Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:05 | augusti 21, 2012

Första dagen

God morgon min vän. Hoppas att allt är väl.

Idag är det Livans första dag på förskolan. Oj, vad hon har längtat. Bästa ”hotet” om hon inte lyssnar är att säga att hon inte får gå på förskolan. Då blir hon ett ljus 🙂

Det är så skönt att veta att hon trivs. Hon har varit helt uppspelt hela morgonen. Hon börjar på en ny avdelning också. Hon är ju stor nu min lilla tjej.

Liv vill att alla kompisar ska få träffa lillasyster. Hon är en mycket stolt storasyster.

Önskar dig en fin start på dagen.

All Kärlek ❤

 


12 kommentarer12 kommentarer om “Första dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas att Liv får en riktigt bra dag och att du kommer att må bättre nu när du fattat det svåra beslutet att sluta amma. Jag tror att du kommer att må bättre bara av att slippa stressen när det inte funkar som det ska.
  Många kramar till dig!

  Svara
 • Bra beslut Hanna,, hon får vad hon behöver ändå!
  Mår du bra mår hon bra <3
  Kram till dig <3

  Svara
 • Lycka till Liv 🙂
  Så roligt att lilla syster ska få träffa dina kompisar.
  🙂

  Svara
 • Men vad skönt att hon trivs så bra! Milo grät floder i morse…. 🙁 Så jäkla jobbigt att lämna på det sättet. Jag har HATAT det i hela mitt mammaliv, Elliot var jättejobbig att lämna varje morgon i flera år. Det skar i en varje morgon och man ville bara skita i allt och hämta hem ungen och stanna hemma tills han fyllde 25.

  Hoppas på att det släpper för Milo, kan vara all ledighet från förskolan som gjort honom lite känslig.

  Puss & Kram hjärtat! ♥

  Svara
 • Hääärligt när dom trivs bra.Allting blir lättere då.Så goa dom är dina töser Hannah.Man skulle ju bara vilja gosa med dom;) Lite långt att åka för gos haha.Eller inte ? Här är det lite svalare idag,ganska skönt faktiskt att man kan andas igen.Vågar inte klaga för mycket;) Nu ska jag bege mig på lite fotvård,alltid lika skönt och få pysslat om sina fötter.Du får ha en skön dag med lilla Vida.Puss o kram hela dan.

  Svara
 • Fina storasyster Liv, underbart att hon trivs på förskolan. Det måste värme i ett mammahjärta 🙂 Så stolt över sin fina lillasyster också!

  Svara
 • Va stor hon har blivit Livan 🙂
  Tycker du gjorde rätt som slutade amam, jag hade samma problem som du och vet hur det känns.

  Kram L

  Svara
 • Gud så söta dina små tjejer är!! 😉 ha det bäst, kram till er alla <3

  Svara
 • Såå skönt att hon trivs på förskolan! Dem är så fina dina flickor….alla dina barn är så fina, ni är verkligen en underbar familj! Man blir så himla glad av att läsa om er vardag. Ni är så mysiga.

  Här uppe i Boden är det verkligen höstväder idag! Regn och rusk.
  Men mysigt för nu kan man börja tända alla ljusen här hemma!

  Hade fint Kram.

  Svara
 • Måste säga att vad Liv har vuxit sedan jag började att läsa din blogg för mindre än ett år sedan. Hon växer så det knakar. Hon har blivit så lång tjejen. Kul att hon trivs på förskolan.
  KRAM AGGE

  Svara
 • Fina tjejer. Vad skönt att hon trivs! Aw kan förstå den som blir ledsen när mamma/pappa lämnar. Tänk hur vi själva reagerar 1.a dagen efter semestern 🙂

  Svara
 • Så söta:-)) Kram <3

  Svara