Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:23 | augusti 18, 2012

Den som väntar på något gott

God morgon vacker. Hoppas allt är väl.

Varje gång Peter är borta så sover jag och alla barnen tillsammans. Tanken är alltid lika mysig men jag vet av vana att jag under natten ångrar mig bittert. En gnisslar tänder så det ilar in i märgen på mig, den andra snarkar som ett sågverk, den tredje pratar i sömnen och nu den fjärde som vill äta hela nätterna.

Ändå vet jag att nästa gång Peter är borta så ligger vi fem här igen 🙂

Satt inatt och tittade på bilderna som jag och Liv tog en kort tid innan bebis kom till världen.

Tänk att då kändes det som om magen skulle vara där för alltid. Det var tungt, ont och jag ojjade mig konstant. Men det var inte vara jobbigt jag längtade också så ofattbart mycket och undrade hur hon skulle se ut.

Nu ligger hon här bredvid mig och tittar. Världens underbaraste lilla bebis Vida. Nu är hon lite mer än en månad och älskad ända upp till solen, stjärnorna och månen (som Liv brukar säga).

Nu ska jag duka fram frukost och sedan måste vi packa och bege oss till mamma. Snart invaderas huset av 18 killar.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

 


25 kommentarer25 kommentarer om “Den som väntar på något gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så sööt lilla Vida är 🙂 Liv med givetvis 🙂 kram

  Svara
 • Försökte skriva en kommentar hos dig. Vet inte om den kom fram. Tänker på er ❤

  Kram

  Svara
 • Tack så mycket 🙂 blev jätte glad 🙂 den kom fram, visade Romina och hon blev överlycklig.
  Du var hennes favorit i lets dance 🙂 kram från mig och romina <3

  Svara
 • Underbara bilder på dig och Liv;) Så söt hon är er lilla minsting Vida.Har ni bestämt vad hon ska heta mer? Här regnar det som spö i backen så det blir en innedag med alla trista göromål.Hoppas ni får en bra helg hos din Mamma och Gunnar.Puss o kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Tack finaste Marita ❤

  Nej, vi har inte bestämt fler namn. Konstigt för att vara jag 🙂

  Hoppas du får en fin dag trots regn.

  Puss och kram

  Svara
 • Fina foton! Kul att göra canvas av 🙂

  På tal om andra foton, tycker du ska spana in Bingos Instagram. Såg att det var en debatt om att ett av fotona var på dig?

  Må väl!

  Svara
 • Det har vi redan tagit upp i det förra inläggets kommentarfält.

  Är inte intresserad och tänker inte ge honom uppmärksamheten på hans instagram. Helt utanför mitt intresse och tid.

  Kram

  Svara
 • Ber om ursäkt.

  Svara
 • Du ska väl inte be om ursäkt 🙂

  Kram

  Svara
 • 🙂

 • Tack för att du är en så fantastisk människa, jag blir så glad varje gång jag klickar mig in på din blogg och ser att du uppdaterat, du ger mig en sån glädje, ville bara att du skulle veta det!
  Tack för att DU finns <3

  Svara
 • Å vilka fina bilder! Kram Ulrika

  Svara
 • Du är så fantastiskt vacker, så man nästantan blir lite förbannad ;-))
  Ha en fin dag hos Mor och Gunnar!
  Kram Carro .-)

  Svara
 • nästan skulle det ju stå..

  Svara
 • Underbara bilder <3

  Svara
 • Oj vilka fina bilder ! Du är lika vacker som alltid och jag måste säga att du är en stor inspiration både som mamma och person! Ni verkar ha en otroligt mysig familj ! Jag och min sambo väntar just nu vårat första barn, vi förlorade en son i vecka 21 förra året och nu är jag gravid i vecka 25 snart och har haft en minst sagt jobbig grav nu med.. Har en förkortad livmodertapp såg dom av en slump så jag fick ett akut cerclage inopererat i vecka 22 , om du ej vet vad det är så är det en typ av band dom syr fast runt tappen så den håller sig stängd lite längre.. Nu ber vi för varje dag som lillebror i magen stannar kvar där inne och inte kommer för tidigt.. Får endast ligga i sängen och på toa/dusch tills den dagen då han föds.. Det är otroligt jobbigt och man slits mellan hopp och förtvivlan.. Tittar på underbara vida och längtar lite extra tills jag har min lilla prins brevid mig .. Så ville mest tacka för en underbar blogg som jag kikar in i varje dag o läser nu när jag är sängbunden, det hjälper mig lite på traven:) kram på dig och familjen!

  Svara
 • Håll ut Emma tiden går fort och snart så är det dax.Stort lycka till.Kram från M.

  Svara
 • Oj bevare mig vilken pärs! Hoppas allt går er väl. Lyckokramar M

  Svara
 • Kram och lycka till med bebisen!

  Svara
 • Helt fantastiska bilder och den där du sitter ner som en ballerina är ju makalös!! Förstora och ha som tavla! Vad spännande det är med bebisar, ena dagen är de i magen och andra dagen är de faktiskt här. Är så fascinerande.

  Svara
 • Ooh va fina bilder på dig o Liv innan Vida kom o Vida sen.

  Svara
 • Håller med övriga-fabulöst fina bilder!
  Vida är för övrigt otroligt vacker bebis och väldigt lik dig även om man ser drag av Peter,ni har verkligen äktenskapstycke;)
  Kram

  Svara
 • Så fina bilder och vilken söt liten tjej. Jag njuter själv av min lilla pojkbebeis som är 2,5 månad 😉 Får man fråga vart din snygga kjol kommer ifrån? Är det en vanlig eller gravidkjol? Letar efter långa kjolar i sommar färger, helst inte svart eller vitt. Några tips? Kram

  Svara
 • Tänk vad fort en månad går!! Filip är redan 7 månader :-O
  Bebistiden går på tok för fort.
  Kram

  Svara
 • Fina, fina, underbart vackra bilder!

  Å en sån härlig beskrivning av samsovandet när pappa är borta. Jag har bara en liten guldklimp, men när han frågar om han kan få sova hos mej så säger jag aldrig nej, men jag ångrar mej när jag vaknar morgonen efter med en rygg som har gått i baklås för att man har spänt sej, blivit sparkat på…. Men mysigt är det med en liten lillkille som vaknar och säger ”Mamma, jag älskar dej mest i heeeeela världen!”
  Barn är underbara, mest hela tiden!
  Kramar

  Svara