Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:33 | september 5, 2012

Mina gamla hoods

Hej min vän. Nu är jag och småflickorna hemma igen efter en heldag hemma hos Jessica.

Skönt att ha en vän som också är hemma med bebis.

Fiddeli.

Vida tyckte inte Fiddeli var rolig och somnade 🙂 . Fiddeli är snart sex månader och Vida sju veckor. Tror bestämt att jag har fått en stooor liten tjej. Eller som Mio sa när han såg bilden, Oj, vad liten Fiddeli är.

Vi gick ner till centrum och åt lunch på mitt gamla stammishak Golden Cave.

Nu ska jag laga middag till familjen.

Hörs senare ikväll.

Puss ❤

 

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Mina gamla hoods”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina töser!! Kul att ens bästa vän har en dotter som är några månader äldre en Vida bara. De kommer säkert ha mycket roligt ihop 🙂

  Ha en bra kväll fina du!

  Svara
 • Åhh vilka goa små bebisar 😉 Vad lilla Fiddeli har växt.Kan tänka mig att lilla Livan är överlycklig som får gosa med två stycken 😉 Nu ska jag mysa med lite glass och Dallas.Ha en skön kväll.Puss o kram.

  Svara
 • Vilken mumsig sallad. Kram till dig Hannah!!

  Svara
 • hihi mysigt att mysa hemma med bebis. Min bebis är ingen bebis längre, han blir 10 månader på lördag <3 Saknar lite när han var en liten groda & man kunde mysa hela dagarna men så härligt med all utveckling & att se lillen utvecklas till en egen person med egen personlighet.
  Hur stor är er lilla nu? Lång, tung? Vår Milo är lång, längre än jämnåriga & tom yngre men e jue väldigt olika.
  Kul att följa dig i vardagen med din fina familj <3

  Svara
 • Vilken fantastisk bild på Liv, tredje uppifrån! Förstora upp och rama in är mitt tips, helt underbar! 🙂

  Svara