för grova för att barnen att se (kan jag tycka) Förstår att dom är tagna för många år sen då jag har svårt att tro att du skulle vika ut dig på det sättet nu som fyrbarns mamma men blir du inte besviken på Bingo som tar sig friheten som din vän med tanke på hur mycket det kan skada William. Du är en fantastisk människa Hannah, en grym mamma! Och jag menar inget illa med denna kommentar, bara nyfiken! 😉

  Svara
 • Hej Vickan,

  Det är amningsdags så jag passar på att kolla in bloggen medan Vida äter. Ögonen går i kors 🙂

  Som du skrev var det längesedan bilderna togs. Jag var 17-18 år och tänkte inte längre än näsan räcker. Än mindre tänkte jag att jag i framtiden skulle få barn och vad de skulle tänka och tycka. Men men tiden går ju dessvärre inte att vrida tillbaka och gjort är gjort.

  Kan tycka det är onödigt av honom att lägga ut bilder som han gör men kan tyvärr inte styra över det. Får vara glad så länge inte mina barn ser dem och den dagen de gör det får jag helt enkelt förklara mig.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Jag tycker INTE att det är något att skämmas över. Du har alltid varit vacker och bilderna, ja dem visar vackra kvinnor. Allt mindre påklätt eller lite naket eller helnaket för den delen behöver inte vara porr. Inte ska William behöva bli generad över att han har en vacker mamma? Det vet han säkert redan i och med att han bara behöver gå ut med dig och hör säkert alla komplimanger du får. Nej, var stolt istället för att du är vacker, var vacker och kommer så att förbli. Både inuti och utanpå. Stor kram och grattis till nya bebisen. (har inte skrivit förut men läser din blogg)

  Svara
 • Jag tycker Bingo verkar vara en liten person. Använder alltid andra för att skapa intresse kring sin egen person. Det är verkligen fult att använda 15 år gamla bilder. Speciellt när du nu har barn. Vi har alla gjort dumma saker i den åldern. Du har inget att skämmas för!

  Svara
 • Just den bilden var en ren porrbild i mina ögon och jag tycker det är oerhört osmakligt av Bingo att lägga ut den med tanke på barnen. Inget ont om dig Hannah, vi alla har varit unga och dumma. Och vissa växer inte upp, typ Bingo.

  Stor kram

  Svara
 • Mysigt …. men e det du eller barnen som har svårt att sova själva 😉 , sagt med inget ont menat alls!! …. kramar

  Svara
 • De vill alltid sova inne hos oss men det är nog mest jag 🙂

  Kram

  Svara
 • Jag reagerade också starkt på att Bingo la ut en nakenbild på dig! William kan
  se dom. Dessutom har Bingo lagt ut dom av rent ekonomiskt intresse,
  då han planerar att göra tavlor av dom och sälja på internet.

  Svara
 • Oj, skrev nyss, men vet inte vart det tog vägen.?
  Nåja:)
  Härligt att du mår bra igen, det glädjer mig verkligen:)
  Mysigt med alla i sovrummet, känner väl igen mig, jag har 4 barn själv och är i din ålder, det blir trångt, men mysigt ändå;P

  Är på G att köpa nyahudvårdsprodukter och undrar om du har tips på vad som är bra?
  Vad använder du för rengöring/natt/dag-produkter?

  Ha det Så bra!!
  Kram H

  Svara
 • Hej Hannah jag har nyligen blivit medlem på din blogg.Tycker att bloggen är super bra.Jag är 36 år och bor i sunnersta med min sambo och två barn som är 4 år och 9år gammla.Vi bor i ett hus från 40 talet.så det är mycke och göra på huset.Våran yngsta son brukar också komma ner till oss men i bland brukar jag gå och lägga mig i soffan men det är ju så mysigt att bara ligga och lukta på sin lilla älskling eller vad tycker du?Toppen att du mår bra i gen.Blev orolig för dig ett tag.Jag hadde svårt med att bli medlem så jag fick prata med Peter och han hjälpte mig.En välldigt näll och fin kille tycker jag att du har men det är du värd Hannah.Många kramar från Malin.P:S gattis till dottern Vida är så himmla söt.

  Svara