Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:53 | augusti 20, 2012

Efterlängtat paket

Hej min vän. Hoppas din vecka har börjar bra.

Tack för alla tips och råd angående min mjölkstockning. Är då glad att jag har dig. Vi får hjälpa och tipsa varandra om olika ting i vardagen 🙂

Jag sitter och väntar på att någon från amningscentralen ska ringa upp mig. Har lämnat flera meddelanden på deras telefonsvarare.

20120820-134533.jpg

Nyss kom det ett paket som jag väntat på och längtar efter. Det gjorde mig både piggare och gladare 🙂

20120820-134652.jpg

Är tillbaka om liten stund. Vida kallar.

Stor kram ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Efterlängtat paket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas de ringer snart så du får hjälp. Ett helskotta med mjölkstockning 🙁
  Spännande med paket, det piggar alltid upp.
  Ha en fin dag.
  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Jag hade mjölkstockning när dottern var2,5 månad och hamnade på sjukhus i 4dygn förra vintern pga sänkan..eller vad de heter. Hade jag vetat vad jag vet idag hade jag gått över till ersättning(babysemp) redan då o bara mysammat eftermåltider. Mjölken kom så småningom tillbaka men ej helt och först när min dotter var 4 månader sa de att jag kanske skulle testa ersättning eftersom hon inte gick upp så mycket. Efter de har jag haft ett nöjt barn utan massa skrik och som oxå började sova bättre på nätterna. Lycka till!

  Svara
 • Hej vännen!
  Det är ett rent helvete att ha mjölkstockning, har själv haft det två ggr med 40graders feber och ont som bara den…
  Jag fick tipset utav sjukvåden att duscha varmt,massera, försöka amma även om det gör ont för annars blir det bara värre. Alt pumpa ur så gott det går om det svider för mycket då Vida ammar.
  ta två alvedon, de är milda men då kanske du blir lite piggare. Drick grönt te och vätske ers ”Resorb”, för du behöver vätskas upp.
  Och om det inte ger med sig inom två dagar, vänta INTE utan åk in till sjukhus direkt, för de kan dränera om det behövs så du slipper bröstböld.

  Lycka till och jag tänker på dig!
  Kram
  Linda <3

  Svara
 • Sluta amma så fort som möjligt, be att få medicinsk hjälp för det!

  Svara
 • Jag är väldigt sugen på en Joolz-vagn den dagen jag får barn. Det jag u drar över är dock om ni som har en Joolz upplever den väldigt lilla varukorgen som ett problem? Det är egentligen den enda nackdelen jag kan se med vagnen, tycker den är supersnygg…

  Svara
 • Jag tycker inte att det är något problem eftersom man kan kompletera med ett shoppingnät.

  Sedan har jag alltid skötväska med mig där jag har mycket av allt det jag egentligen inte behöver ha med mig 🙂

  Kram

  Svara
 • Krya på dig :)!! Vem vann föresten cantadoutävlingen?? kraaam

  Svara
 • Den lägger jag ut ikväll 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Som resterande skriver, vänta inte för länge med att åka in, speciellt inte om febern blir hög! Fick inga vettiga råd från amningscentralen med mitt andra barn som då var 1,5 månad. Åkte till slut till sjukan istället med över 40 i feber och fick massa skäll för att jag inte åkt in tidigare då jag hade total vätskebrist av kombinationen feber och amning. Blev kvar i 3 dagar med intravenös antibiotika pga av att nån elak bakterie letat sig in i bröstet och en skyhög sänka som inte ville ge sig. Stackarns bebis åt och åt mest hela tiden då mjölken höll på att sina men kom tillbaks igen så snart antibiotikan tagit, sen klarade jag mig utan mer problem och bebis mysåt tills han var 11 månader =)

  Svara
 • Tack för din kommentar. Precis det hände mig också efter att jag kom hem från sjukhuset första gången (efter durapunktionen).

  Det var hemskt! Blev inlagd i fem dagar med dropp.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hade mycket problem med mjölkstockning då jag ammade min första. Med barn nr två och tre fick jag syntocinonspray utskrivet och blev lite bitter att ingen talat om att detta fanns första gången. (En slags nässpray som hjälper mjölken att ”lossna”). Nu kanske det inte fungerar om det har hunnit gå för långt, men om man har en benägenhet för att få mjölkstockning och tar detta på en gång så har det åtminstone fungerat kanon för mig. Hoppas att du blir frisk snabbt! KRAM!

  Svara
 • Hoppas din mjölkstockning ger med sig snart!

  Blev nyfiken på vad som döljer sig i paketet… 😉
  Ha en bra måndag.
  Kram.

  Svara
 • Hej Hannah !

  Jag har läst din blogg lite då och då och jag vill säga att du är så himla vacker. Jag tycker du blir vackrare ju mer tiden går. jag är 24 år och jag kan säga att du är min förebild på många plan :). Strunta i näthatet, du har ju lyckats och det svider i mångas ögon.

  Kram

  Svara