Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | augusti 29, 2012

ALMOST

God morgon min vän. Inatt fick jag lite mer sömn än vanligt så jag känner mig vid gott mod. Hoppas att din dag också börjat bra.

Jag ska fara in till stan om en timme. Har ett roligt möte och planering inför Bloggfamiljens höst.

Liv har inte feber men hostar mycket. Hoppas hon blir helt frisk och att vi andra klarar oss. Det är ju fest i helgen.

På fredag fyller jag år och på lördag har vi fest här hemma med massor av vänner. Har beställt tält som ska monteras upp på altanen, pajer ska bakas, kräftor ska köpas och massor av annat måste förberedas. Älskar hemmafest.

Världens bästa Josefine, som alltid rycker in när jag behöver barnvakt eller hjälp med bakning :-), har en bror som heter Filip. Han är otroligt duktig när det kommer till film och foto. En ung begåvning som dessutom är från Skåne 🙂

Josefine och Livis.

Brorsan Filip.

Han är med och tävlar i en fototävling som Nikon har.

Temat är ”I AM IN MOTION”, och det gäller att göra en film som på något sätt passar in på det.
Det finns två priser att vinna. Juryns pris, och publikens pris. Publikens pris går ut på att få så mycket visningar och så högt betyg som möjligt.
Klicka HÄR! och se hans bidrag. Rösta gärna 🙂

Lycka till Filip. Jag håller tummarna!

Nu ska jag äta frukost innan jag måste fara.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

 


8 kommentarer8 kommentarer om “ALMOST”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här hemma är det också sjuklingar, så jag vabbar på förmiddagen innan jag och mannen byts av. Fyller du också på fredag? Me too! 🙂 Vi ska dock inte fira förrän på söndag, då jag jobbar lördagen. Det låter som en riktigt härlig fest ni har i antågande!

  Svara
 • Det är lustigt hur relativt det där med sömn är. Får man bara sova några fler timmar i sträck när man har en liten bebis tycker man att man sovit otroligt bra, när man (när bebis är större) skulle tycka samma natt egentligen är en dålig natt:-) men kroppen är fantastisk som anpassar sig så. Hoppas du får en bra dag med bra möten, och att du hinner med all planering för helgen. Att du orkar ställa till med fest, imponerande!

  Kram

  Svara
 • Cool film! Kram Ulrika

  Svara
 • Hoppas att du inte stressar för mycket inför festen på lördag. Du ska ha trevligt med.
  Kram

  Svara
 • Ja tänk att du orkar ställa till med 25 års kalas;)
  Vill du veta något helt galet ovidkommande i sammanhanget som jag börjat med?!!
  Springa!!! Eller Jogga kanske man kallar det fast det låter så töntigt.Nu kan jag inte sluta…
  Ha en hejdundrande fin dag.

  Svara
 • Heja Dig;) Visst låter det töntigt med JOGGA det tycker jag med;))

  Svara
 • Var rädd om dig snäckan.Puss på dig.

  Svara
 • Grattis i förskott! Hoppas du får en fin dag. Här hemma firar vi vår yngsta son som fyller två år på fredag:-) Ett mycket bra datum att fylla år på;-) kram Annika

  Svara