Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:42 | augusti 27, 2012

Mammamys

Hej min vän. Idag har min älskade mor varit på besök. Hon bjöd mig på en god lunch. I helgen är hon bortrest och kan inte komma på min födelsedag så vi firade lite idag, hon och jag.

Nu har äntligen solen tittat fram. Det var kallt, riktigt höstkallt tidigare idag. Vill ha mer sol och värme, men får nog helt enkelt acceptera att sommaren snart är slut. Det får mig dock att längta ännu mer till januari då vi hela familjen far till Thailand.

Apropå hösten så kan jag se framemot den lite. Minns du paketet jag fick förra veckan. I det låg något som jag i höst kommer använda flitigt.

Kolla in min snygga skinnjacka från Anine Bing.

Var rädd om dig.

Allt gott ❤


53 kommentarer53 kommentarer om “Mammamys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättenygg och va fräsch och smal du ser ut!!’
  Kram Erica

  Svara
 • Wow vad fräsch du ser ut! Riktigt snygg jacka passar dig super bra.
  Kram kram

  Svara
 • hade den inte varit så s…… dyr hade jag køpt den direkt, 1100 dollar ær liiite i øverkant tycker jag….men den er supersnygg på dig!! hur gør du før att se ut som du inte just føtt barn?? fattar det inte…du e ju lika smal som innan, imponerande!:) kram jennie

  Svara
 • Varför är jackan så sjukt dyr??? Har flera äkta skinnjackor designmärken men aldrig gett mer än 5000 kr

  Svara
 • vad har hænt med niiinis sida? den kommer inte upp hær på bloggen varken på startsidan eller under bloggar..

  Svara
 • Hur kan man lägga så förbannat mycket pengar på en jacka när det finns så många barn som svälter och far illa?? Jag skulle dö av skam och det menar jag verkligen.

  Svara
 • Håller med om att den kostar mycket och det är fruktansvärt att barn svälter i världen. Det ska man aldrig blunda för.

  Behöver inte förklara mig ett skit för någon men ibland känner jag att jag måste.

  Annie är en vän och jag har inte betalt så mycket för jackan. Punkt slut.

  Hoppas du hjälper de fattiga barnen och aldrig unnar dig något fint. Fy vad egoistiskt av dig isåfall!

  Svara
 • Alltså..suck. Tråkigt att du ska behöva besvara sådana inlägg Hannah.

  Svara
 • Du kan alltså med handen på hjärtat säga att du aldrig köper nåt onödigt, (kan ju va vad som helst kläder, smink, smycken, nöjen etc. Utan du skänker typ varje krona till välgörenhet!? Isåfall en eloge till dej! Tycker iallafall det är en väldigt onödig kommentar till Hannah som verkar ha ett hjärta av guld och hjälper på alla sätt hon kan. Tycker inte ens hon behöver tänka tanken att känna skam av att hon köper saker till sig själv eller sin familj, tror jag vi alla gör på ett eller annat sätt.

  Svara
 • usch, vilken kommentar!! hade du læst hannas blogg så hade du væl førhoppningsvis sett att hon hjælper fattiga genom sitt barnhems projekt i Indien och æven om hon inte gjorde det så får hon väl før f…. køpa vad hon vill utan o behøva førklara sig oavsett det är dyrt eller ej eller har hon skyldighet att redogøra det før dig kanske?? du är bara avundsjuk och bitter och inget annat och skulle førmodligen inte ha råd med den sjælv, därav kommentaren!

  Svara
 • Hej! Vad använder du för kamera och tar dina bilder med? De har jättefin skärpa:-häls P

  Svara
 • Det är en Canon EOS 1100 D. Superba!

  Kram

  Svara
 • Vad använder du för kamera, mycket bra skärpa hälsn Pia

  Svara
 • Jättesnygg skinnjacka!
  Letar efter höstjacka men har inte hittat den där ”villha” jackan än.

  Kram, kram

  Svara
 • Nu betalar ju inte Hanna så mkt för jackan. Reklam så klart. Jag skulle aldrig länka till en produkt gratis.

  Svara
 • Ja, jag har fått rabatt på jackan. Anine är en vän och jag tycker hon är så duktig och har så mycket fina kläder som hon designar. Därför länkar jag dit. Jag hade länkat till hennes sida oavsett om jag inte köpt ett plagg för självklart vill jag hjälpa en vän som vågar satsa på egna projekt.

  Länkar bara och tipsar till sådant jag själv betalt för eller tycker om. Så länge det inte framgår klart och tydligt i text att det är ett samarbete så är det inga betalda samarbeten. Min blogg fungerar inte så.

  Så jo jag länkar självklart till saker gratis. Annars är det olaglig.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ehm vi är vandrande reklampelare med våra kläder m.m. Hur ska man undvika att tipsa sin omgivning om vart man hittar sina guldkorn. Eller går Helene naken? Himla fin jacka Hannah. Passar dig perfekt! 🙂

  Svara
 • Nej klart jag inte går naken men jag skriver inte webbadreasen vart jag köpt dem heller, varför ska jag göra reklam””

  Svara
 • Jag är glad att Hannah länkar för då slipper jag fråga var saker kommer från. Din kommentar känns aningen bitter. Hanna du har ingen anledning att förklara dig för oss. Stå på dig för du gör i alla fall mer arbeta för andra än de flesta gör. Jag gör ingenting så jag borde skämmas mer.

 • Det är ditt val Helen, låt oss andra bestämma själva om vi vill länka eller inte 😀

 • Oj vilken kropp du har! Det måste vara kriminellt att vara så snygg så nära inpå en graviditet ju 😉

  Svara
 • Brukar inte kommentera, men blir så trött på alla som ska vara besserwisser och veta bäst.
  Om jackan är gratis, billig eller svindyr ska väl vi skita i. Snygg à den iaf.
  Och antar att Hannah gör mer för barn i världen än de flesta av oss.
  Själv har jag inte så mkt pengar och skänker ibland men inte så mkt.
  Nä är nog lite ego och lägger mina pengar på barnen och mig.
  Så fy på mig och alla vi andra som gör så och high five till Hannah och alla
  Andra som faktiskt inte bara pratar utan verkligen gör något.
  Och du Hannah, du behöver verkligen inte förklara dig.
  En normalt funtad människa borde inte va så avundsjuk.
  Kram på er alla!

  Svara
 • Ville bara säga, härligt med mammamys <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så snygg du är i kroppen efter att fått barn nyligen, MEN den jackan från Anine var störtful faktiskt. Jag brukar gilla Anines kläder som hon säljer men den går totalbortbort. Hälsningar Linda

  Svara
 • Tack för en jättefin blogg Hannah!
  Dundersnygg jacka, blev tokkär i den måste jag säga 🙂
  Undrar bara angående barnhemmet i Indien. Är väldigt intresserad av volontärarbete och har tänkt att göra min praktik till våren på ett barnhem någonstans i världen och kom då att tänka på det du har berättat om. Vet inte ens om det är möjligt men tänkte höra om du vet ngn man kan kontakta eller så.
  Tack på förhand.
  Kramar Johanna

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vi letar precis efter en sån kyl på bilden ovan, vilket märke och var har ni köpt den? Tack för en super bra blogg 🙂

  Många kramar Helen

  Svara
 • Snygg jacka!
  Hannah får väll göra precis vad hon vill för sina pengar oavsett vad en sak kostar. Har vi med det att göra? Nope!

  Svara
 • Hej! Jag undrar hur du tänker med Vida och Thailand? På mitt BVC rekommenderar man att inte åka utomlands före 1 års ålder. Hinner Vida verkligen få sina vaccinationer??

  Svara
 • Oj vad snygg skinnjacka!! Vill oxå ha en sån ju!!
  Du har fått en jättefin figur redan tycker jag…var ju nästan nyss som du fick Vida 🙂

  kram kram

  Svara
 • Hej Hanna!

  Tycker jackan satt som smort på dig och den passar dig så bra!!
  Självklart ska du unna dig något fint till dig själv ibland! Så länge man kan klara sig här i livet med gott samvete.Tanken på att du hjälper barnen i Indien så varför ska du inte få unna dig något till dig själv?.. Inte ska du bry om dig såna dumma kommentarer som dyker upp här!

  Ha en trevlig kväll…

  Svara
 • Majj gadd vilken snygg skinnjacka *dregglar*!! Åh preciiiis min stil!

  Vilken mysig dag….mamma. Tänk vad man älskar sin mamma. ♥ Ha en fin kväll, puss & kram i massor!

  Svara
 • Looking gooooood girl!! :))

  Svara
 • Vacker bild på tre generationer 🙂

  Och WOW vad grymt fin du är i jackan, har suktat länge på denna, den satt perfekt på dig! Kram kram 🙂

  Svara
 • Hej! Ett kort med tre generationer:-) Härligt! Väldigt snygg skinnjacka:-) Hoppas du får en härlig vecka å en fantastisk födelsedag senare i veckan. Stor Kram

  Svara
 • Jättefin jacka Hannah.Skit i alla dåliga avundsjuka kommentarer.Du är en bra tjej.Puss o kram på dig denna Måndagkväll.

  Svara
 • Hej Hanna! Supersnygg skinnjacka!!! Men vart har du skikat efter den ifrån? Kram

  Svara
 • Hej:)!
  Lätt avundsjuk på din jacka:)!!!!! Den är sååååååå snygg!! Hur har du kunnat bli så platt om magen redan? 🙂
  Jag fick barn i början på juni men tycker inte magen försvunnit helt än!?! Trots det tränar jag en del:)! Vet att våra kroppar är olika:)! Är varken sur eller bitter:)! Ibland bara önskar jag bort några kilo lite snabbare;)! Men du är jättefin ska du veta! Men det är vi många här som tycker!
  Nu är det natten hos oss!! Dröm sött….

  Svara
 • Det var bra kort på dig, glad och snygg!
  Får du några förfrågningar från tidningar om att göra modelljobb? Kan mycket väl se dig göra jobb för t.ex. Damernas Värld eller någon av de andra större tidningarna.

  Svara
 • Bryr mig inte om vad Hannahs jacka kostat, det är väl upp till var och en vad man väljer att lägga sina pengar på. Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Hannah driver ju ett barnhem, så hon gör ju en hel del redan för fattiga barn. Däremot tycker jag inte man bör köpa skinnkläder eller andra plagg gjorda av djur. Men det är min åsikt, tyvärr delar jag den inte med så många.

  Svara
 • Snygg jacka , tänk om man fick på sig en sån, hehe. Idag var jag hos frissan och njöt i ca 2 timmar och 40 min, helt underbart med massage i håret. Blev klippt och slingnad 🙂 Du fyller väl på fredag va? 31/8 sen kommer magdalena ngr dagar efter?? Jag ska fira min 40 årsdag på fredag, massa tjejer sen blir det ut på galej på kvällen, då det även är matfestival här 🙂 ps mysigt och ha mamma/dotter dag, de blir ju inte så ofta för en annan då min mamma bor i Sorunda och jag här :/ men vi hade de mysigt när jag var där i början av augusti…, så blir att planera in snart igen, innan hösten gör sig för mycket påminnd 🙂 kraaam Kerra!

  Svara
 • Super snygg! Både du och jackan 😉

  Svara
 • SKitsnygg jacka
  kommer ni va i Thailand länge?

  Svara
 • Snygga härliga människa!!!!

  Svara
 • Nättroll är ovanligt att se här men de dras väl till framgångsrika, vackra kvinnor pga av sin avundsjuka grrr…skitsnygg jacka hannah den ser toppen ut på dig 🙂 gå nu inte & grunna på de elaka kommentarerna för du gör garanterat MER för de lidande i världen än nättrollen, du rockar :-*

  Svara
 • Jeklar vilken snygg skinnjacka! Satt verkligen som en smäck på dig fina du!

  Svara
 • Längtar efter Anines nya kollektion. Den va verkligen toppen !! Helt i min stil, jeansen var verkligen sjukt snygga på oxå 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jätte fin! Hur mkt betalade du i frakt och tax från USA??

  Svara
 • Så fin Du är!!! Syns inte att du nyligen varit gravid. 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vill börja med att säga att du har en jätte bra blogg som inspirerar och ger mig glädje varje dag! Känns som att man känner dig för att du är så go o varm:) Undrar lite över Anine Bings kläder, sååå super snygga, men hur är stlkarna? är en sån som dessvärre inte orkar skicka tillbaka om det blir fel….haha. Ha det så gott! Kram S

  Svara
 • Det syns inte att du nyss har fött barn. Snygg jacka.

  Svara
 • Wow hvor er den flot…ja, og du også – sikke en figur med tanke på du lige har født 😀 wow

  Svara
 • Perhaps we have a communication problem here. It sounded like you were saying that the accusations against Harley had been proven false. Maybe I misunderstood you.
  Please accept my apologies if that is the case.
  I see I’m not the only one having a hard time understanding him.
  That’s exactly what I read too. Saying that 30bad proved that DR didn’t do it somehow.

  Svara
 • Heya m for the primary time here.
  I foun ths board and I in finding It trul hlpful & t
  helped me ut much. I am hoping to offer something again and ad others uch as you aided me.

  Svara