Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | augusti 28, 2012

Leenden

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Jag och Vida har vilat en stund på morgonen men nu är vi uppe och jag ska äta frukost.

Godmorgon säger vi 🙂 .

Vida gillar att ligga på sitt skötbord. Hon försöker vrida på huvudet och titta på sin skyddsängel-tavla. Bland hennes första leenden kom när hon tittade på den.

Idag har vi inga planer. Ska nog bara fixa här hemma inför helgen och min födelsedag. Resten av veckan har jag något litet att göra varje dag. Det är BVC, möte inne i stan och så ska jag till Hanna på Create och äntligen bli av med min gräsliga utväxt.

Hej på en stund.

Stor Kram ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Leenden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nämen åhhh så vidunderligt söt hon är lilla Vida.Sitter och vänta på att min läkare ska ringa.Inget är som väntans tider sägs det.Drog på mig en rejäl lunginflammation i helgen vilket inte har varit så roligt.Känne rmig fortfarande svag,ledsen och medtagen.Jag gjorde något jag aldrig trodde var möjligt i Lördags.SLUTADE RÖKA EFTER 42 ÅR.Jag är så stolt över mig själv.Jag lovar och svär ALDRIG mer en cigg i min hand.Håll tummarna Hannah att jag fixar det.Ha en fortsatt skön dag.Puss o kram på er.

  Svara
 • Heja Marita!!!! Det där klarar du, pepp pepp!

  kram victoria

  Svara
 • SATAN I GATAN, VAD DUKTIG DU ÄR MARITA!! HAR JU FÖRSÖKT MIG PÅ DET DÄR MED ATT SLUTA, MEN NEHEJ! DEN RIKTIGA VILJAN FINNS INTE DÄR, TYVÄRR 🙁 AV NÅGON ANLEDNING BRUKAR MAN BLI TOKFÖRKYLD I BÖRJAN, NÄR MAN LÄGGER AV MED PINNARNA. GISSAR ATT KROPPEN REAGERAR SÅ NÄR GIFTET SKA UT UR KROPPEN!

  HEJA, HEJA DIG!!
  KRAMAR
  MAJA

  Svara
 • Väldigt imponerande och självklart skall du vara stolt över dig själv! Det är ett stort steg bara att ta beslutet så nu hejar jag gärnet på dig Marita! Med järnvilja fixar du det här!

  Kram

  Svara
 • Det är rätta takter Marita!
  Klart vi håller tummarna för dig

  Kram Linda

  Svara
 • Naaaaw så söt hon är lilla hjärtat!!

  Svara
 • Har precis börjat följa bloggfamiljen och spec din blogg, kul läsning!
  Jättefin dotter!

  Svara
 • Åh så söt hon är lilla Vida! Här i Göteborg är det grått och lite regnigt idag, blir att kura inomhus med en kopp te!, mysigt det ibland också.
  Önskar dig en fin dag Hannah! Läser din blogg dagligen men är så dålig på att kommentera (skärpning Frida!). Du sprider sån värme och glädje!
  kramar

  Svara
 • Oj så lik William hon är, fina Vida! 🙂 tack för underbar läsning Hannah.

  Svara
 • Godmorgon på er!! Vilken glad liten gullegris, så fort hon växer!! Väldigt lik storasyster men det är nåt som är väldigt likt William över henne tycker jag!!

  Kram på er ♥

  Svara
 • En liten fråga.. vart har du köpt Livs fina lekstuga??

  Svara
 • Den kommer från Minihusen.se. Hon älskar den!

  Kram

  Svara
 • Finaste sötnosen! Ja, hon verkar sannerligen gilla den fina änglatavlan .)

  Svara
 • Lilla grynet ditt,såååå gudomligt söööt hon är:)!! Jag följer både din o.Maggans blogg,men d e första gången jag kommenterar här.Har själv 6 barn i åldrarna 20-5 år som jag bor själv med i ett stort hus på landet i Småland:)! Lite kul,när du ville ha namnförslag till Vida tänkte jag föreslå Lovis,för d heter en av mina flickor.O jag tyckte d lät bra ihop me dina andra barns namn! Vi har nog lite samma smak..! Grattis till uuuunderbaaara Vida!! Kramar fraån Lollo i Småland!! O tusen tack för en bra o.varm blogg<3!

  Svara
 • Åh vad jag tycker om din blogg 🙂 Var bara tvungen att skriva det 😉

  På denna bilden tycker jag att hon är väldigt lik storasyster, söt som bara den!

  Mvh

  Josephine

  Svara
 • Tusen tack för all pep och alla positiva kommentarer.Detta ska jag fixa så är det bara;)

  Svara