Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:11 | augusti 26, 2012

Gårdagen i bilder

Hej min vän. Här kommer bilder från gårdagen.

Vi var på Cirkus Scott och Fnulan kom på besök och sov över. En rolig och mysig lördag.

På cirkusen blev Liv ansiktsmålad. Hon gick på moln och var toksprallig av lycka över cirkusbesöket.

Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute till sent på kvällen. Fnulan myste med Vida.

Pojkarna var ute med kompisar och cyklade och Peter och Liv klippte gräset 🙂 .

Ska genast ge mig på nästa inlägg med bilder från idag och även lägga ut receptet på jordgubbspajen och fetaostsåsen som vi åt igår.

Vad har du gjort i helgen?

All Kärlek ❤

 


19 kommentarer19 kommentarer om “Gårdagen i bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Söndag fina Hannah.Här hemma har inte gjorts många knop denna helg.Jag blev inskickad akut igår på lungröntgen som visade en kraftig lunginflammation 🙁 Antibiotika och sjukskrivning en månad.Jag har nog aldrig känt mig så sjuk.Jag var tvungen och berätta och få lättat mitt hjärta en smula.Så roligt att ni varit på Cirkus Scott vilken upplevelse.Jag har faktiskt aldrig varit på en cirkus i hela mitt liv,kanske snart på tiden då.Flickorna är ju för goa och väldigt lika;) Ha en bra Söndag.Nu ska jag krypa ner igen.

  Svara
 • 🙁 hoppas du kryar på dig
  Kram

  Svara
 • Nej! Stackare 🙁 Hoppas att du snabbt får bli frisk. Tänker på dig.

  Kram och krya på dig ❤

  Svara
 • Liv har blivit så stor de senaste månaderna. Blir lika förvånad varje gång. Och ändå har jag följ din blogg (och där med också henne) under en lååång tid 🙂

  Kram kram.

  Svara
 • Blivit bjuden på restaurang två gånger på samma dag av mina föräldrar, samt fått en trevlig utflykt med dem. Godast var mosbrickan på Sibylla i går kväll. Älskar deras mos + dill (tror du också gillar dillkryddan?) Att få följa med och bli bjuden är så mycket värt nu när jag blivit lämnad efter 18 år och ska klara mig i nytt boende med barnen och min lilla inkomst. Sen hände något ikväll som jag inte vet vad jag ska tänka kring. Kanske kan du Hannah och våra bloggfamiljevänner säga vad de tycker!? En manlig bekant ringde ikväll, vi pratade hur länge som helst. Han får mig att må så bra, vågar säga vad han tycker, är trygg och så snäll (sådan skillnad mot vad jag upplevde i min tidigare relation). Mannen i fråga säger i telefon ”du måste förstå att du är värd något, börja leva, skäms inte för att be om hjälp eller ryt ifrån”. Jag känner mig så omtyckt. En ovanlig och svår känsla. Vill jag något ska jag ringa. MEN nu kommer min fråga eller problem. Han är 20 år äldre. OCH jag orkar inte med en ny relation. MEN att få höra hans röst och hur han resonerar, jag vill sitta mitt emot och prata och bara vara. Börja leva som han säger. Snälla alla där ute vad tycker ni om det här med åldersskillnad? (han är nästan jämngammal med min mamma).

  vh
  M

  Svara
 • Strunta i det:) han verkar ju jättebra! När en bra karl dyker upp så tveka inte- de är ju inte jättelätta att hitta har jag märkt…

  Svara
 • Hej min vän. Kärleken eller vänskapen är så mycket mer än en ålder, en siffra.

  Följ ditt hjärta och strunta i allt annat.

  Får han dig att må bra så är det viktigast. Det kanske stannar vid goda råd och en tröst som får dig att känna dig stark, men det kan ju också bli en härlig kärleksresa. Det vill du ju inte missa 🙂

  Kram och lycka till ❤

  Svara
 • Jag bor ihop med en man som är 18 år äldre. Som Hannah säger, följ ditt hjärta!

  Svara
 • Först måste jag säga att dina barn är väldigt söta(som vanligt)
  Sen måste jag säga att Fnulans tröja ser riktig snygg ut!
  Ser inte så mycket men älskar färgen 🙂

  Svara
 • Kramar ❤

  Svara
 • Vi väntar liten i början av 2013 och det lutar åt att vi köper en Joolz. Har en fråga bara.. Såg tidigare i din blogg att det går att lyfta upp suffletten och att det då är nät under så att det kommer in mer luft. Är det så på alla Joolz eller bara på earth edition? Tack för din glädjespridande blogg! Kram!

  Svara
 • Vad kul! Grattis ❤

  På den äldre modellen finns ej det men nu har alla vagnarna den öppningen.

  Stor kram

  /H

  Svara
 • Hej….igår var jag en tur söderut, strosat, fikat och handlat lite vin i Helsingör, ätit lunch/middag och shoppat i Väla/ Helsingborg.
  Idag har jag bl.a. tvättat, strukit, frostat av frysen och umgåtts med familjen.
  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Du är en fin vän…. <3

  Svara
 • Hej,
  Jag har följt din blogg ett tag och du har så fina barn och verkar både rolig och så snäll. När jag såg ditt inlägg så måste jag tyvärr skriva att jag flera gånger har gått förbi cirkus scott eftersom jag arbetar på gärdet och djuren har haft det allt annat än bra:(. Elefanterna står fastkedjade och vaggar med huvudet, blir piskade på fotsulorna och det är många år av tortyr för att få dem att framföra ”konsterna”. Hästarnas hage var inte heller inte många kvadrat….
  Hoppas att alla kan välja en djurfri cirkus istället:)

  Svara
 • Usch, vad hemskt. Har alltid ont i magen när jag ser djuren på cirkus 🙁 Hoppas dock att de har det bra.

  Kram ❤

  Svara
 • Hej goa Hannah 🙂

  Vill bara säga att era småtjejer är ju bara så himla fina!! Ja och även killarna oxå förstås!!

  Kramen

  Svara
 • Måste varna för att ha barnen med på gräsklipparen, det har hänt flera olyckor, senaste jag hörde åkte barnet med på åkgräsklipparen när den körde på en sten och skuttade till barnet flög över och blev sedan överkörd, han förlorade alla sina tår på ena foten, dom gick ut från sjukhuset och varnade för detta, skriver detta för att varna,

  Svara
 • Nice blog do you fancy renting banner ad space for a monthly fee?

  Svara