Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | september 2, 2012

Slappsöndag

Hej min vän. Här har vi haft en skön och slapp söndagslunk.

Alla är lite trötta efter gårdagens fest. Inte många knop har gjorts idag.

Pernilla och Nicklas är fortfarande här och vi har bara legat och kollat film. Nu ska vi grilla och frossa i god mat.

20120902-180716.jpg

20120902-180804.jpg
Vissa av oss är lite tröttare än andra 🙂

Stor kram ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Slappsöndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I fredags när du fyllde år grattade din syster dig i sin blogg… Tycker det är liiite märkligt att du inte grattar henne i din blogg!

  Svara
 • Suck, ja det är så man ligger sömnlös…

  Svara
 • amen, herregud, tror du inte hon har grattat henne personligt!?? det ær væl inget att hænga upp sig på!!

  Svara
 • …men så har det ju varit fullmåne,så det är kanske därför jag haft svårt att sova;) ha en fin fin söndagskväll! <3

  Svara
 • Liv är så himla söt! Ja, Vida oxå så klart. Tänk vad roligt det ska bli och se Vida växa upp 🙂
  Tänk om dom blir varandras dubbelgångare? 🙂

  Svara
 • Låter skönt! /Ulrika

  Svara
 • Helena? Jennie? Eller vad du nu kallar dig… Ge upp & skaffa dig ett liv människa!! Pinsamt är förnamnet…. 🙁

  Svara
 • Jennie är mitt namn! Har aldrig kallat mig för något annat. Jag tycker det är märkligt. Jag gillar både Hannas och Magdalenas bloggar. Tycker båda verkar som trevliga och hjärtliga tjejer. Jag tycker inte att det va så orimligt att lägga märke till och tänka om det. Men jag har kanske fel? I alla fall så undrar jag: är kommentatorsfältet enbart till för att jakande hålla med? Det var ju inte så att jag kallade Hanna för fula saker eller uttryckte mig negativt om hennes utseende lr så som vissa andra kan göra! Men om man är känd och startar en blogg, borde inte folk få undra då? Men om jag har fel så ska jag med en gång sluta skriva, om jag inte bara vill hålla med då förstås.j Jennie

  Svara
 • Nej, jag får nog hålla med jennie här….Fyller världens himla bästa syster som mnan bryr sej så mkt om år så kan man åtminstone nämna det här? Inte ett dugg konstigt att någon, några eller kanske faktiskt många undrar… Men, helt klart har ju något hänt för ett par år sedan eller vad det kan vara nu… annars hade det sett annorlunda ut idag. Så är det bara. Men det är himla tråkigt i vilket fall som hellst…och jättetråkigt att det blivit som det blivit….???

  Svara
 • jag førstår inte varfør ni blandar er, och jag ær en annan jennie…ni ser væl att de besøker varandra ibland o lægger ut bilder så uppenbarligen ær allt bra!

  Svara
 • Till den andra Jennie.. Alla som läser någons blogg ” blandar ” sig. Jag gjorde inget elakt påhopp. Skrev bara att jag tyckte det var märkligt. Va det så farligt? Om man vill vara helt privat med sitt liv utan att andra ska undra lr fundera över vissa saker så startar man väll inte en blogg? Att ställa frågor lr skriva yttranden ( så länge de inte är personangrepp och elaka ) borde man få göra. Sedan får jag respektera om hon inte vill eller kan svara på det. Har du/ ni aldrig ställt en fråga av nyfikenhet till någon?? Om inte så hör ni nog snarare till en liten klick minoritet och då kan man ju undra varför ni läser ngn annans blogg överhuvudtaget!

 • Det är så skönt när man inte har några måsten! Grattis i efterskott! Kram 🙂

  Svara