Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | augusti 19, 2012

Hemma

Hej min vän. Mysigt att vakna i mitt gamla rum hos mamma och Gunnar. Blir lite som ett barn så fort jag kommer hem till mamma 🙂

Igår fick jag hög feber och mjölkstockning. Då är det alltid skönt att vara hos mamma och bli ompysslad och få alla möjliga bra husmorstips.

Har fruktansvärt ont men febern har lagt sig. Fy fasen vad vidrigt det är med mjölkstockning. Huvva!

Igår kom Jessica, Alva-Leigh och lilla Fiddeli (hon är fem månader nu. Tänk att det var fem månader sedan jag var med när hon kom till världen genom kejsarsnitt) hit också. Barnen badade och vi grillade hamburgare och hade ett mini-kalas för William. Han fyllde ju elva år år när jag var sjuk efter förlossningen.

En underbar dag med sol och kärlek… och mjölkstockning 🙂

Ja, må han leva...

... Hurra hurra!

Det här kortet har Liv tagit. Hon älskar att låna min kamera.

Pojkarna ville sova över hos Jessica så det var bara jag och flickorna som sov i mitt gamla rum hos mamma och Gunnar.

Vi hade en mysig kväll.

Nu ska jag Vida och Liv fara på kalas hos Livs kompis. William och mamma ska till Kista och ha en mysdag med mat, kika i affärer och bio. Han önskade sig det i födelsedagspresent av henne.

Vad gör du idag?

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Hemma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackare, mjölkstockning är djävulens påhitt. Hade 3 st i rad när min Isolde kom i vintras. Fick tipset att värma vitkålsblad och lägga i Bh:n, hjälpte mig mkt. Hoppas du mår bättre snart. Kram

  Svara
 • God förmiddag:)!
  Läser din blogg med stor glädje varje dag:)! Tack för att du delar med dig!
  Jag fick en kille den 8:e juni o har följt dig o din graviditet med spänning. Sen har jag lidit med dig å det grövsta för det du råkat ut för!!! Men du är en kämpe:)!
  Min/vår dag kommer nog bestå mest av hemmapyssel:)! Har några bonusbarn som ska få bada i poolen (läs uppblåsbar;)) och mysa i solen. Jag ska måla mellan amningsstunderna tänkte jag och min sambo ska gräva i trädgården om jag får bestämma;)!
  Njut av dagen o ta hand om varandra!!!
  Kram Sofia

  Svara
 • Hoppas mjökstockningen försvinner snart, har förstått att det är en fruktansvärd smärta.
  Men, vilken härlig dag ni ser ut att ha haft. Underbart väder också dessutom 🙂
  Fina Liv med sin underbart söta lillasyster, det är kärlek det! Och kärlek att ens son önskar sig egentid med mormor i födelsedagspresent, han verkar vara en sån fin kille William. Mio också för den delen! 🙂

  Ha en bra söndag!
  Kram

  Svara
 • God Söndag fina Hannah.I går kom solen och värmen som beställning på eftermiddagen så det blidde inget inomhusjobb;) I dag har vi redan 25 gr.så det blir inget idag heller.Det gäller att passa på så länge vi har Sommar snart nog är Hösten här.Vi ska hem till son och svärdotter och mysa ,bada ,sola och grilla.Gillar familjemys med barn och barnbarn,då mår jag som bäst.Så duktig Liv är på att fota,vad månne bliva av denna tös? Bilderna med Liv och Vida är ju helt underbara.Strålar ju KÄRLEK med stora bokstäver.Trist och jobbigt med mjölkstockning.Jag hade det själv för måååånga år sedan och kommer ihåg att jag var jättesjuk med hög feber.Tänk att lilla Fiddeli är 5 månader redan,tiden springer verkligen iväg.Jag önskar dig en frisk och krt Söndag.Puss o kram.

  Svara
 • kry ska där stå 😉

  Svara
 • Hej Hannah!

  Stackars dig som har mjölkstockning. Roligare kan man ju ha. Skönt att bli lite ompysslad i alla fall. Sen är det alltid skönt att vara tillsammans med dem man älskar och som man vet älskar en tillbaka lika mkt .

  Liv blir nog fotograf när hon blir stor. Mysiga bilder på henne och Vida <3

  Vi målar balkongerna på övervåningen idag. Jag har tagit en liten paus och lagt lillplutten. Sitter här med en latte medans de stora killarna leker tjuv o polis med grannarna. Ska upp och hjälpa min man att måla lite till.

  Önskar dig en fin dag! Hoppas att du känner dig bättre snart.

  Varm kram <3

  Svara
 • Fy för mjölkstockning, hade massor med mina barn. Men när jag fått mitt 3:e barn kom jag på vad det var som orsakade mina mjölkstockningar. Det var amningsbehån som klämde åt. När jag bytte till apotekets (osexiga) nätbehå så slutade mjölkstockningarna. Jag har alltid oxå använt flectalon (tror jag att de heter) det är ett värmeskydd man lägger innanför behån. Doktorn var oxå snäll och skrev ut oxytocin nässpray som jag tog 5 minuter innan jag skulle amma. Jag brukade alltid behöva äta pencellin mot mina stockningar. Hoppas att du fort blir bra igen, kram T

  Svara
 • Härliga bilder, ni verkar ha haft det mysigt trots mjölkstockning.
  Har aldrig haft det själv men det låter allt annat än kul!

  Du har så fina barn, tycker Mio är en kopia av dig!
  Ha en bra dag. 🙂
  Kram.

  Svara
 • Hej Hannah ! Gud va söta bilder på Liv och Vida! Mjölkstockning är inge vidare. Hade det själv mycket med mitt första barn (har nu 3 st). Men man ska ju tydligen bara amma så mycket som möjligt…även om det gör jätteont. Sen släpper det så småningom och febern kommer gå ner. För min del blir det en städ-dag och pysslande inför barnens skolstart i morn. Ha en fin kväll. Kram Mia

  Svara
 • Ligger på soffan och väntar på vår första bebis som är beräknad om 3 veckor. Just idag är jag verkligen urless på allt. Antar att man ska ha såna dagar också och imorgon är säkert mitt goda humör tillbaka!

  Svara
 • Oj vad mycke alla skriver 🙂 själv firar vi min 40 årsdag med tårta och presenter. Men bara med familjen idag. Fina kort och visst är det så att man alltid blir barn på nytt hos mamma. Mjölkstockning är inte kul. Kram kerra.

  Svara
 • Vilket fint foto Liv har tagit på sin bror! Väldigt mysiga foton på småsyskonen också<3

  Ha en fin dag!!

  Svara
 • Men mjölkstockning också…stackare.
  Ha en fin dag!

  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Hoppas det känns bättre nu.. Fy attan med mjölkstockning.. Vilka härliga foto 🙂 Må så gott, tack för en toppenblogg!! Stor kram

  Svara
 • Ska du lägga u receptet pajen med jordgubbar

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Älskar att läsa din blogg och kollar in den varje dag 🙂 Blir alltid på lika glatt humör… Snälla skulle du vilja lägga ut en bild på dina förlovnings- och vigselringar?

  Ha det gott!

  Kram <3

  Svara
 • Alla dina barn är så sjukt söta 😀 Men var kommer Mios pappa ifrån? Han är så otroligt söt!

  Svara
 • Jag hade mjölkstockning hela tiden, viktigt att inte vara i drag , till slut kom jag på hur jag skulle få bort det fort = hårblås och vetekkudde . Tog några timmar med konstant värme innan sprutet t började, blev en fontän tutte toppenbra funkade det 🙂 kram

  Svara