Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:30 | augusti 23, 2012

Inte hittat tiden

God kväll vacker. Ännu en dag har gått mot sitt slut. Jag har hållit igång hela dagen men har äntligen fått lugn och ro och kan lägga mig i sängen med datorn och skriva till dig 🙂

Har inte hittat tiden tidigare.

Liv och Vida låg bredvid mig och tittade på TV. Fem minuter efter att den här bilden togs satt Liv med gamnacke och snarkade. Förskolan tar på krafterna.

Peter kom hem med fina presenter till Vida från hans arbetskollegor. Gulligt av dem tycker jag. Tack!

Måste till H&M imorgon och shoppa kläder till Vida. Hon har vuxit ur alla sina söta små plagg. Nu börjar det även bli svalare ute så hennes sommarklänningar får jag lägga på hyllan.

Måste även storhandla för i helgen får jag finbesök från Skåne.

Ska bjuda på något riktigt gott.

Jag har varit usel och ber om ursäkt. Lovade recepten på Jordgubbspajen och fetaostsåsen men har helt glömt bort det. Snart kan jag inte skylla på amningshjärna 🙂

Ska laga det i helgen så då lovar jag att lägga upp recepten. Du kommer inte bli besviken.

Nu till något helt annat. Jag går ju i stort sett aldrig på premiärer. Får många inbjudningar men finner aldrig tiden och inte heller lusten. Men nu har jag OSA:at ja till två stycken.

Tänkte det kunde vara lite kul. På Hamilton går jag och Peter men på CHIC-galan får han inte följa med. Girls night only!

Nej, nu kallar kudden.

Godnatt ❤

PS. Fick många frågor om de rosa och blå barnfåtöljerna från tidigare inlägg. Dessvärre har jag ingen aning om vart man kan köpa dem. De finns inte i Sverige tyvärr. Vidas rosa kabelstickade cashmerefilt däremot den hittar du hos Softgoat.

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Inte hittat tiden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va skoj att gå på filmpremiären 🙂 Jag vill med se Hamilton, har sett första.
  Trevlig kväll
  Kram Lotte

  Svara
 • Så fina barn go natt

  Svara
 • Åh spännande med besök, men besöket kan säkert tänka sig en korv på Sibylla bara hon får gosa bebis och skvallra med sin vän!

  Klart du ska gå ut och ha mystid för dig själv, viktigt för att orka! Tur att jag bor där jag bor för annars hade familjen aldrig sett mig hemma =)

  Puss

  Svara
 • Då kanske vi ses på CHIC-galan! Min dotter Michelle da Silva har vunnit kategorin Årets Chicaste Läsare, så det måste man ju gå och se!!! 🙂

  Svara
 • Vilken söt blus.
  Önskar dig en Happy helg!
  Kram

  Svara
 • Jag hade en liknande dag igår, full rulle hela dagen lång! Då är det skönt när man kan slänga sig framför tv:n och andas ut 🙂 Liv och Vida ser i alla fall ut att ha det mysigt framför tv:n.
  Kul med CHIC gala och Hamilton film också för den delen, hoppas den är bra! Jag tyckte om den första filmen var bra, sett den?

  Ha det gott och ta hand om dig!
  Kram

  Svara
 • Finns mindre varianter av fåtöljer på jysk! Dock inte lika stora och stadiga!

  Svara
 • Oh, vilka fina presenter och vad gulligt av dom.

  Svara
 • vad fina presenter,
  måste fråga du hade en video på dig o Liv då ni lekte med Talking Tom (katt) på en Ipad på bloggen men kan inte hitta den?
  älskade o se den videon var hittar man den hur långt bak

  Svara
 • detta med tid….. min son föddes 5 juni, o jag har också en dotter på 3 år hemma. denna vecka är min sambo borta på grabbresa i jämtland, fiskar o plockar hjortron, o idag efter den femtioelfte natten utan sömn känner jag mig sååååå bitter på honom!!! sömnbrist är verkligen hemsk!!! hur sjutton gör du med fyra barn??? får du nånsin dåligt samvete? själv har jag JÄTTEDÅLIGT samvete gentemot dottern som aldrig får tillräckligt med tid (känns det som) denna vecka har jag hållt i gång till max, men idag orkar jag ingenting känner jag. sminket sitter stadigt kvar (under ögonen) sen i går, kaffekoppen i högsta hugg, sonen io babygymet o dotera leker i sitt rum på övervåningen… vad göra av denna dag???? vill ha tillbaka min ork!! kram på dig!

  Svara
 • Fina tjejerna! ♥

  Jag glömmer också saker jag lovar blogga om, men vafasen man hinner inte alltid. Folk får påminna helt enkelt. Jag behöver också köpa massa nytt till Milo. Han har vuxit ur allting under denna sommaren…. Sen har jag 2 pubbeungar också som kräver sitt. Ena kom hem med en ”jättejätte” billig jacka han hittade på REAN som han sa. Den hade kostat 1500 och nu ”bara” 450 (gillar inte att man säger ”bara” när man är 16 år.) 🙂 . En tunn jäkla JL jacka som han kan ha i en kvart liksom. Aja…. han lär sig när han flyttar hemifrån och får äta knäckebröd och vatten när han köpt sig en jacka som ”bara” kostade 450 kr. 🙂

  Vad ROOOLIGT med premiärer. Åh vad jag hoppas att jag jag också får NÅNTING sånt där roligt sen när jag hängt i TV lite. Tycker det skulle vara roligt och få se hur sånt där funkar… 😀 Hoppas ni får en superkväll, både MED karl och UTAN karl. 🙂

  Puss & Kram

  Svara
 • Vilken fin topp! För att inte tala om hur söta din tjejer är!

  Svara
 • God Dagens fagra Fredag!
  Jag är ”frisk” som en nötkärna och det ska jag fira idag;)
  …förresten vad skoj att du börjat måla lite möbler,du kommer få blodad tand!
  Och JA Peter avskyr alldeles säkert shabby stilen men han kommer mjukna han med,har flera manliga kunder som börjat gilla den mer rustika personliga inredningen;)

  Ha det finemang nu!
  Kram M

  Svara
 • Du kan behöva komma ut på lite gala. Ha det så skoj!!

  Svara
 • Hej där ! chic galan kan vem som helstkomma eller är det inbjudan?

  Mvh sausen

  Svara
 • Goa tjejer! Söta skor. Har ni fått fler anställda på kontoret?

  Svara
 • Fantastisk familj du har och vilka fina små tjejer. Gillar verkligen din klädsmak 🙂

  Svara
 • Så söta tjejer du har!!! Och hur kan man vara så snygg som du med en liten och massa annat som ska organiseras!? Bara att gratulera!

  Kram!

  Svara