Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:09 | september 7, 2012

Bästa dagen

God morgon vacker. Fredag, bästa dagen är äntligen här. Känns skönt att veta att klockan inte ringer sju imorgonbitti och för mig inger fredagar ett lugn.

Hoppas att din dag har börjat bra.

Liv och Vida sover fortfarande och pojkarna har nyss cyklat till skolan.

20120907-080745.jpg
Nu ska jag krypa ner i min säng igen och gosa med mina flickor som redan ligger där 🙂

All Kärlek ❤

PS. Tack för alla bra TV-tips. Här ska det följas serier 🙂


16 kommentarer16 kommentarer om “Bästa dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Finaste Hanna. Jag är en 40-årig förskollärare med en kille på 6 år plus två bonustonåringar. Det du känner är nog väldigt ”normalt” ang tomheten. Jag tror det har att göra med att du blev så dålig efter förlossningen. Du har kanske behov av att prata med någon om känslor och tankar du eventuellt hade då du for fram och tillbaka mellan hemmet och sjukhuset. Rädslan och alla känslor över att knappt kunna ta hand om sig själv och inte minst sina barn som är det bästa man har.
  Får du tid över någon gång rekommenderar jag en bok
  Som handlar om HSP (high sensitive
  Person) vilket ca 20 % av alla kvinnor i Sverige är.
  Boken heter ” Drunkna inte i dina känslor”. Sååå bra.
  Hoppas du kan njuta av dagen och tillåt Dig att känna dig tom.
  Massor av varma kramar från mig. Cilla <3

  Svara
 • Låter som en bok jag borde läsa…jag är HSP personifierad;)

  Svara
 • Mysigt!
  God fredag Hannah hoppas helgen blir kanon!

  Kram
  M

  Svara
 • God morgon,
  Jag hörde glädjande nog att Sommarvärmen är på väg tillbaka,så nu avvaktar vi nog med sista-minuten resan;)
  Hoppas du får en fin fin helg.
  Kram och sånt

  Svara
 • Du är så fin Hanna! Duktig mamma!! StorKram

  Svara
 • Hej
  Trevlig helg och må gott.. många kramar.
  Sofia

  Svara
 • Jag har följt din blogg sedan du väntade Liv.
  Ska tilläggas att jag följer många bloggar i mitt yrke och har stort intresse för det skrivna språket och fenomenet personlig blogg. Har länge förundrats, på ett mycket positivt sätt, över ditt sätt att förmedla din vardag med blandning av privat och proffessionell. Är djupt imponerad hur du kan förmedla en sådan härlig och behaglig känsla till dina läsare och som redan är nämnt i bloggen – den goda ton som du får dina läsare att skriva i.
  Ville egentligen bara skriva ett par rader med lite extra pepp nu när du känner dig lite låg. DU verkar vara en fantastisk kvinna, mor och vän. Tänk på när det är som jobbigast att det kommer lättare dagar och då kan du uppskatta det lilla lite extra mycket mer. Är så stolt över dig som medkvinna!!

  Svara
 • Mysigt det låter att du ska krypa tillbaks till sängen 🙂
  Säger som många andra. Du ska inte tycka att Du måste rycka upp Dej. Det är inte konstigt att Du känner Dej låg och trött. Tillåt Dej att bara vara som Du är, och försök se och göra det som är glädjande för Dej. Jag fortsätter att be för Dej/Er. Ber om styrka, vila, glädje och kärlek….
  Hoppas Ni får en fin fredag. Här skiner solen (även om det är lite blåsigt), skönt när den är framme.
  Mvh Anette

  Svara
 • Äntligen fredag 😉 Nu börjar helgen och hoppas ni har en mysig helg framför er!! Vi åkte ut till Skummeslöv för Imorn vankas kräftskiva.
  Stor kram från mig

  Svara
 • Älskar fredagar och känslan av att en hel härlig helg väntar runt hörnet! Måste bara fråga var skorna och klänningen kom från som du hade på Hamilton – dösnygga ju!!! Go helg på dig!

  Svara
 • Hannah be att få sköldkörteln kollad. Det var därför jag mådde dåligt o var likgiltig, irriterad mm efter första barnet. Går hos hälsa o relationer i Halmstad som sysslar med bicom. Där har jag fått hjälp med candida som oxå man kan ha utan att det syns. Vänd dig till alt. Medicin akupunktur mm så kommer du må toppen. Det var som att vakna upp från en mardröm inser jag nu. Folk tänker ja kon har allt men är ändå inte nöjd men det är inget man rår för. Kroppen är i obalans. Lycka till

  Svara
 • Kan varmt rekommendera Jättenattljus kapslar mot din deppighet… om du vill pröva något naturligt först innan du går på de lite tyngre grejerna…. fungerar perfekt för mig! Värt att prova.

  Svara
 • Mysig morgon! Min bebis har varit vaken precis hela natten. Jag har inte sovit en blund, är helt slut! KRAM

  Svara
 • Mysig morgon! Min bebis har varit vaken precis hela natten. Jag har inte sovit en blund, är helt slut! KRAM

  Svara
 • ”Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.”

  Ibland väller känslor över en som gör att man vill hjälpa och rädda hela världen då gäller det att stärka sig själv och då brukar jag tänka på det här ”talesättet” som egentligen är en sinnesrobön.
  Jag tycker det är bra att jag känner så mycket för andra men ibland är det jobbigt för en själv:-)
  Kramis så här på fredagskvällen <3

  Svara
 • Va fina ni är hela familjen 🙂

  Svara